Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

LBL2: Škutem 23+18 Madonas uzvarā

LBL2: Škutem 23+18 Madonas uzvarā
Foto: basket.lv

Latvijas Basketbola līgas otrajā divīzijā šovakar tika aizvadītas divas spēles, un abās uzvaru izcīnīja mājinieces – "Liepāja/LSSS" un "Madona/BJSS".

Liepājnieki savā laukumā ar 94:72 uzvarēja "Rīga/A. Kraukļa VEF", pārtraucot piecu zaudējumu sēriju un tiekot pie pirmās uzvaras. Pamati uzvarai tika ielikti jau pirmajā ceturtdaļā, iegūstot 14 punktu pārsvaru, kas līdz puslaika pārtraukumam pieauga līdz +16. Uzvaru ar 20 punktiem kaldināja Artūrs Niedra, bet 19 punktus un piecas atlēkušās bumbas pievienoja Kārlis Rusmanis. Zaudētāju rindās 12 punktus iemeta gan Raimonds Čudars, gan Mārtiņš Krūmiņš.

Arī otrs mačs norisinājās grupā, kas cīnās par 13. līdz 22. vietu. Madona ar 75:71 pieveica RTU, kaut pirms noslēdzošās ceturtdaļas atradās iedzinējos. Par galveno varoni kļuva komandas kapteinis Artūrs Škute, kurš ne tikai iemeta 23 punktus, bet arī izcīnīja 18 atlēkušās bumbas, deviņas no tām – pie pretinieku groza. Sāncenši izmantoja tikai septiņu spēlētāju rotāciju, un šādos apstākļos izturīgākais bija Ričards Tutāns, kuram 19 punkti.


Linards Jaunzems. Foto: Dāvis Lejasmeiers
1

Latvijas basketbola klasikā dalīs apvienotās līgas bronzas godalgas

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas apvienotajā basketbola līgā piektdienas vakarā "Rimi" Olimpiskajā centrā (pulkst. 19:00) tiks aizvadīta turnīra priekšpēdējā sezonas spēle. Savstarpējo cīņu par bronzas godalgām aizvadīs "VEF Rīga" un "Ventspils" komandas. Tiešraide būs skatāma kanālā TV4.
Reinis Avotiņš. Foto: Ģirts Gertsons
1

"Liepājai" jāpanāk izlīdzinājums vai jāsāk kalt atvaļinājuma plāni

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas ceturtdaļfināla stadijā šovakar pulksten 19:00 tiks aizvadīta sērijas ceturtā spēle starp "Liepāju" un "Ogri". Liepājnieki centīsies pagarināt savu sezonu un panākt piekto spēli, kamēr ogrēnieši lūkos tikt pie pusfinālu atvedošā panākuma sērijā, kurā šobrīd ar 2-1 priekšā ir Ulda Švēdes komanda.
Aizeja Osborns. Foto: Jānis Lārmanis
18

"Zeļļi" galotnē nospiež Valmieru un iesoļo LBL pusfinālā

Šovakar biļeti uz Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfinālu ieguva debitanti "Rīgas Zeļļi", kas izbraukumā ar 81:74 pieveica "Valmiera Glass"/ViA un ceturtdaļfināla sērijā guva virsroku ar 3-1.