Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Miglinieks: "Jūtami labāk spēlējām aizsardzībā"

Andrejs Siliņš

Miglinieks: "Jūtami labāk spēlējām aizsardzībā"
Rinalds Sirsniņš un Igors Miglinieks
Foto: Lāsma Irša

Pēc pēdējo divu gadu bronzas medaļnieces "Jēkabpils" pirmās uzvaras jaunajā "Aldaris" Latvijas Basketbola līgas (LBL) sezonā komandas galvenais treneris Igors Miglinieks atzina, ka viens no uzvaras pamatiem bijis uzlabotais sniegums aizsardzībā.

"Spēle bija grūta. Vēl nevienu no spēlēm neesam spēlējuši pilnā sastāvā, arī šobrīd nebija visu spēlētāju. Jēkabpils komanda divus gadus ir bronzas medaļniece, un zaudējumi sezonas sākumā nav ļāvuši savākties, noķert sajūtu, ka varam izdarīt," pēc spēles sacīja jēkabpiliešu galvenais treneris Miglinieks, kura vadītā komanda šovakar tika pie pirmās uzvaras jaunajā sezonā.

"Visu laiku ir kaut kāda bremze, kas neļauj komandai iet ar pilnu jaudu. Var likties, ka ir fiziskās problēmas, bet tas tā nav, bremze ir mentāla rakstura. Šajā spēlē izdevās tikt tam pāri. Vēl pilnībā viss nav pārvarēts, taču šoreiz puiši sevi pierādīja un izcīnīja uzvaru. Šajā spēlē mēs jūtami labāk spēlējām aizsardzībā, varbūt bija kļūdas, taču neviens komandai nevar pārmest cīņasspara trūkumu."

Izmantotie resursi:
BKJekabpils.lv