Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Jahovičs: ASK pavadītais laiks vērtējams negatīvi

Andrejs Siliņš

Jahovičs: ASK pavadītais laiks vērtējams negatīvi
Gatis Jahovičs
Foto: Mikus Kļaviņš

"Spēlēšanas ziņā no diviem gadiem veiksmīga bija varbūt pussezona," par aizvadīto laiku ASK klubā sarunā ar eSports.lv stāsta Rīgas VEF basketbolists Gatis Jahovičs, kurš tāpat atklāj dažādus nesmukumus saistībā ar bijušo klubu. Tomēr Gatis ir noskaņots atgūties no savainojuma un būt pilnībā gatavs nākamajai sezonai, pat ja tas prasīs atteikšanos no spēlēšanas valstsvienībā šogad.

Esi nospēlējis trīs pirmās spēles šosezon. Kā jūties?
Noteikti nejūtos vēl formā. Šķita, ka es varētu būt lielāks palīgs pusfinālsērijā, bet, reāli skatoties, līdz pirmajām spēlēm es biju aizvadījis kādus piecus treniņus, jo 15. aprīlī sanāca tieši seši mēneši pēc operācijas, kad varēju sākt trenēties ar komandu. Muskuļi kājām varbūt arī ir pietiekami spēcīgi, bet vēl trūkst dinamikas, kustības ar bumbu, kas jāatgūst. To arī darīju treniņos, lai gan treneris teica, ka arī šīs trīs spēles man tiek dotas kā treniņi, tāpēc bieži kaut kas nesanāca kā gribēju.

Izskatījās, ka metienu precizitāti vēl neesi atguvis...
Jā, tieši tā. Metienos no tuvās distances jūtu, ka nenāk spēks no kājām, bieži tā kā metieni ielūzt kājās un ir par īsu.

Nav dīvaina izjūta, ka tad, kad dažiem jau beigusies sezona, tu tikai sāc spēlēt?
(Smejas) Tā, nav. Tomēr mērķtiecīgi gāju uz to, ka spēlēšu šosezon. Visu laiku rēķinājām, ka uz aprīļa beigām spēlēšu, bet tagad es domāju, ka varbūt pat nevajadzēja spēlēt. Varbūt labāk būtu bijis trenēties un vēl pa vasaru gatavoties jau nākamajai sezonai.

Kas, tavuprāt, VEFam pietrūka pusfinālā pret „Ventspili”?
Pirmkārt, uzskatu, ka VEF izlika daudz spēkus un emocijas cīņās pret Valmieru. Varbūt var runāt, ka kalendārs nebija pareizi sastādīts, varbūt mums pietrūka Koļesņikovs pirmajā spēlē un Gulbis – otrajā un trešajā. Tomēr fakts, ka Ventspils komplektācijas ziņā bija priekšā VEFam, un šajā pusfinālā viņi noteikti bija favorīti. Tik un tā uzskatu, ka vienu spēli Rīgā mums vajadzēja uzvarēt, tad varbūt būtu kādas izredzes, bet - kā ir, tā ir.

Kādas ir ventspilnieku izredzes finālā?
Grūti teikt. Domāju, ka varētu būt ļoti līdzīgi. Ventspils droši vien ir favorīti, jo viņiem ir laukuma priekšrocības un šosezon 4:0 pret „Baronu”. Katrā ziņā noteikti domāju, ka ar 4:0 sērija nebeigsies, varbūt 4:2. Paši gatavojamies savai sērijai, pirms zinājām pretinieku vienkārši trenējāmies un gatavojāmies, bet tagad tad tieši vairāk pētām ASK spēli. Katrā ziņā domāju, ka izredzes mums ir.

