Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

LBL2: "Kandava/Anzāģe" viesos ar +46 pārmāca liepājniekus

LBL2: "Kandava/Anzāģe" viesos ar +46 pārmāca liepājniekus
Guntars Strāķis. Foto: Annija Rudzīte

Latvijas Basketbola līgas otrajā divīzijā šovakar tika aizvadīta viena spēle. "Kandava/Anzāģe" izbraukumā ar 115:69 pieveica "Liepāju/LSSS".

Viesi izmantoja tikai astoņus basketbolistus, bet tas netraucēja izcīnīt uzvaru ar turpat 50 punktu pārsvaru. Ja pēc pirmā puslaika Kandavas komandai piederēja +11, tad cīņas liktenis tika izšķirts trešajā ceturtdaļā.

Uzvarētāju rindās ar iespaidīgu double-double izcēlās komandas kapteinis Guntars Strāķis, kurš 37 punktiem pievienoja desmit atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles. Viņa lielākais palīgs bija Arvis Savčenko, kurš izcēlās ar 20+13. Pārējie komandas spēlētāji kopā iemeta tikai par vienu punktu vairāk nekā Strāķis un Savčenko.

Interesanti, ka pirms šodien notikušā dueļa abas komandas turnīra tabulā atradās līdzās. "Kandava/Anzāģe" ar bilanci 3-5 ieņēma septīto vietu Rietumu zonā, bet "Liepāja/LSSS" atradās aiz muguras ar divām uzvarām deviņās spēlēs.


, 2019-12-10 21:46, pirms 4 gadiem
Sen saku ka Lat-Est līgas komandām jāņem labākie spēlētāji no LBL2 un jaunos jātur LBL2 tad augšgals būs spēcīgāks un būs rezerves.
, 2019-12-10 22:19, pirms 4 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Sen saku ka Lat-Est līgas komandām jāņem labākie spēlētāji no LBL2 un jaunos jātur LBL2 tad augšgals būs spēcīgāks un būs rezerves.
sen saka, ka LBL2 dūži nav ieinteresēti mazākā minūšu skaitā zaudējumos Lat-Est vārgās komandās, pie tam braucot tālu no mājām .. priekš kam?
Linards Jaunzems. Foto: Dāvis Lejasmeiers
10

Latvijas basketbola klasikā dalīs apvienotās līgas bronzas godalgas

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas apvienotajā basketbola līgā piektdienas vakarā "Rimi" Olimpiskajā centrā (pulkst. 19:00) tiks aizvadīta turnīra priekšpēdējā sezonas spēle. Savstarpējo cīņu par bronzas godalgām aizvadīs "VEF Rīga" un "Ventspils" komandas. Tiešraide būs skatāma kanālā TV4.
Francis Lācis un Zigmārs Raimo (no kreisās). Foto: Rīgas Zeļļi
2

3x3 izlasē spēlējošie Lācis un Raimo šajā sezonā ''Zeļļos'' neatgriezīsies

Portālam ''Sportacentrs.com'' zināms, ka Rīgas ''Zeļļi'' atlikušo sezonu aizvadīs tādā sastāvā, kādā iesākuši Latvijas Basketbola līgas izslēgšanas mačus. Lai arī 3x3 basketbola izlase jau ir nodrošinājusi vietu Parīzes olimpiskajās spēlēs, nedz Franča Lāča, nedz Zigmāra Raimo atgriešanās komandā šajā sezonā netiek sagaidīta.
Reinis Avotiņš. Foto: Ģirts Gertsons
2

"Liepājai" jāpanāk izlīdzinājums vai jāsāk kalt atvaļinājuma plāni

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas ceturtdaļfināla stadijā šovakar pulksten 19:00 tiks aizvadīta sērijas ceturtā spēle starp "Liepāju" un "Ogri". Liepājnieki centīsies pagarināt savu sezonu un panākt piekto spēli, kamēr ogrēnieši lūkos tikt pie pusfinālu atvedošā panākuma sērijā, kurā šobrīd ar 2-1 priekšā ir Ulda Švēdes komanda.