Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

VEF piekāpjas Mazura "Avtodor", "Baronam" zaudējums turnīra finālā

Agris Suveizda

VEF piekāpjas Mazura "Avtodor", "Baronam" zaudējums turnīra finālā
Nikolajs Mazurs
Foto: avtodor.ru

Gatavojoties jaunajai sezonai, Latvijas vicečempione Rīgas VEF vakar savā laukumā pārbaudes spēlē atzina Nikolaja Mazura trenētā Saratovas "Avtodor" pārākumu (79:88), vēsta "Avtodor" mājaslapa. Rezultatīvākais mājiniekiem ar 20 punktiem un piecām rezultatīvām piespēlēm bija Jānis Blūms.

Spēle sākās ar pamatīgu "Avtodor" izrāvienu – vienpadsmit pret nulli, bet otrās ceturtdaļas sākumā ar tikpat iespaidīgu sēriju atbildēja VEF, pārņemot vadību (27:24). Lielākais rīdzinieku pārsvars šajā spēlē bija četri punkti (32:28), bet puslaiku pārtraukumā ar trīs punktu pārsvaru jau devās viesi (42:39).

Saratovas "Avtodor" uzvarēja arī visā spēlē (88:79), un tās sastāvā punktus guva visi desmit pieteiktie basketbolisti. Rezultatīvākie ar 15 punktiem bija Brendens Freizers un Alans Makijevs, kuru rēķinā arī attiecīgi desmit rezultatīvas piespēles un septiņas atlēkušās bumbas. Ar 13 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām izcēlās Maikls Karrera. Rīdziniekiem rezultatīvākie bija Jānis Blūms (20p+5rp), Mārtiņš Meiers (18p+12ab) un Armands Šķēle (16p+4ab).

Saratovas "Avtodor" mājaslapā komentāru par spēli sniedza galvenais treneris Nikolajs Mazurs, kurš savulaik vadīja arī VEF: "Esmu apmierināts ar to, ka izdevās vienmērīgi sadalīt spēles laiku. Kad spēle negāja starta piecinieka basketbolistiem, viņus ar savu enerģiju, atlēkušajām bumbām un agresivitāti lieliski papildināja spēlētāji, kuri nāca no soliņa. Esmu priecīgs, ka jaunie basketbolisti tika pie 15-20 minūtēm spēles laika un sevi diezgan labi parādīja."

Pārbaudes turnīra finālā "Barons" piedzīvoja neveiksmi pret mājinieci "Šiauliai" (74:79). Kā vēsta lietuviešu kluba mājaslapa, pēdējā ceturtdaļā "Barons", pateicoties Taura Jogēlas pūlēm, veica izrāvienu astoņi pret nulli un 34. minūtē pirmoreiz izvirzījās vadībā (65:63), tomēr mājinieki atguva iniciatīvu un dramatiskā galotnē svinēja uzvaru.

Uzvarētājiem 21 punktu guva kolumbietis Asenso Ampims, bet "Barona" rindās ar 24 punktiem izcēlās Jogēla (2p. – 6/9, 3p. – 2/3, 1p. – 6/9). Citi "Barona" punktu guvēji: Geks 13, Zonne 8 (3p. – 2/9), Mētra 7, Epners 6, Menns 5, Mediss 5, Krestiņins 4, Dārgais 2.

Izmantotie resursi:
«Автодор» снял рижское проклятье
"Šiauliams - 780" finalas....

