Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

BK "Valmiera" pārbaudes spēlē pārspēj Valgas komandu

BK "Valmiera" pārbaudes spēlē pārspēj Valgas komandu
BK "Valmiera" galvenais treneris Varis Krūmiņš
Foto: Jānis Priedītis

Kārtējās pārbaudes spēles pirms gaidāmās Latvijas Basketbola līgas (LBL) sezonas aizvadījuši LBL klubi. BK "Valmiera" savā laukumā ar 89:63 sakāva Igaunijas klubu "Valga", Kristapam Dārgajam gūstot 19 punktus un izcīnot 11 atlēkušās bumbas.

Valmierieši aizvadīja otro pārbaudes spēli sagatavošanās posmā. Pirmajā spēlē pirms nedēļas BK "Valmiera" piekāpās Kazahstānas "Kapshagai" (73:78), toties šodien ar 89:63 sakāva "Valga Maks ja Moorits" basketbolistus.

Valmieriešu rindās labākais ar "double-double" bija Kristaps Dārgais, kura kontā šovakar 19 punkti un 11 atlēkušās bumbas. Nākamās pārbaudes spēles "Valmiera" aizvadīs jau šonedēļ, 12. un 13.septembrī izbraukumā divreiz tiekoties ar igauņu "TU/Rock".

BK "Valmiera" punktu guvēji pret "Valga": Dārgais 19 (11ab), Kaufmanis 13, Gabrāns 12, Elksnis 12, Plivda 10, Saulītis 7, Amoliņš 6, Ziediņš 4, Lasenbergs 4, Engers 2.

Latvijas Universitāte piektdien izbraukumā ar 80:92 piekāpās "LSU/Atletas", savukārt BK "Saldus" tika pie pirmās uzvaras pārbaudes spēlēs, ar 81:78 pārspējot "Jūrmala/Fēnikss" basketbolistus. Saldus komanda šodien savā "Twitter" kontā paziņojusi arī par diviem papildinājumiem – no "Liepāja/Triobet" tiks īrēts ukraiņu centrs Jevgēņijs Minčenko, savukārt BK "Ventspils" aizsargs Kārlis Lasmanis.

LU punktu guvēji pret "LSU/Atletas": Rēķis 16, Ošiņš 14, Darģis 12, Aizpurs 10, Vītols 7, Strazdiņš 6, Jaunozols 5, Zēbergs 4, Bikše 4, Lūsis 2, Lerķis, Eiduks.

BK "Saldus" punktu guvēji pret "Jūrmalu/Fēnikss": Buiķis 13 (7rp), Pīternieks 11, Miezis 10, Lasmanis 8, Minčenko 7, Patmalnieks 7, Pabērzs 5, Vītols 4, Reķis 2.

Izmantotie resursi:
Twitter
Basketbola klubs "Latvijas Universitāte" -...


, 2013-09-10 22:15, pirms 11 gadiem
Gan jau Valmiera ieskriesies arī ar šo sastāvu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-09-11 11:39, pirms 11 gadiem
Ar Valmieru izskatās slikti,ja labākais punktu guvējs ir Dārgais ,tad pat komentu nav cik slikti ir pārejie ,Dargais var būt labākais atlekušajās bumbās ,ne punktu gūšanā......
, 2013-09-11 11:46, pirms 11 gadiem
rauna rakstīja: Ar Valmieru izskatās slikti,ja labākais punktu guvējs ir Dārgais ,tad pat komentu nav cik slikti ir pārejie ,Dargais var būt labākais atlekušajās bumbās ,ne punktu gūšanā......
Šī nav adekvāta spēle, kurā spriest par komandas spēku. Igauņi godīgi sakot bija švaki, jau pēc pirmā puslaika Valmierai bija +30.
Vienīgi Grafs tajā komandā izskatījās kaut cik solīds.
Valmieras līderi būs Buks un Kauča. Dārgais šajā spēlē daudz spēlēja. Varēja bieži izmantot apspēlēšanu 1vs1 gan caurgājienos gan zem groza. Brīžiem gan pazaudējās aizsardzībā, bet līdz sezonai vēl gandrīz trīs nedēļas, tā kā nevajag uz vienu pārbaudes spēli balstīt priekštatu par visu sezonu.
Kajs Hancberijs pret Aizeju Ozbornu. Foto: vgvia.lv
15

Valmieriešiem obligāti jāuzvar – "Zeļļu" pirmā iespēja tikt pusfinālā

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgā esam sagaidījuši sezonas pirmo izslēgšanas spēli, kurā kādai no komandām vairs nebūs atkāpšanās ceļa – lai turpinātu cīņu, "Valmiera Glass"/ViA savās mājās būs obligāti jāuzvar Rīgas "Zeļļi". Cīņas sākums paredzēts plkst. 19.00, tiešraide portālā Sportacentrs.com un no aptuveni plkst. 19.30 arī kanālā TV4.
Bens Šungu. Foto: Marita Brigitta Mones
27

"Ventspils" nespēj iegrožot Šungu, fināls bez Latvijas komandu piedalīšanās

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas basketbola līgā regulārās sezonas uzvarētāja "Kalev/Cramo" otrajā puslaikā kontrolēja notikumus laukumā, ar 84:73 laupot "Ventspils" cerības uz turnīra fināla sasniegšanu.
Roberts Blūms. Foto: Mikus Kļaviņš/VEF Rīga
26

Roberts Blūms pieteicies 2024. gada NBA draftam

''Octagon Europe'' basketbola aģentūra pavēstījusi, ka 18 gadus vecais Roberts Blūms ir pieteicies 2024. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftam, kurš gaidāms šī gada jūnija beigās.