Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Ričards Vambuts

"Liepāja" un "Jēkabpils" uzvar, "Saldus" un "Barons" - zaudē

"Liepāja" un "Jēkabpils" uzvar, "Saldus" un "Barons" - zaudē
Pāvels Veselovs
Foto: Bkjekabpils.lv

Vairākas Aldaris Latvijas Basketbola līgas (LBL) komandas turpina aizvadīt pārbaudes spēles. Šovakar pie uzvarām "LOC CUP 2014" turnīrā tika "Liepāja/Triobet" un BK "Jēkabpils", bet ārzemju turnīros zaudējumus piedzīvoja BK "Saldus" un "Barons kvartāls".

"LOC CUP 2014" pie uzvarām tiek Latvijas komandas

"Liepāja/Triobet" šovakar "LOC CUP 2014" ietvaros aizvadīja spēli pret Tartu "TU/Rock", kas reizē bija arī cīņa par pirmo vietu A grupā. Pateicoties veiksmīgi aizvadītajam otrajam puslaikam, kas tika uzvarēts ar 17 punktiem, Liepājas komanda visā mačā uzvarēja ar 77:49, nodrošinot pirmo vietu A grupā un vietu finālā. Mareks Jurevičus un Lauris Blaus "Liepājas/Triobet" labā guva pa 15 punktiem, bet 14 punkti Jāņa Antropa un Dveina Džonsona kontā.

Sestdien cīņā par pirmo vietu turnīrā liepājnieki tiksies ar BK "Ventspils".

Otro maču turnīrā šodien aizvadīja BK "Jēkabpils", kas tikās ar Krievijas komandu "MSAPE". Pirmajā puslaikā jēkabpilieši ieguva nelielu pārsvaru (39:36), un sīvā cīņa turpinājās arī otrajā puslaikā. Latvijas komandai izdevās nosargāt pārsvaru, tādējādi tiekot pie pirmās uzvaras - 92:86. Rezultatīvākais "Jēkabpils" rindās ar 22 punktiem bija Devins Teilors, Rinalds Sirsniņš pievienoja 16, bet Pāvela Veselova kontā 15 punkti.

Ārzemju turnīros Latvijas komandām zaudējumi

BK "Saldus" šodien uzsāka dalību turnīrā Zviedrijā un pirmajā dienā atzina Helsinku "Seagulls" pārākumu - 68:84. Spēles likteni praktiski izšķīra otrā ceturtdaļa, kuru saldenieki zaudēja ar 12:25. Roberts Freimanis ar 15 punktiem bija rezultatīvākais "Saldus" spēlētājs, bet 11 punktus pievienoja Andris Justovičs.

Otro neveiksmi turnīrā Igaunijā piedzīvoja "Barons kvartāls". Šodien Rīgas komanda tikās ar zviedru Sodertāljes "Kings", kam tika zaudēts ar 76:82, tādējādi turnīrā paliekot pēdējā, ceturtajā, vietā. Pirmajā ceturtdaļā "Baroni" ieguva 15 punktu pārsvaru, kas nedaudz saruka otrajā ceturtdaļā, bet pavisam pazuda otrajā puslaikā. "Baronu" rindās visvairāk punktu guva Artūrs Bricis - 15.

Izmantotie resursi:
Rock Basketball (TartuRock) | Twitter
BKJēkabpils (JekabpilsBK) | Twitter
BK Saldus (bksaldus) | Twitter
BC BARONS (BC_BARONS) | Twitter


, 2014-09-12 22:16, pirms 10 gadiem
Liepāja tīri labi izskatās pārbaudes spēlēs. Jāgaida finālā Kurzemes derbijs.
, 2014-09-12 22:55, pirms 10 gadiem
Kāds tad ir BK Jēkabpils spēles rezultāts?
Linards Jaunzems. Foto: Dāvis Lejasmeiers
17

Latvijas basketbola klasikā dalīs apvienotās līgas bronzas godalgas

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas apvienotajā basketbola līgā piektdienas vakarā "Rimi" Olimpiskajā centrā (pulkst. 19:00) tiks aizvadīta turnīra priekšpēdējā sezonas spēle. Savstarpējo cīņu par bronzas godalgām aizvadīs "VEF Rīga" un "Ventspils" komandas. Tiešraide būs skatāma kanālā TV4.
Francis Lācis un Zigmārs Raimo (no kreisās). Foto: Rīgas Zeļļi
10

3x3 izlasē spēlējošie Lācis un Raimo šajā sezonā ''Zeļļos'' neatgriezīsies

Portālam ''Sportacentrs.com'' zināms, ka Rīgas ''Zeļļi'' atlikušo sezonu aizvadīs tādā sastāvā, kādā iesākuši Latvijas Basketbola līgas izslēgšanas mačus. Lai arī 3x3 basketbola izlase jau ir nodrošinājusi vietu Parīzes olimpiskajās spēlēs, nedz Franča Lāča, nedz Zigmāra Raimo atgriešanās komandā šajā sezonā netiek sagaidīta.
Reinis Avotiņš. Foto: Ģirts Gertsons
5

"Liepājai" jāpanāk izlīdzinājums vai jāsāk kalt atvaļinājuma plāni

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas ceturtdaļfināla stadijā šovakar pulksten 19:00 tiks aizvadīta sērijas ceturtā spēle starp "Liepāju" un "Ogri". Liepājnieki centīsies pagarināt savu sezonu un panākt piekto spēli, kamēr ogrēnieši lūkos tikt pie pusfinālu atvedošā panākuma sērijā, kurā šobrīd ar 2-1 priekšā ir Ulda Švēdes komanda.