Pats atgriezies uz soliņa jau mačos pret „Valmieru”. Pastāvēja kaut minimālas iespējas, ka spēlēsi jau tad?
Nē, nē, mēs ar treneri visu bijām izrunājuši, ka tajās spēlēs es noteikti nespēlēšu. Bija runa par pirmo pusfināla spēli, protams, ja VEF tiek pusfinālā, jo pirmo spēli ceturtdaļfinālā mēs zaudējām. Pret Valmieru tikai iesildījos, jo pirms tam tiešām biju notrenējies tikai vienu vai divus treniņus kopā ar komandu, un noteikti nebūtu gatavs.

Kāda tev vispār bija šīs sezona – kamēr citi trenējās un spēlēja, ko darīji tu?
Viss rehabilitācijas plāns uzreiz pēc operācijas bija uz sešiem mēnešiem, lai gan no malas bija viedokļi, ka varbūt var arī ātrāk. Operācija bija 15. oktobrī, tad sekoja procedūras plus vingrošana trīs mēnešu garumā. Dažādi vingrinājumi ar gumijām, kājas sprindzināšana, dažāda veida cilāšanas – vingrinājumi bez svara. Pēc apmēram diviem mēnešiem ap kāju jau varēja aplikt kādus kilogramiņus klāt. Pēc tiem trim mēnešiem sekoja divu mēnešu programma svaru zālē, kur darbojos ar izlases treneri Viktoru Lāci. Pēdējā mēnesī dažādi skriešanas vingrinājumi – sprintiņi, līkloču skrējieni, krustsoļi, mazliet lēcieni un papildus svaru zāle. Un tad ārsti pateica, ka esmu gatavs palēnām atsākt darboties basketbolā. 15. aprīlī sanāca seši mēneši, un nesanāca tā īsti patrenēties, jo VEFiņam bija daudz spēļu.

Bumbai pieskāries pēc sēšu mēnešu pārtraukuma?
Nē, nē, tik traki arī nebija. Gāju papildus soda metienus metu, arī tad kad nevarēju vēl skriet, bet driblu un spēli viens pret viens gan nevarēja. Pirmos treniņus pēc atgriešanās aizvadīju bez fiziska kontakta, patiesībā vēl joprojām baidos no kontakta, tāpēc nelienu baigās čupās. Tas vairāk psiholoģiski jāpārvar.

Ar VEF noslēdzi līgumu marta vidū uz vēl divām sezonām. Kāpēc tā?
Lieta tāda, ka es pats vairāk gribēju viena gada līgumu. Tomēr VEF man nāca pretī – paņēma mani savainotu. Viņi gribēja divu gadu līgumu. Tā kā es biju bezizejas situācijā, tad piekritu. Mums gan līgumā ir atrunāti diezgan saprātīgi izpirkšanas nosacījumi un, ja ir varianti, es jau šovasar varu tikt prom, varu sezonas laikā tikt prom un arī nākamvasar tikt prom. Protams, summas mainās, bet nonācām pie kompromisa.

Tad pats tā kā vairāk esi noskaņots tikt prom?
Šobrīd vēl ir grūti spriest. Jāskatās, kāda vispār būs situācija basketbolā Latvijā kopumā. Svarīgi arī tas, kur VEF spēlēs, bet šobrīd man ar viņiem ir līgums un trenējos ar komandu. Ja būs kaut kādi piedāvājumi no citiem klubiem, izvērtēšu.

Varbūt spēlēšana Izacinājuma kausā, ja nekas nemainīsies, pat ir labāk, lai atgūtos no savainojuma pilnībā?
Nedomāju gan. Es ceru, ka VEF tiks Elites divīzijā. Tagad jau notiek visādas sarunas par apvienošanos ar ASK... Domāju, ka Baltijas līgas Elitē mierīgi varētu spēlēt, kā nekā vēl visa vasara priekšā, sagatavošos un būšu gatavs nākamajai sezonai.

