Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Jēkabpils" sastāvam pievienojas divus gadus "Valkā/Valgā" pavadījušais Kanbergs

Emils Ozerinskis

"Jēkabpils" sastāvam pievienojas divus gadus "Valkā/Valgā" pavadījušais Kanbergs
Kristaps Kanbergs
Foto: Lāsma Irša/BK Jēkabpils

Straujiem soļiem tuvojas jaunā Latvijas Basketbola līgas sezona. Lai gan par komandu sastāviem vēl ir daudz neskaidrību, aģentūra "Boost Representation" paziņojusi par sava klienta Kristapa Kanberga pievienošanos BK "Jēkabpils" rindām.

Vienošanās starp Rūdolfa Rozīša trenēto BK "Jēkabpils" un 29 gadus veco basketbolistu Kristapu Kanbergu panākta uz vienu sezonu. 190 cm garais spēlētājs laukumā darbojas aizsarga pozīcijā.

Pēdējās divas sezonas Kanbergs spēlēja gan Latvijas, gan Igaunijas čempionātos, pārstāvot "Valka/Valga" vienību. Latvijas čempionātā 15 aizvadītās spēlēs Talsos dzimušais basketbolists vidēji guva 7,5 punktus un izcīnīja 2,9 atlēkušās bumbas. Savukārt Igaunijas čempionāta 26 spēlēs basketbolista rēķinā 8,4 punkti un 3,7 bumbas zem groziem.

Kanbergs piedalījies četros Eiropas čempionātos pārstāvot Latvijas jauniešu izlases. Karjeras laikā basketbolists spēlējis "Ventspils Augstskola", BK "Saldus", BK "Jelgava", BK "Ventspils" un "Valka/Valga" komandās.

Pie BK "Jēkabpils" komandas stūres pagājušajā sezonā galvenā trenera amatā debitēja Rūdolfs Rozītis. Jēkabpilieši regulāro sezonu noslēdza ceturtajā vietā, bet izslēgšanas spēļu ceturtdaļfinālā saspringtā piecu spēļu sērijā piekāpās "Barons kvartāls" komandai. Zemgales komanda LBL čempionātā nu jau aizvadījusi piecas sezonas, tiekot pie divām bronzas medaļām.

Starp spēlētāju pārstāvošās aģentūras klientiem nākamajā sezonā BK "Jēkabpils" formas tērpos spēlēs arī Oskars Virsis, Renārs Magone un Artūrs Vītiņš.

Izmantotie resursi:
Boost Representation: Athlete and Team...

  +2 [+] [-]

, 2017-09-11 12:59, pirms 7 gadiem
Cik klubi spēlēs LBL? Kurā datumā sāksies čempionāts? Kāda būs izspēles kārtība?

  +3 [+] [-]

, 2017-09-11 14:29, pirms 7 gadiem
1 rakstīja: Cik klubi spēlēs LBL? Kurā datumā sāksies čempionāts? Kāda būs izspēles kārtība?
Labs jautājums. Tikai dīvaini, ka LBL pieļāvusi situāciju, kad šādi jautājumi ir bez atbildes pāris nedēļas pirms čempionāta sākuma.

  +4 [+] [-]

, 2017-09-11 14:39, pirms 7 gadiem
LBS tusē Turcijā, un fano par izlasi. Bet par LBL aizmirsuši, nav zināms nekas par to cik komandas, ne kuras komandas spēlēs. Nenopietni no malas izskatās.

     [+] [-]

, 2017-09-11 15:02, pirms 7 gadiem
Spēles sāksies 27.septembrī Ir kalendārs, kurā ir Barons, bet nav Jūrmala. Taču tas netiek publicēts, jo par Baronu vēl nav 100% skaidrības..

     [+] [-]

, 2017-09-11 15:11, pirms 7 gadiem
kobe_2_4 rakstīja: Spēles sāksies 27.septembrī Ir kalendārs, kurā ir Barons, bet nav Jūrmala. Taču tas netiek publicēts, jo par Baronu vēl nav 100% skaidrības..
Tas nozīmē, ka noteitki spēlēs:
VEF
Ventspils
Valmiera
Liepāja
Jēkabpils
Ogre
Valka
LU
?

Un varbūt Barons?

  +1 [+] [-]

, 2017-09-11 18:40, pirms 7 gadiem
Par ''Baronu'''vispār nekādu ziņu..

     [+] [-]

, 2017-09-11 22:50, pirms 7 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Tas nozīmē, ka noteitki spēlēs:
VEF
Ventspils
Valmiera
Liepāja
Jēkabpils
Ogre
Valka
LU
?

Un varbūt Barons?
Tieši tā. Kalendārā Barons ir. Velkot garumā, lai nav jāmaksā alga par septembri... Bet LBS devuši laiku līdz Eiropas čempionāta beigām, lai izlemtu.