Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Jēkabpils" un "Ogre/Kumho Tyre" aizvadīs otro dueli četru dienu laikā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Jēkabpils" un "Ogre/Kumho Tyre" aizvadīs otro dueli četru dienu laikā
Kristaps Pļavnieks un Jānis Pozņaks
Foto: Ritvars Raits

Olybet Latvijas Basketbola līgā "Jēkabpils" šovakar pulksten 18:30 uzņems "Ogri/Kumho Tyre", savukārt "Liepāja/Triobet" aizvadīs izbraukuma maču Baltijas Basketbola līgā.

Pēdējās trīs spēlēs izcīnot divas uzvaras, "Jēkabpils" pašlaik ieņem ceturto vietu Latvijas Basketbola līgas kopvērtējumā, atpaliekot tikai no komandām, kuras pērn sadalīja medaļas – Rīgas VEF, "Ventspils" un "Valmieras/Ordo". Pēdējais panākums izcīnīts pirms četrām dienām, izbraukumā ar 85:63 sakaujot "Ogri/Kumho Tyre", ar kuru jātiekas arī šovakar.

Izrāviens sākās pirmās ceturtdaļas noslēgumā, bet puslaika pārtraukumā jēkabpilieši devās ar 15 punktu pārsvaru, kuru mača turpinājumā izdevās palielināt. Pateicoties drošajai vadībai, galvenais treneris Rūdolfs Rozītis izmantoja plašu spēlētāju rotāciju, pieciem basketbolistiem sasniedzot desmit punktu robežu, bet Jurijam Aleksejevam, kurš guva astoņus punktus, realizējot tikai divus no 12 metieniem no spēles.

"Ogre/Kumho Tyre", kuras rindās Gints Antrops iemeta 15 punktus, bet Mārcis Vītols piebalsoja ar 12 punktiem, piedzīvoja zaudējumu pēc 30. decembrī izcīnītās pārsteidzošās uzvaras pret "VEF Rīgu" ar 80:72. Stabili pamati tika ielikti jau pirmajā ceturtdaļā, desmit minūšu laikā iemetot 25 punktus. Ogrēnieši uzvarēja, neskatoties uz 24 kļūdām un sāncenšu 22 pārtvertajām bumbām.

Savukārt pulksten 19:00 "Liepāja/Triobet" Baltijas Basketbola līgas ietvaros aizvadīs maču izbraukumā pret "Port of Parnu". Igauņi uzvarējuši tikai divos no desmit mačiem, tomēr komandas kopvērtējumā atrodas blakus – kurzemnieki ir piektajā vietā, bet Pērnavas komanda ir sestā.

Komandas tikās 16. novembrī, "Liepājai/Triobet" mājās uzvarot ar 90:76. Rezultatīvākais ar 23 punktiem bija Latīfs Makmalans, kurš realizēja piecus tālmetienus. Ar 17 punktiem sekoja Roberts Krastiņš, kurš 22 minūšu laikā realizēja 80% divpunktu un 60% trīspunktu metienus.

     [+] [-]

, 2017-01-11 16:43, pirms 7 gadiem
Visi uz spēli!

     [+] [-]

, 2017-01-11 17:14, pirms 7 gadiem
Nezinat, neradis kur Jekabpils speli?

     [+] [-]

, 2017-01-11 17:44, pirms 7 gadiem
Jēkabpils rakstīja: Nezinat, neradis kur Jekabpils speli?
Mājaslapā rakstīts, ka Lattelecom Best4sport