Kā pats personīgi skaties uz to visu VEF un ASK apvienošanās padarīšanu?
Es īsti nesaprotu, kā tur tā apvienošanās ir paredzēta. It kā saka, ka apvienojās, bet tik un tā paliek divi nosaukumi, divi dažādi budžeti, tad kur īsti tā apvienošanās notiek? Grūti komentēt, jo es patiešām nezinu visus sīkumus, kas tur un kā paredzēts.

ASK aizvadīji divas sezonas. Kopumā vērtējot, pavadītajam laikam var likt plusa vai tomēr mīnusa zīmi?
Protams, iepriekšējā sezona man pašam bija veiksmīga, īpaši uz play-off spēlēm. Pēc tam domāju, ka izlasē būšu noderīgāks, bet "izdevās" salauzt degunu un izkritu uz trim nedēļām. Liku lielas cerības uz šo sezonu, bet savainojums man visu izjauca. Gandrīz uzreiz pēc izlases spēlēm aizbraucu uz Ukrainas turnīru ar ASK un dabūju savainojumu. Tagad visas šīs lietas apkārt noteikti dod ļoti daudz negatīvo izjūtu. Spēlēšanas ziņā no diviem gadiem veiksmīga bija varbūt pussezona... Tagad arī man parādījušās problēmas ar nodokļiem – līgumā paredzēts, ka tos maksā klubs, bet, tā kā ASK to nedara, tad VID to prasa darīt man. Pieļauju, ka neesmu vienīgais, kuram ir tāda situācija. Kopumā ASK pavadītais laiks vērtējams negatīvi.

Biji viens no pirmajiem, kas iesniedza maksātnespējas prasību pret ASK. Kā virzās process?
Uz šo brīdi, cik es zinu, ASK klubā ir jau iecelts administrators. Es tiesā iesniedzu visus līgumus un vienošanās, kas man bija, tiesnesis pieņēma lēmumu un iecēla administratoru. Ja klubā naudas nav un nebūs, tad acīmredzot klubs vairāk nepastāvēs. Pats ar administratoru vēl neesmu runājis, bet juristi, kas man palīdz, teica, ka viņš ir iecelts pagājušajā otrdienā. Nedēļu izskata lietu un tad tiek pieņemts lēmums.

eSporta komentāros acīmredzot dedzīgākie ASK atbalstītāji pauda viedokli, ka Jahovičs jau tā nav spēlējis, uzmet klubu un vēl tiesājas. Ko vari atbildēt šādiem tekstiem?
Tie noteikti ir cilvēki, kas ir tālu no sporta. Tie, kas ir sportā, zina, ka savainojumi ir sporta ikdiena, tāpēc ir līgumi un tajos ir noteikts, cik spēlētājs pelna, ja ir vesels, un cik, ja ir savainots. Es neprasu viņiem nekādu izgudrotu summu, es prasu tikai to summu, kas man pienākas pēc līguma savainojuma gadījumā. Tas arī viss. Varbūt kāds to nesaprot, bet tas nav tā, ka es izgudroju kaut kādus ciparus pats no sevis.

Ar jauno izlases treneri esi jau kontaktējies?
Man vēl nav bijusi runāšana ar viņu, tā kā es pat nezinu, vai būšu kandidātos. Ja godīgi, pats vēl neesmu izlēmis par izlasi, ja arī mani aicinās. Parunāšos ar kluba treneriem, ar Viktoru Lāci, ar vecākiem, kas man bieži palīdzējuši, un skatīšos. Reāli skatoties, divi smagākie savainojumi, kas man bijuši, ir saistīti ar izlasi. Vispirms bija Ahileja savainojums un šī pēdējā bija burtiski pāris dienas pēc izlases. Varbūt es vasarā pats trenēšos un sākšu gatavoties ar klubu nākamajai sezonai. Par šo jautājumu vēl līdz galam neesmu izlēmis... No vienas puses jau gribētos, jo izskatās, ka mums šogad varētu būt viens no spēcīgākajiem sastāviem pēdējā laikā, ja pieņem, ka neviens nav savainots. Lai gan varbūt mani nemaz neaicinās, es jau nezinu...

