Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: uzvaras Jelgavai un Limbažiem

Andrejs Siliņš

LBL2: uzvaras Jelgavai un Limbažiem
Andris Justovičs
Foto: Jānis Tiltiņš

Latvijas Basketbola līgas (LBL) otrās divīzijas spēlēs grupā par 1.-12. vietu uzvaras izcīnīja "Jelgavas/BJSS" un "OC Limbaži", kas uzveica attiecīgi RTU un "Līvānus".

Jelgavnieki jau pirmajā ceturtdaļa ielika drošus pamatus (24:7) un turpinājumā, arvien spēlējot rezultatīvi, savu pārsvaru tikai palielināja. Lielākais pārsvars sasniedza 49 punktus, bet spēles izskaņā tablo vēstīja 41 punkta starpību - 113:72. Tā bija Jelgavas komandas astotā uzvara 12 spēlēs, kamēr studentiem devītais zaudējums tikpat mačos.

Uzvarētājiem 23 punktus sameta Ronalds Elksnis, kuram arī septiņas atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles. 19 punktus pievienoja Andris Justovičs, bet Edgaram Krūiņam 16 punkti un desmit bumbas. Jāatzīmē arī Gatis Justovičs, kuram desmit piespēles. RTU labā 20 punkti un septiņas bumbas Naurim Bikovam, bet 17+7 Mārtiņa Bērziņa kontā.

Citā spēlē "OC Limbaži" savā laukumā ar 83:64 apspēlēja tabulas pastarīti "Līvānus". Limbažniekiem šis bija ceturtais panākums 11 spēlēs, bet Līvānu komanda piedzīvoja desmito zaudējumu desmit spēlēs. Limbažiem 18 punkti un piecas bumbas Vigo Zaļaiskalnam, bet 14 punkti, 12 bumbas un sešas piespēles Armanda Ošiņa rēķinā. Līvāniem ar 13 punktiem un desmit bumbām izcēlās Eduards Vīksna.

     [+] [-]

, 2017-01-14 11:02, pirms 7 gadiem
kamēr studentiem devītais zaudējums tikpat mačos-pilnīgas muļķības Siliņ!