Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

VEF gatavojas noslēgt divu gadu līgumu ar Kohu

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

VEF gatavojas noslēgt divu gadu līgumu ar Kohu
Verners Kohs. Foto: VEF Rīga

"VEF Rīga" tuvākajā laikā gatavojas parakstīt divu gadu līgumu ar Verneru Kohu, ceturtdien, 11. jūnijā, telefonsarunā ar Sportacentrs.com apstiprināja basketbola kluba direktors Gatis Jahovičs.

Puses panākušas mutisku vienošanos, bet līguma parakstīšana gaidāma ceturtdienas vakarā vai piektdien, teica Jahovičs. “Pēc iepriekšējās sezonas beigām pārtraucām visus līgumus ar spēlētājiem. Verners Kohs būs pirmais, ar kuru noslēgsim jaunu vienošanos.”

Uzbrucējs aizvadītajā sezonā piedalījās astoņās Latvijas un Igaunijas līgas spēlēs. Kohs, spēlējot pēc savainojuma, vidēji 13 minūtēs guva 6,9 punktus, izcīnīja 1,6 atlēkušās bumbas un izdarīja 1,1 rezultatīvu piespēli. Snaiperis realizēja 62,5% trīspunktu un 42,9% divpunktu metienu.

VEF basketbolists laukumā atgriezās 2020. gada 15. janvārī Čempionu līgas spēlē Turcijā. Trīs dienas vēlāk sekoja iznāciens pret “Tallinna Kalev/TLU”. Viņa loma pakāpeniski pieauga – Kohs spēlēs pret Tartu Universitāti un Tallinas “Taltech” sameta 16 punktus.

Rīgas klubs veic pārrunas ar Aleksandru Madsenu – abas puses ieinteresētas turpināt sadarbību. Somijas izlases garais spēlētājs pērn VEF rindās Latvijas un Igaunijas līgā vidēji atzīmējās ar 7,3 punktiem un 6,2 izcīnītām bumbām zem groziem. Čempionu līgā viņam 6,8 punkti un 4,5 atlēkušās bumbas.

     [+] [-]

, 2020-06-11 14:44, pirms 4 gadiem
Tātad Kohs varbūt Madsens un iespējams Blūms pēdējo sezonu.Kurucs prom un pārējie leģi ticamāk arī.Vēl ganjau Stumbris būs. Ir idejas kas vēl varētu būt? Labi būtu ja Krūmiņš vēl paliktu)

     [+] [-]

, 2020-06-11 19:07, pirms 4 gadiem
Laukumā atgriezās 15.janvārī Turcijā:
Kohs atgriežas laukumā, bet VEF Eiropā piedzīvo...