Par basketbola līmeni kopumā pēdējā laikā tiek runāts diezgan kritiski. Kā pats skaties uz to, kas notiek Latvijā?
Ar visu krīzi basketbols noteikti ir zaudējis līdzjutējus, spēlētāji zaudējuši kaut kādas emocijas. Šogad daudzi spēlētāji zina, ka brauks prom pēc sezonas, tāpēc beigas vairs nav tik svarīgas, iespējams. Pie tam jāspēlē pie pustukšām tribīnēm, kas arī ir grūti. No otras puses noteikti ieguvuši ir pāris spēlētāji, kuri netika pie teikšanas, kamēr bija leģionāri. Tieksim, Kalve un Bertāns ASK, arī Grafs. No „Barona” varbūt Bērziņš. Tomēr kopumā ir zaudēts līmenis basketbolam, un tas ir acīmredzami.

1 2 38 komentāri

 +27 [+] [-]

, 2009-05-12 14:42, pirms 15 gadiem
Ehhh, atceros, kad man bija pirmā intervija ar Stīvu Riču, šams pieminēja vienu lielu latviešu mīnusu, kad Baronam gāja sūdīgi, tad visi lika līdz ar zemi un ASK dziedāja slavas dziesmas, tagad ir pilnīgi otrādi.... diemžēl, bet mēs mīlam tikai uzvarētājus...

 +24 [+] [-]

, 2009-05-12 14:44, pirms 15 gadiem
Valdmanu Gints rakstīja:
ak tu jokdaris
Negativi, tikai del ta ka tew nesamaksa
Ja jau tur nepatika, tad ko vilkies uz katru speli, savainojuma laika?:O
a ja tev darbaa nemaksaas, tu jutiisies pozitiivi?
un atver acis - klubs nav tas pats kas komanda. komanda ta bija laba, a klubs slikts

  +4 [+] [-]

, 2009-05-12 14:46, pirms 15 gadiem
Valdmanu Gints rakstīja:
ak tu jokdaris
Negativi, tikai del ta ka tew nesamaksa
Ja jau tur nepatika, tad ko vilkies uz katru speli, savainojuma laika?:O
Manuprāt komandas spēlētājiem tas ir jādara obligāti vai nu arī tā ir tāda kā komandas saturēšana kopā, kā kurā komandā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2009-05-12 14:46, pirms 15 gadiem
Recpect,Gacha
Slēpts komentārs: rediss77
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2009-05-12 14:55, pirms 15 gadiem
Stulbi ka viss ta iznācis ar Jahovičs.
Ļoti patīk šis spēlētājs. Pagājušo sezon ASK bija īsts cīnītājs playofos.
Šosezon visu sajāja trauma, nez ka būtu ja kapātu ASK. Iespejams ar būtu pārgajis pēc tam uz citu Eiropas klubu, kā ārzemnieki vai ka Valters. bet traumas dēļ bija tik jāgaida līgumā noteiktā summa.
Jacer nokārtos visas finanses. Jahū lai tik gatavojas. Ja ne izlasei palīdzēs, tad nākoš sezon cerams būs kārtīgs spēlētājs.
Slēpts komentārs: rediss77

  +1 [+] [-]

, 2009-05-12 15:13, pirms 15 gadiem
Destructo rakstīja: Ehhh, atceros, kad man bija pirmā intervija ar Stīvu Riču, šams pieminēja vienu lielu latviešu mīnusu, kad Baronam gāja sūdīgi, tad visi lika līdz ar zemi un ASK dziedāja slavas dziesmas, tagad ir pilnīgi otrādi.... diemžēl, bet mēs mīlam tikai uzvarētājus...
muļķības Baronu mīl tikai retais kaut arī tas ir mūsu spēcīgākais klubs

  +7 [+] [-]

