Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Dārznieks

Visockis-Rubenis: ''Uzvara bija komandas kopdarbs''

Visockis-Rubenis: ''Uzvara bija komandas kopdarbs''
BK ''Latvijas Universitāte'' treneri Gunārs Gailītis (pa kreisi) un Artūrs Visockis-Rubenis
Foto: Renārs Buivids, www.bk.lu.lv

Pēc svētdien izcīnītās Aldaris LBL uzvaras pār BK "Jēkabpils" vienību (97:91) ar pēcspēles komentāru dalījās basketbola komandas "Latvijas Universitāte" galvenais treneris Artūrs Visockis-Rubenis.

"Latvijas Universitātes" galvenais treneris Artūrs Visockis-Rubenis: "Šai spēlei bijām ļoti labi sagatavojušies. Tika ieguldīts milzīgs darbs tieši gatavošanās posmā gan skautojot pretinieku, gan savu spēli, par ko liels paldies trenerim Gunāram Gailītim! Arī treniņos pievērsām uzmanību tām lietām, kas mums līdz šim nebija izdevušās kā gribētos. Spēlētājiem šajā ziņā bija dzirdīgas ausis, viņi bija ņēmuši vērā treneru teikto. 

Šodien mums bija labs uzbrukums, ja nemaldos, otrs labākais šosezon pēc spēles pret "Valmieru". Runājot par aizsardzību, centāmies spēlēt ļoti agresīvi. Lai arī kopumā spēlē ielaidām 91 punktu, trešajā ceturtdaļā, kurā arī notika spēles lūzums, pretinieks guva vien astoņus, par ko esmu ļoti apmierināts. Laukumā bija vērojama laba cīņa no abu komandu puses. Panākums ir patīkams, tomēr mums ir jāapzinās, ka, lai turpinātu spēlēt labi, joprojām ir jāiegulda milzīgs un mērķtiecīgs darbs. 

Vai varēja just "Jēkabpils" pieredzējušās komandas statusu cīņā ar aktīvākiem un jaunākiem basketbolistiem? Iespējams, jo šodien mēs spēlējām ātri un agresīvi, līdz ar to pretiniekiem nedaudz "nosēdās baterijas". Mēs daudz rotējām ar sastāvu un atradām ļoti labu ritmu maiņām. Katrs spēlētājs, kurš gāja laukumā, deva arī labu pienesumu. Šodien nevaru izcelt nevienu konkrētu spēlētāju, domāju, ka uzvara bija komandas kopdarbs.

Paldies arī lieliskajiem atbalstītājiem. Domāju, šīs spēles atmosfēra tribīnēs viennozīmīgi nostrādāja kā sestais laukuma spēlētājs!''

Informāciju sagatavoja:
Laura Melne, BK Latvijas Universitāte


, 2014-01-13 01:22, pirms 10 gadiem
Kad Čerjaks kaut ko labi noskautos un varētu vinnēt kādu spēli ar viņa palīdzību?
Linards Jaunzems. Foto: Dāvis Lejasmeiers
9

Latvijas basketbola klasikā dalīs apvienotās līgas bronzas godalgas

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas apvienotajā basketbola līgā piektdienas vakarā "Rimi" Olimpiskajā centrā (pulkst. 19:00) tiks aizvadīta turnīra priekšpēdējā sezonas spēle. Savstarpējo cīņu par bronzas godalgām aizvadīs "VEF Rīga" un "Ventspils" komandas. Tiešraide būs skatāma kanālā TV4.
Reinis Avotiņš. Foto: Ģirts Gertsons
2

"Liepājai" jāpanāk izlīdzinājums vai jāsāk kalt atvaļinājuma plāni

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas ceturtdaļfināla stadijā šovakar pulksten 19:00 tiks aizvadīta sērijas ceturtā spēle starp "Liepāju" un "Ogri". Liepājnieki centīsies pagarināt savu sezonu un panākt piekto spēli, kamēr ogrēnieši lūkos tikt pie pusfinālu atvedošā panākuma sērijā, kurā šobrīd ar 2-1 priekšā ir Ulda Švēdes komanda.
Aizeja Osborns. Foto: Jānis Lārmanis
18

"Zeļļi" galotnē nospiež Valmieru un iesoļo LBL pusfinālā

Šovakar biļeti uz Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfinālu ieguva debitanti "Rīgas Zeļļi", kas izbraukumā ar 81:74 pieveica "Valmiera Glass"/ViA un ceturtdaļfināla sērijā guva virsroku ar 3-1.