Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Valka/Valga" pastiprinās ar no "Nets" fārmkluba atbrīvotu aizsargu

Andrejs Siliņš

"Valka/Valga" pastiprinās ar no "Nets" fārmkluba atbrīvotu aizsargu
"Valga/Valga" komandas soliņš Valmierā. Foto: Jānis Larmanis, estlatbl.com

"Pafbet" Latvijas-Igaunijas basketbola līgas klubs "Valka/Valga" pastiprinājis sastāvu ar amerikāņu aizsargu Duprī Makbrajeru, kurš sezonas sākumā neveiksmīgi mēģināja iekļūt Rodiona Kuruca pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bruklinas "Nets" fārmklubā Longailendas "Nets".

24 gadus vecais Makbrajers iepriekšējās četras sezonas spēlēja solīdajā Minesotas universitātes komandā "Gophers". Koledžu karjeras pēdējā sezonā 196 centimetrus garais basketbolists vidēji 32 minūtēs guva 8,9 punktus, atdeva 3,0 rezultatīvas piespēles, izcīnīja 2,2 atlēkušās bumbas un pārtvēra vienu bumbu.

Makbrajers NBA draftā palika neizvēlēts, bet mēģināja iekļūt "Nets" fārmkluba sastāvā. Novembra sākumā Longailendas klubs ievietoja basketbolistu neaizsargāto spēlētāju sarakstā. Citur Makbrajers basketbolu profesionāli vēl nav spēlējis un Latvijas-Igaunijas pierobežā aizvadīs savas pirmās spēles kā profesionāls basketbolists.

"Valka/Valga" šajā sezonā aizvien nav izcīnījusi uzvaras, ar 12 zaudējumiem tikpat mačos esot pēdējā 15. pozīcijā turnīra tabulā. Priekšpēdējā vietā esošajai "Latvijas Universitātei" ir jau par trim panākumiem vairāk. Nākamo spēli Valgas komanda aizvadīs svētdien, viesos tiekoties ar Pērnavas ostas komandu, ko pārstāv latviešu centra spēlētājs Lauris Blaus.

"Valka/Valga" rindās šosezon ir seši Latvijas basketbolisti: Rodrigo Būmeisters, Dāvis Denafs, Emīls Krūmiņš, Ričards Daniels Vanags, Kristaps Miglinieks un Elvis Šukteris. Komandu vada iepriekš "Jēkabpili" vadījušais serbu speciālists Marko Zarkovičs, bet viņam asistē Latvijā ilgus gadus pavadījušais poļu treneris Mihals Hlebovickis.

     [+] [-]

, 2019-12-11 14:23, pirms 4 gadiem
ja pat fārmklubā netiek, tad arī te nebūs vilcējs, tāpēc arī ļoti lēts

     [+] [-]

, 2019-12-11 15:27, pirms 4 gadiem
Ja protams ka ja nav spelejis nba tad valkas limeni nepavilks nekadigi. :d

  +1 [+] [-]

, 2019-12-11 16:13, pirms 4 gadiem
Vakar jau debitēja sagrāvē pret Kalev. 22 minūtes, 12 punkti, metieni no spēles 3-10, pret viņu septiņas piezīmes, piecas kļūdas. Redzot Valkas sastāvu, varētu kļūt par vienu no komandas līderiem.

https://www.estlatbl.com/lv/results...

  -1 [+] [-]

, 2019-12-11 18:53, pirms 4 gadiem
Kurš šito vājprātu apmaksā? Ne jau Vents Krauklis...

  +2 [+] [-]

, 2019-12-11 19:58, pirms 4 gadiem
Vlaka/Valga viesiem basketbolisties, kas pagājušajā sezonā pie viņiem spēlēja ir palikusi parādā pietiekami sozīdas naudas summas. Tagad komanda atrodas pēdējā vietā ar 0 uzvarām.. Kā cilvēkiem kas stāv aiz šīs organizācijas vispār nav kaunas rādīties basketbola sabiedrībā.. Šādas komandas tikai grauj Latvijas basketbola līgas tēlu un potenciālu. NOŽĒLOJAMI!

     [+] [-]

, 2019-12-11 20:43, pirms 4 gadiem
janis_ozols_120558042256166 rakstīja: Vlaka/Valga viesiem basketbolisties, kas pagājušajā sezonā pie viņiem spēlēja ir palikusi parādā pietiekami sozīdas naudas summas. Tagad komanda atrodas pēdējā vietā ar 0 uzvarām.. Kā cilvēkiem kas stāv aiz šīs organizācijas vispār nav kaunas rādīties basketbola sabiedrībā.. Šādas komandas tikai grauj Latvijas basketbola līgas tēlu un potenciālu. NOŽĒLOJAMI!
Piekrītu,Valka/Valga jau gadiem buksē un netiek play-off,neredzu jēgu no šāda kluba un daļai jauno,kas tur spēlē būtu vispirms LBL-2 jāapliecina sevi,nevis LBL mākslīgi iebīdīti,tas grauj Latvijas līgas līmeni un tas ir acīmredzams...Un vēl Aināra Vanaga projekts,kurš pagājušo gadu bija Jēkabpilī,tikai šogad uz Valku pārnests,nākamgad laikam atkal citā pilsētā būs,smieklīgi.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-11 20:59, pirms 4 gadiem
Tā lūk VEF skola rūpējās par saviem audzēkņiem, žēl to bērnu un viņu vecāku kam šis murgs tagad jāizdzīvo. Vanags vispār ir labs kekss, bet ironiski sanāk, ka viņa puika pēdējās spēles labi laiž
Lakers-Kobe Bryant24 rakstīja: Piekrītu,Valka/Valga jau gadiem buksē un netiek play-off,neredzu jēgu no šāda kluba un daļai jauno,kas tur spēlē būtu vispirms LBL-2 jāapliecina sevi,nevis LBL mākslīgi iebīdīti,tas grauj Latvijas līgas līmeni un tas ir acīmredzams...Un vēl Aināra Vanaga projekts,kurš pagājušo gadu bija Jēkabpilī,tikai šogad uz Valku pārnests,nākamgad laikam atkal citā pilsētā būs,smieklīgi.

     [+] [-]

, 2019-12-12 19:35, pirms 4 gadiem
Bez Vanaga naudas laikam gluži tas nav, taču te nevilksim paralēles ar Zonnēm un Jasāniem...