Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: "Kandava/COMPOR" viesos pārspēj "Limbažus"

Andrejs Siliņš

Piektdien Latvijas Basketbola līgas (LBL) otrajā divīzijā norisinājās piecas spēles - tikai vienā no tām rezultāta starpība bija mazāka par desmit punktiem.

A grupā "Kandava/COMPOR" viesos ar rezultātu 84:77 apspēlēja "Limbažus", sagādājot mājiniekiem jau ceturto neveiksmi pēc kārtas. Kandavas komandā ar 20 punktiem izcēlās Kristaps Gotfrīds, bet mājinieku labā 21 punkts Ventam Veinbergam. Kandavai tā bija septītā uzvara desmit mačos, bet limbažniekiem - sestais zaudējums desmit spēlēs.

B grupā "Līvānu stikls" sagādāja 11. zaudējumu pēc kārtas "Valkas SI/Smiltene" - 93:67. Uzvarētājiem 20 punktus guva Raimonds Pabrieža, kuram arī piecas rezultatīvas piespēles. Rihards Strauts pievienoja 16 punktus un septiņas atlēkušās bumbas. Zaudētājiem Aleksim Brālītim 26 punkti un astoņas bumbas. Līvāni ar sešām uzvarām 11 spēlēs ieņem piekto vietu, bet Valkas komandai viens panākums 12 mačos un pēdējā vieta grupā.

C grupā norisinājās trīs mači. Līdere "Ķekava/Optibet" mājās ar 105:58 sagrāva "Mēmeli/Bauskas BJSS", tiekot pie 11. uzvaras 12 mačos, bet Bauskai šis bija septītais zaudējums 12 spēlēs. Uzvarētājiem Niks Saknītis guva 26 punktus un izcīnīja 13 bumbas, bet Naurim Miezim 25 punkti un septiņas piespēles. Baušķinieku rindās ar 27 punktiem un astoņām bumbām izcēlās Mikus Karlovs.

Sagrāves arī abās pārējās C grupas spēlēs. Vicelīdere RSU ar 101:61 viesos sakāva RTU. Rihards Ginters guva 21 punktu, izcīnīja septiņas bumbas un atdeva sešas piespēles, bet RTU rindās Eduards Grabovskis iemeta 11 punktus, izcīnīja septiņas bumbas un atdeva sešas piespēles. Savukārt "Turība" savā laukumā ar 93:56 pārliecinoši pieveica "Madonu/BJSS". Aivaram Stikutam 16 punkti, bet par vienu mazāk Dāvidam Kārlim Muižniekam, kuram arī astoņas bumbas. Madoniešu labā 13 punktus guva Artūrs Škute, kuram arī deviņas bumbas un sešas piespēles.