Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Teteris par Ogres debiju, smagajiem brīžiem, nākotni, LBL play-off

"Ogres/Kumho Tyre" komanda šajā sezonā debitēja "Aldaris" Latvijas Basketbola līgā (LBL). Komandas galvenais treneris Edgars Teteris sarunā ar Andreju Siliņu atzina, ka rūgtums par sezonu palicis, izvērtēja komandas sniegumu, kluba gatavību startam starp labākajām Latvijas komandām un nākotnes perspektīvas. Teteris stāsta par smago 15 zaudējumu sēriju, par pieredzējušā Mihala Hlebovicka nozīmīgo ieguldījumu, par kluba vadības un līdzjutēju uzticību arī grūtos brīžos.


Sarunas ilgums: 72 minūtes

, 2016-05-11 13:34, pirms 8 gadiem
Pirms sezonas, gan mērķēja par augstu!
, 2016-05-12 15:36, pirms 8 gadiem
Pēc komentāriem spriežot, visiem baigi interesē Teteris un viņa viedoklis. Dod tak vienreiz vietējiem Ogres čaļiem spēlēt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kajs Hancberijs pret Aizeju Ozbornu. Foto: vgvia.lv
15

Valmieriešiem obligāti jāuzvar – "Zeļļu" pirmā iespēja tikt pusfinālā

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgā esam sagaidījuši sezonas pirmo izslēgšanas spēli, kurā kādai no komandām vairs nebūs atkāpšanās ceļa – lai turpinātu cīņu, "Valmiera Glass"/ViA savās mājās būs obligāti jāuzvar Rīgas "Zeļļi". Cīņas sākums paredzēts plkst. 19.00, tiešraide portālā Sportacentrs.com un no aptuveni plkst. 19.30 arī kanālā TV4.
Bens Šungu. Foto: Marita Brigitta Mones
27

"Ventspils" nespēj iegrožot Šungu, fināls bez Latvijas komandu piedalīšanās

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas basketbola līgā regulārās sezonas uzvarētāja "Kalev/Cramo" otrajā puslaikā kontrolēja notikumus laukumā, ar 84:73 laupot "Ventspils" cerības uz turnīra fināla sasniegšanu.
Roberts Blūms. Foto: Mikus Kļaviņš/VEF Rīga
26

Roberts Blūms pieteicies 2024. gada NBA draftam

''Octagon Europe'' basketbola aģentūra pavēstījusi, ka 18 gadus vecais Roberts Blūms ir pieteicies 2024. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftam, kurš gaidāms šī gada jūnija beigās.