Slēpts komentārs: Real Rebel

 +13 [+] [-]

, 2016-09-11 18:24, pirms 8 gadiem
Jāā, VEFs turpina savā stilā ''veiksmīgi'' komunicēt ar saviem līdzjūtējiem (cik nu viņi ir...) , un citiem sporta interesentiem, jo par šo spēli nekas netiek minēts ne mājas lapā, ne twitter kontā, nekur nekas nav, sajūta itkā slēptos un izvairītos no visiem.
Slēpts komentārs: Real Rebel

  +9 [+] [-]

, 2016-09-11 18:28, pirms 8 gadiem
Real Rebel rakstīja: Nu ja nemāki lasīt, tad tā ir tikai tava vaina, pie iepriekšējā raksta par Avtodors bija informācija un šī bija tikai pārbaudes spēle viņiem, tā kā ej vien smirdēt tālāk
Kāds te sakars ar kādu smirdešanu??? Saku , ka nekur nekāda informācija nav , ja neskaita Tevis minēto Avtodor rakstu (neveru vaļā visus Avtodor rakstus) Tagad pat pēc spēles nekādos VEF soc tīklos nav nekādas informācijas.
Slēpts komentārs: Real Rebel

 +14 [+] [-]

, 2016-09-11 18:38, pirms 8 gadiem
Ir vienkārši jāatzīst, ka VEFam ir milzīgas komunikācijas problēmas!!! Paskatamies kā sociālajos tīklos darbojas citas komandas, piemēram, Ventspils, Valmiera, Liepāja, Barons, Jūrmala, pat LU, visu laiku ir informācija par sagatavošanās procesu, pārbaudes spēlēm, rezultātiem, spēlētāju statistiku... sporta draugem ir viegli sekot līdz, iegūt informāciju par komandām un to gatavošanos, bet VEFs, laikam, to visu neuzskata par vajadzīgu... skumji, viens no vadošajiem klubiem Latvijā, bet tāda attieksme pret sporta draugiem...

  +8 [+] [-]

, 2016-09-11 18:40, pirms 8 gadiem
Real Rebel rakstīja: Liels sakars, jo īpaši Tu nespēj neko normāli iekomentēt, arī tavs iepriekšējais komentārs bija izsmejoš, lai gan neesi komandas fans, bet heitotājs
Sorry, vecīt, bet Tev derētu sākt izmantot to pelēko vielu iekš galvas, ja, protams, tāda Tev tur atrodas.
Slēpts komentārs: Real Rebel

 +11 [+] [-]

, 2016-09-11 18:48, pirms 8 gadiem
Real Rebel rakstīja: Beidz pārspīlēt kā maza meitene un laikam nezini, kas ir instagram, ja? Regulāri ir foto un video no VEF treniņiem....Biju domājis, ka būsiet pieņēmušies prātā, lai man nebūtu jāturpina iesāktais, bet kā redzams, ka neesi un visticamāk, tad arī lielākā daļa nebūs, tapēc, diemžēl es joprojām būšu pret visiem heiteriem, kuri šeit parādīsies un ir liela starpība starp mīnusu pateikšanu un heitošanu
Te nav nekāds sakars heitošanai, vienkārši faktu konstatēšana! Gribētos, ko vairāk zināt dēļ tādiem spēlētājiem kā Blūms un Šķēle par VEF gatavošanos. Instagramā kkādas biildītes ir , bet vai ir kautkas par pārbaudes spēlēm? NĒ! Mājas lapa, twitteris, kas tur notiek? Nekas īpašs, atkal nav nekādas noderīgas informācijas... Mūsdienās normālām sporta komandām komunikācija ar līdzjutējiem , sporta draugiem caur soc tīkliem ir ļooooti nozīmīga lieta, bet Tev un Jaunupam to tā grūtāk saprast! Peace! Jauku svētdienu!
Slēpts komentārs: Real Rebel

  +4 [+] [-]

