Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: LU/BS "Rīga" viegli uzvar Kraukļa skolu

Ints Megnis
Ints Megnis

LBL2: LU/BS "Rīga" viegli uzvar Kraukļa skolu
LU/BS "Rīga" basketbolisti. Foto: basket.lv

"Ramirent" Latvijas Basketbola līgas (LBL) otrās divīzijas spēlē svētdien favorītu statusu attaisnoja LU/BS "Rīga" komanda, kas ar rezultātu 90:70 (29:15, 15:26, 18:14, 28:15) Teikas vidusskolā viegli apspēlēja "Rīga"/"A.Kraukļa VEF" basketbolistus.

Vēl pirms ceturtās ceturtdaļas LU/BS "Rīga" basketbolistu pārsvars bija vien septiņi punkti (62:55), tomēr noslēdzošo desmitminūti viņi sāka ar desmit punktiem pēc kārtas, izdzēšot visus jautājumus par uzvarētāju.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 19 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām bija Rihards Aleksandrovs, kamēr 16 punktus sameta Norberts Strautiņš. Tikmēr Kraukļa skolas rindās labākais ar 17 punktiem bija Rihards Parādnieks.

Rietumu konferences kopvērtējumā tagad LU/BS "Rīga" ar 11 panākumiem 15 mačos dala ceturto vietu ar biznesa augstskolas "Turība" komandu, bet "Rīga"/"A.Kraukļa VEF" ar nieka trim panākumiem 16 dueļos atkāpusies uz devīto pozīciju starp 11 vienībām.