Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

A.Justovičs atgriežas BK ''Jelgava'' sastāvā

Krišs Upenieks

A.Justovičs atgriežas BK ''Jelgava'' sastāvā
Andris Justovičs
Foto: Jānis Tiltiņš

Jelgavas sporta skolas audzēknis Andris Justovičs, kurš šo sezonu iesāka "Aldaris" Latvijas Basketbola līgas (LBL) klubā BK "Saldus", līdz šīs sezonas beigām turpmāk pārstāvēs savas dzimtās pilsētas klubu "Jelgava", ziņo basketbola kluba oficiālā ''Facebook'' lapa.

"Andris Justovičs ir spēlētājs, kurš ir apveltīts ar labu metienu no distances, ko līdz šim arī demonstrējis "Saldus" komandas sastāvā. Plānoju viņu laukumā izmantot 3. un 4.numura pozīcijās. Ceru, ka A.Justovičs ātri un labi iekļausies mūsu komandā. Ticam, ka jelgavnieka piesasitīšana palielinās komandas izredzes iekļūst play-off turnīrā, kā arī piesaistīt vairāk skatītāju tribīnēs mājas spēlēs," vērtē BK "Jelgava" galvenais treneris Mārtiņš Gulbis.

1989.gadā dzimušais, gandrīz divus metrus garais uzbrucējs līdz šim savas karjeras laikā no 2006. līdz 2013.gadam pārstāvējis Jelgavas "Zemgali" un pēcāk arī BK"Jelgava" krāsas, savukārt 2012./2013.gada sezonu basketbolists izlaida, jo dziedēja krustenisko saišu plīsumu un šosezon atgriezās basketbola apritē, iekļaujoties BK "Saldus". A.Justovičs savas karjeras laikā piedalījies arī Eiropas čempionātā, pārstāvot Latvijas U-20 izlasi.

Šajā sezonā "Saldus" sastāvā jelgavnieks vidēji laukumā pavadīja nepilnas 25 minūtes, caurmērā gūstot 7.3 punktus kā arī realizēja divpunktu metienus ar 43.2% augstu precizitāti un tālmetienus ar 30.8% augstu precizitāti, turklāt BK "Jelgava" jaunpienācējs ir 13.vietā visā līgā vidēji realizēto tālmetienu ziņā.

Jāpiebilst, ka klubā galvenā trenera Mārtiņa Gulbja asistents ir Andra vecākais brālis Gatis.

Informāciju sagatvoja
BK "Jelgava" pārstāvis
Jānis Tiltiņš

  +3 [+] [-]

, 2015-01-12 20:49, pirms 9 gadiem
Labs metiens no distances mūsdienās ir 30,8%

     [+] [-]

, 2015-01-12 21:24, pirms 9 gadiem
Pareizs solis. Saldum vairs nekas nespid, toties Jelgavai istas cinas tikai tagad sakas, ari ceribas pavisam labas. Un garakais Justovics, ja vinam uzkrit taja diena, ir labs arguments ikvienai komandai.