, 2016-09-11 19:20, pirms 8 gadiem
Real Rebel rakstīja: Beidz pļūtīt, un pastāsti, kāds man tur sakars? UN Instagram VEF bilde ievieto no treniņiem....Un kā teicu, beidz parspīlēt, ak dievs, neielika informāciju par vienu pārbaudes spēli, nu pasaule apstāsies, ak dievs....Mož tas cilvēks atvaļnājumā vai atlaista vai sazin kas noticis, bet tu uzbur tādu drāmu, tev mēnešreizes vai?
var daļēji piekrist tiktāl, ka smieklīgi, mēs mūsu vietējās top komandas spēles atskaiti 'pārpublicējam no krievu kluba mājaslapas ziņām. tas neliecina par sakārtotību. es,teiksim, gribēju redzēt, kā gājis Vecvagaram, bet nekāda info nekur nav.
Slēpts komentārs: Real Rebel
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2016-09-11 19:45, pirms 8 gadiem
Real Rebel rakstīja: Tur es pilnībā piekrītu, bet nesaprotu, kāpēc tāda drāma jāuzbur? Jā, es arī velos vairāk par to spēli zināt, bet neiešu jau kā muris klaigāt...Mani interesē, vai tā spēle bija aiz slēgtām durvīm, jo šodien, spriežot pēc instagram, viņiem bija kluba gimenes diena vai kas tāds...Pie tam, vakardien, pat nevienā saitā flashscore utt. nekādas VEF spēles nebija, tas man liek domāt, kaut kāda treniņ spēle varbū
Drāma ir jābur, jo ja klubs grib sevi pozicionēt, kā skatītajiem interesantu par to informācijai jābūt maksimāli daudz. Pat daži labi Latvijas hokeja čempionāta klubi, nē pat Entuziastu hokeja līgas klubi mēdz būt aktivaki soc. tīklos kā pasnosauktais baksetbola flagmanis VEF. Pēc tik draņķīgas sezonas, kā pēdejā VEFam būtu jādara viss, lai atgūtu kaut mazliet fanus un to uzticību. Pirmais darbs ir informācija par pirmssezonas posmiem, sākot jau ar pārbaudes spēlēm - informāciju, kad būs un pēc spēles kā spēlē gāja, intervijas utt. Ar pāris bildītēm IG nepietiks..

     [+] [-]

, 2016-09-11 19:46, pirms 8 gadiem
Real Rebel rakstīja: Tur es pilnībā piekrītu, bet nesaprotu, kāpēc tāda drāma jāuzbur? Jā, es arī velos vairāk par to spēli zināt, bet neiešu jau kā muris klaigāt...Mani interesē, vai tā spēle bija aiz slēgtām durvīm, jo šodien, spriežot pēc instagram, viņiem bija kluba gimenes diena vai kas tāds...Pie tam, vakardien, pat nevienā saitā flashscore utt. nekādas VEF spēles nebija, tas man liek domāt, kaut kāda treniņ spēle varbū
drāmas uzburšana, tas jau tā, sievišķīgi. gadās tādas emocionālas dienas. liekas gan, ka tas vairāk raksturīgs sievietēm noteiktos posmos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2016-09-11 20:35, pirms 8 gadiem
Redneks pilnīgs alnis. Laikam točna Jaunupa radinieks.
Slēpts komentārs: Real Rebel

     [+] [-]

, 2016-09-11 20:53, pirms 8 gadiem
aiziet aiziet karstasinīgie letiņi!!
Slēpts komentārs: Real Rebel

  +4 [+] [-]

, 2016-09-11 21:30, pirms 8 gadiem
Real Rebel rakstīja: Par vienu spēli viņi nepaziņoja, ja tas būtu regulāri, tad es tev piekristu, cik atceros, tad kaut kas līdzīgs bija tikai Mazura gadā un tad nepaziņoja par projektu, kur iesaistījās un tikās ar bērnu nama bērniem....Un tagad, atbildi man, vai tiešām drāma jāceļ, ka nepaziņo par šo pārbaudes spēli, lai gan zinām, ka viņi ir diezgan aktīvi sociālajos tīklos?
Brīnos, ka VEFam ir vēl šitik fanātīgi līdzjutēji. Tas gan noteikti nav viņu mārketinga aktivitātēm pateicoties.

  +8 [+] [-]

, 2016-09-11 21:34, pirms 8 gadiem
Jā, bet gadus 5 atpakaļ ar 3x mazāku budžetu viņi varēja taisīt PR, maukt reklāmas TV, reklāmas internetā, attīstīt savu digitālo klātbūtni utt.

