Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Šmits

Video: "Ķekava/Optibet" ceturtajā finālsērijas spēlē pieveic RSU un kļūst par LBL2 čempioniem

Šovakar Hanzas vidusskolā, Rīgā, tika aizvadīta Latvijas Basketbola Līgas 2.divīzijas finālsērijas ceturtā spēle starp RSU un BK "Ķekava/Optibet" komandām. Mača pirmais puslaiks pagāja studentu zīmē 34:24, tomēr ķekavieši spēja atspēlēt desmit punktu pārsvaru un izcīnīt panākumu ar rezultātu 64:54, tādējādi izcīnot čempiona titulu un triumfējot sērijā ar 3:1. Jauno čempionu sastāvā pēdējā sezonas spēlē rezultatīvākais atkal bija Nauris Miezis, kurš guva 17 punktus, kā arī atdeva desmit rezultatīvas piespēles, izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas un pārtvēra piecas bumbas.

Džaizeks Lotijs. Foto: Mikus Kļaviņš
4

Kauja par Rīgu un ''Ventspils'' pret Tartu - sāksies apvienotās līgas ''play-off''

Šodien plkst. 14:00 ar spēli starp ''VEF Rīga'' un Rīgas ''Zeļļiem'' un 17:00 ar maču starp ''Ventspili'' un ''Tartu Ulikool'' startēs apvienotās Latvijas - Igaunijas basketbola līgas ceturtdaļfināla sērijas. Abas minētās spēles translēs portāls ''Sportacentrs.com'', VEF un ''Zeļļu'' mačam tiekot pārraidītam pilnībā arī kanālā TV4.
Isufs Sanons spēlē pret "TalTech". Foto: BC Prometey
1

Latvijas un Igaunijas līgas pamatturnīrs noslēdzas ar "Prometey" uzvaru

Latvijas un Igaunijas apvienotās līgas regulārās sezonas izskaņā Slobožanskes "Prometey" pārceltajā spēlē izbraukumā ar 104:81 sakāva "Tallinas Tehnoloģiju universitātes" komandu.
Džaizeks Lotijs. Foto: Mikus Kļaviņš
9

Toro 16+20, Lotijs ar sirēnlauzi ļauj VEF uzvarēt ''Avis Rapla'' Daugavpilī

Apvienotajā Latvijas - Igaunijas līgā šodien regulāro sezonu ar uzvaru pabeidza ''VEF Rīga'', kas, gandrīz izlaižot 16 punktu pārsvaru, tikai galotnē ar 80:78 apspēlēja ''Avis Rapla''. Uzvaras grozs pamatlaika pēdējā sekundē Džaizekam Lotijam, bet jaudīgs ''double-double'' Arnaldo Toro - 16 punkti un 20 bumbas zem groziem.