, 2009-05-12 15:17, pirms 15 gadiem
Hmm, es saprotu, ka zhurnalistiem tas ir parasts triks, bet manuprat isti neiet kopa virsraksts ar tekstu tada zina, ka spriezot pec virsraksta, tad ASK viss bijis slikti, bet intervija tachu var redzet, ka ta nebija - pagajusha sezona viennozimig Jahovicam jaliek ar + zimi lielu, praktiski bija galvenais cinitajs play-off un vina del vien interesanti bija skatities finalus, vel tagad atmina bloki pret Gustu ir.
Sosezon ja - trauma, naudas lietas...Bet vispar nafig "gulosham" vel turpinat "sist" katra intervija? Iecelts administrators, nu lai vins ari nemas un karto...

     [+] [-]

, 2009-05-12 15:41, pirms 15 gadiem
nu nezinu, tomer ta nevajadzetu nolikt ask jo tur vinam mana skatijuma klajas labi un vajag atzit ka S. Valteram vinam kluba viss patika tikai vinu neapmierinaja samaksa un viss vins aizgaja projam un teica ka veletos atgriezties, bet jahovics nem un noliek klubu ta tomer4 isi sportisti nedara.

     [+] [-]

, 2009-05-12 15:42, pirms 15 gadiem
"Gāju papildus soda metienus metu, arī tad kad nevarēju vēl skriet, bet driblu un spēli viens pret viens gan nevarēja. Pirmos treniņus pēc atgriešanās aizvadīju bez fiziska kontakta, patiesībā vēl joprojām baidos no kontakta, tāpēc nelienu baigās čupās. Tas vairāk psiholoģiski jāpārvar."
njaa..taada nu ir taa sajuuta.paarvareet nav viegli.

  +3 [+] [-]

, 2009-05-12 15:47, pirms 15 gadiem
broks7 rakstīja: nu nezinu, tomer ta nevajadzetu nolikt ask jo tur vinam mana skatijuma klajas labi un vajag atzit ka S. Valteram vinam kluba viss patika tikai vinu neapmierinaja samaksa un viss vins aizgaja projam un teica ka veletos atgriezties, bet jahovics nem un noliek klubu ta tomer4 isi sportisti nedara.
Sanja ejot prom teica ka vinjam patika komanda un lidzjuteji, bet ir nozhelojami (sho vardu citeeju), ka klubs nevar nodroshinaat saviem speeleetajiem to, kas pieneakeas

  -4 [+] [-]

, 2009-05-12 15:54, pirms 15 gadiem

negatīvi - tu nemaz nespēlēji

  +3 [+] [-]

, 2009-05-12 16:03, pirms 15 gadiem
Ulrihs rakstīja: Hmm, es saprotu, ka zhurnalistiem tas ir parasts triks, bet manuprat isti neiet kopa virsraksts ar tekstu tada zina, ka spriezot pec virsraksta, tad ASK viss bijis slikti, bet intervija tachu var redzet, ka ta nebija - pagajusha sezona viennozimig Jahovicam jaliek ar + zimi lielu, praktiski bija galvenais cinitajs play-off un vina del vien interesanti bija skatities finalus, vel tagad atmina bloki pret Gustu ir.
Sosezon ja - trauma, naudas lietas...Bet vispar nafig "gulosham" vel turpinat "sist" katra intervija? Iecelts administrators, nu lai vins ari nemas un karto...
Silins telo skandalozo zurnalistu

  -2 [+] [-]

, 2009-05-12 16:21, pirms 15 gadiem
tapat nebija nekads lielais vilcejs Tew wecit lidz vilcejam vel gari celi ejami

  +3 [+] [-]

, 2009-05-12 16:50, pirms 15 gadiem
bet ka vel avr vertet, ja lielako daļu ir sēdējis uz beņķa, vai ari jus tulit apgalvosiet ka sedešana uz beņķa bija ļoti lietderiga??? jašinš vareja uzreiz but starp lideriem, taču viņem nedeva iespeleties, viņš uzspideja pirms traumas sezona uz sezoans beigam, bet butautam ar bij pa leilam pie d***** , pec pusfinaliem, kursu gatis aizvadija uz urra viņa vieta finalos tapat arzemnieki kapāja- šis laisk ask darbībā vērtējams tikpat negativi ka tas kas notiek tgd!