Tagad - ar lielāku budžetu, pēc idejas ar daudz vairāk iespējām, viņu iešana ''pēc'' līdzjutēja vispār neeksistē. Interesanti kas šādu stratēģijas maiņu jeb nekonsekvenci varēja iespaidot? Tiešām cilvēku nepatika pret VEF ''politiķiem'', netīrās naudas, nepatikas pret Jaunupu, ka visam PR'am atmests ar roku?

Tas, kas tagad notiek, gan ir nožēlojami.

Melnā nāve tomēr bija ļoti veiksmīga kampaņa. Lai arī tā notika ļoti neparocīgā laikā, zinot kur atradās LV basketbols. Pa lielam jau žēl, ka nav mums nekādas tautas ''pavilkšanas'' uz basketbolu. Uz tagadējo VEFu iet negribas un otrs sporta pasākums - Dinamo, uz to vispār necik. Skumīgi mums ar to mārketingu sportā.

  +2 [+] [-]

, 2016-09-12 00:10, pirms 8 gadiem
Real Rebel rakstīja: Beidz pārspīlēt kā maza meitene un laikam nezini, kas ir instagram, ja? Regulāri ir foto un video no VEF treniņiem....Biju domājis, ka būsiet pieņēmušies prātā, lai man nebūtu jāturpina iesāktais, bet kā redzams, ka neesi un visticamāk, tad arī lielākā daļa nebūs, tapēc, diemžēl es joprojām būšu pret visiem heiteriem, kuri šeit parādīsies un ir liela starpība starp mīnusu pateikšanu un heitošanu
un Tu to sauc par komunicēšanu ar faniem? man nav ne instagrama ,ne purnugrāmatas,ne čivinātavas akonta un kaut kā veiksmīgi iztieku..protams,arī vef spēles neapmeklēju,jo arēnā alu netirgo un auto arī nav ,kur novietot blakus arēnai par velti.. jā,zinu,var nolikt uz blakus ielām,bet ja kāds vēlās ,lai cilvēki nāk ir jānodrošina arī autostāvietas un vismaz alus,nevis alus izstrādājums,protams ,vienmēr būs tādi,kas atnāks pieliet mūli,bet būs arī tādi,kā es,kas atnāks ar draugiem iedzers pāris kausus alus,noskatīsies spēli un ies mājās.. bet kausus,nevis tās bomžu ,plastmasas caurules ar dibenu..

  +2 [+] [-]

, 2016-09-12 05:29, pirms 8 gadiem
Koļa labs treneris, kādreiz trenējos pie viņa, brauca tad vēl ar behu septīto

  +2 [+] [-]

, 2016-09-12 10:16, pirms 8 gadiem
Real Rebel rakstīja: Tur es pilnībā piekrītu, bet nesaprotu, kāpēc tāda drāma jāuzbur? Jā, es arī velos vairāk par to spēli zināt, bet neiešu jau kā muris klaigāt...Mani interesē, vai tā spēle bija aiz slēgtām durvīm, jo šodien, spriežot pēc instagram, viņiem bija kluba gimenes diena vai kas tāds...Pie tam, vakardien, pat nevienā saitā flashscore utt. nekādas VEF spēles nebija, tas man liek domāt, kaut kāda treniņ spēle varbū
Ej smirdi citur neveiksme :

     [+] [-]

, 2016-09-12 13:06, pirms 8 gadiem
interesanti ka visi tie kuri komentāros noliek vef, tomēr lasa rakstus par vef.
tas laikam uzmanības trūkums, ka obligāti jāatver raksts un kautkas negatīvs jāuzraksta. nepatīk vef, nelasiet rakstus, neskataties spēles u.t.t. šeit tomēr ir sporta portāls nevis pusaudžu čats kur var anonīmi viens otru nolikt.
derētu sportacentram vairāk filtrēt komentārus. citādi visos rakstos lielākā daļa komentāru nav par sportu.