Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Jēkabpils" rīko akciju – "Atrodi savu Lieldienu bumbu pats!"

Andrejs Siliņš

Šonedēļ BK “Jēkabpils” gatavosies ne tikai svarīgām spēlēm pret BK “Valmiera/ORDO” un BK “Ventspils”, bet arī Lieldienām! Katru dienu līdz pat ceturtdienai kāds no BK “Jēkabpils” basketbolistiem Jēkabpils pilsētā paslēps basketbola bumbu ar visas komandas parakstiem un klubs publicēs šīs vietas foto savos sociālajos tīklos.

Ja vēlies būt pirmais, kas ierauga, kurā vietā ir paslēpta basketbola bumba, seko basketbola klubam “Jēkabpils” Facebook (www.facebook.com/JekabpilsBK/), Twitter (https://twitter.com/JekabpilsBK), Instagram (@bkjekabpils) un/vai draugiem.lv (http://www.draugiem.lv/bkjekabpils/)!

Seko “lūšiem” sociālajos tīklos, ieraugi foto ar basketbola bumbas atrašanās vietu un pirmais esi klāt! Un neaizmirsti pēc tam atsūtīt savu laimīgo foto uz info@bkjekabpils.lv vai sociālajos tīklos. Pirmo bumbu slēpsim jau pirmdien, 10. aprīlī un līdz pat ceturtdienai kopā paslēpsim piecas bumbas! Nepalaid garām!

Informāciju sagatavoja
Lāsma Irša
BK “Jēkabpils”
sabiedriskās attiecības