  +1 [+] [-]

, 2009-05-12 16:52, pirms 15 gadiem
Lai vecias Jahovičam turpmākajās sezonās un lai izdodas kaut daļu savas algas atgūt no ASK !

     [+] [-]

, 2009-05-12 17:02, pirms 15 gadiem
Autor izlabo raxta saakumaa "nesamukumus" uz "nesmukumus"...
Slēpts komentārs: knaible
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-05-12 18:58, pirms 15 gadiem
jahovics gan ir div kosis

  +2 [+] [-]

, 2009-05-12 19:39, pirms 15 gadiem
broks7 rakstīja: nu nezinu, tomer ta nevajadzetu nolikt ask jo tur vinam mana skatijuma klajas labi un vajag atzit ka S. Valteram vinam kluba viss patika tikai vinu neapmierinaja samaksa un viss vins aizgaja projam un teica ka veletos atgriezties, bet jahovics nem un noliek klubu ta tomer4 isi sportisti nedara.
PAr Valteru jā ! Valters labi pateica, kautgan arī pret viņu tur visādi izdarījušies ir ar naudām ! taču viņš pateica, ka kopmā vērtē ļoti pozitīvi, lielisks kolektīvs, lieliskas spēles, fani lieliski! un tikai tad kad vinjam intervetajs paprasija vai ir kads ruguminjsh, tad tikai Valters teica, nu kaads tur ruugtumiņš, nu jā ir tur bijis tur ar naudām šhis tas, bet nu es esmu tāds cilvēks, kas to ātri aizmirst ! Un vēl teica, ka iespējams, ka pat atgriezīsies ! Valters vismaz atklāti vēl nenoliek klubu, kurš tā jau ir normālu naudiņu tev ienesis Ar Jahoviču, jau kurā intervija šitā ir, un visu laiku tik jāpaprasa kautko par to ASK...katram var gadīties nelaime, kā tas šobrīd ir ASK ...

     [+] [-]

, 2009-05-12 20:14, pirms 15 gadiem
pirmā Nokia rakstīja: PAr Valteru jā ! Valters labi pateica, kautgan arī pret viņu tur visādi izdarījušies ir ar naudām ! taču viņš pateica, ka kopmā vērtē ļoti pozitīvi, lielisks kolektīvs, lieliskas spēles, fani lieliski! un tikai tad kad vinjam intervetajs paprasija vai ir kads ruguminjsh, tad tikai Valters teica, nu kaads tur ruugtumiņš, nu jā ir tur bijis tur ar naudām šhis tas, bet nu es esmu tāds cilvēks, kas to ātri aizmirst ! Un vēl teica, ka iespējams, ka pat atgriezīsies ! Valters vismaz atklāti vēl nenoliek klubu, kurš tā jau ir normālu naudiņu tev ienesis Ar Jahoviču, jau kurā intervija šitā ir, un visu laiku tik jāpaprasa kautko par to ASK...katram var gadīties nelaime, kā tas šobrīd ir ASK ...
ZELTA VARDI!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-05-12 21:41, pirms 15 gadiem
nu taadi diemzheel ir muusdienu " sportisti".. viss sports tikai viena vieniiga nauda..un ja nedarbojas kaajas un rokas tad meele kustas uz nebeeedu

  +1 [+] [-]

, 2009-05-12 22:55, pirms 15 gadiem
"

Pēc tam domāju, ka izlasē būšu noderīgāks, bet "izdevās" salauzt degunu un izkritu uz trim nedēļām. "

izdevas izdevas ;D

     [+] [-]

, 2009-05-12 23:13, pirms 15 gadiem
Smacee nost rakstīja: nu taadi diemzheel ir muusdienu " sportisti".. viss sports tikai viena vieniiga nauda..un ja nedarbojas kaajas un rokas tad meele kustas uz nebeeedu
tiešām kaut kādi lieli runātāji visi palikuši , vispār par iepriekšējo darba vietu,no ētikas viedokļa,nav diez ko pareizi runāt sliktas lietas.
Varēja jau Jaho paklusēt un izcelt to labāko! Tik daudz negatīvisms apkārt!

  +1 [+] [-]

, 2009-05-13 08:14, pirms 15 gadiem
Es biju domājis .ka Jahovičš ir gudrāks,bet izrādās čība vien ir,kurš Tevi pataisija par spēlētāju-ASK un pēc visa tā aptaisīt klubu ir ļoti ļoti nezolīdi,neviene klubs līdz tam Tevi neņēma biji viduvējība un tagad te baigi lecies-riebjas ....

     [+] [-]

, 2009-05-13 10:33, pirms 15 gadiem
Interesants raksts!
Starpcitu, par maksatnespējas pieteikuma neiesniegšanu ASK vadībai pat ir iespēja saņemt krimināllikumā paredzēto sodu.

  -1 [+] [-]

, 2009-05-13 15:54, pirms 15 gadiem
Tā jau ar tiem komentiem ir,visi labākie sēž pie datoriem un māca kuram,kas kurā brīdī jādara,vai jāsaka.Bet,kas attiecās par basketu,tad tagadiņām ,pati galvenā, tēma mūsu meitenes un EČ!Man kaut kā pie nenosauktas vietas Barons,vai Ventspils,neskaitu kurā tie importētie vairāk,vai mazāk,zinu,ka pie pareizā skolotāja,jebkurš āpsis var kļūt par lūsi,bet ja cer uz debesu dāvanu,tad no lūša kļūst par lossi

  +1 [+] [-]

, 2009-05-13 16:15, pirms 15 gadiem
ko jūs tur sienaties cilvēkam klāt?! neko TĀDU diži negatīvu ar par ASK neteica- pateica to kā ir. un var tur apd..st vai slavas dziesmas dziedāt, bet ja klubs ir maksātnespējīgs, tad tāds klubs pastāvēt nevar.

man, personīgi, šitā visa sporta klubu padarīšana Latvijā ļoti nepatīk- lielākoties visi klubi Latvijā ir tādi pāris sezoniņu projektiņi- lai kāds savas personīgās ambīcijas apmierinātu, lai kāds kādu naudiņu iegrābtu. no līdzjutēju viedokļa- kā lai tādus klubus atbalsta, ja vienu dienu klubs ir, otru vairs nav?!

P.S. atbalstu spēlētājus, kuri man patīk, lai kur viņi spēlētu, un atbalstu Latvijas izlasi.

     [+] [-]

, 2009-05-13 17:41, pirms 15 gadiem
Tā runā kā būtu baigais snaipers tālmetienos tas tak ir tavs uzdevums mest no tuvas distances "Nav metiena nav spēles, nav spēles- jāiet mājās"

     [+] [-]

, 2009-05-13 21:21, pirms 15 gadiem
Juri$$$ rakstīja: tiešām kaut kādi lieli runātāji visi palikuši , vispār par iepriekšējo darba vietu,no ētikas viedokļa,nav diez ko pareizi runāt sliktas lietas.
Varēja jau Jaho paklusēt un izcelt to labāko! Tik daudz negatīvisms apkārt!
nepatiik dziives iisteniiba, lasiet Vinniju Puuku u.c. pasakas.
vprochem ja juus esat bomzhi un nestradaajat, tad taa ir cita saruna, jeb juus stradajat par velti, cerams, ka taa moralizeejat ?
1 2 38 komentāri