Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Medijs: ''Ventspili'' pastiprinās saspēles vadītājs Randlss

Medijs: ''Ventspili'' pastiprinās saspēles vadītājs Randlss
Kamerons Randlss. Foto: bkjekabpils.lv

Ārzemju sporta ziņu medijs ''Sportando'' ziņo, ka Latvijas basketbola klubs BK ''Ventspils'' papildinās savu sastāvu ar jau Latvijā spēlējošo 32 gadus veco amerikāņu saspēles vadītāju Kameronu Randlsu.

BK ''Ventspils'' turpina gatavošanos jaunajai Latvijas - Igaunijas čempionātam, kas sāksies oktobrī. Līdz šim tika ziņots, ka vienības budžets gaidāmajā sezonā būs krietni mazāks, līdz ar to komanda nepiedalīsies Eirokausos un komandas galvenais treneris būs vietējais speciālists Gints Fogels. Piesaistīti tika pāris zināmi latviešu spēlētāji - Artūrs Ausējs, Kristaps Mediss, Andrejs Šeļakovs, kā arī amerikāņu viesspēlētājs Kriss Kofijs.

Ārzemju sporta medijs ''Sportando'' šovakar ziņo, ka tuvākajā laikā ''Ventspils'' pievienosies jau iepriekš Latvijā spēlējis 32 gadus vecais saspēles vadītājs Kamerons Randlss. Basketbolists 2013./2014.gada sezonā pārstāvēja ''Jēkabpils'' komandu, ar ko kopā izcīnīja LBL bronzas medaļas un vidēji spēlē gūstot 14.8 punktus, atdodot 2.5 piespēles un izcīnot 2.5 atlēkušās bumbas. Iepriekšējo sezonu Randlss pavadīja Amerikas G-Līgas Austinas ''Spurs'' sastāvā, izceļoties ar 2.4 punktiem un 1.2 piespēlēm spēlē.

Savas karjeras laikā Randlss spēlējis arī tādās komandās kā Lielbritānijas ''Leicester Raiders'', Ukrainas ''Cherkasy Monkeys'', Ungārijas ''Falco Szombathely'', Zviedrijas ''Sodertalje Kings'', Rumānijas ''Phoenix Galati'' un Beļģijas ''Leuven Bears''.

Izmantotie resursi:
https://sportando.basketball/en/cam...


, 2020-09-08 22:19, pirms 4 gadiem
Ja nu kādam interesē - šodien Valmiera Glass/ViA savā laukumā ar 78:88 piekāpās igauņiem no Pērnavas. Viesiem nespēlēja Jaunzems. Mājiniekiem rezultatīvākie: Elksnis 20+9RP+2PB, Jonāts 15+9AB+4RP+1BM, Vēveris 14+4AB, Ziediņš 8+7AB. Valmierieši bija labāki pirmajā puslaikā, bija pat 36:20, taču pēdējo pusotru ceturtdaļu labāk nospēlēja viesi, kuriem komandas motors bija soms Edon Maxhun 24+6AB+4RP un laukumā 32 minūtes.
, 2020-09-08 22:42, pirms 4 gadiem
Nopietni? Pastiprinās?
šitais kadrs piedalās lauku sporta spēlēs
https://koknesessportacentrs.lv/202...

likās, ka jau pensijā un ieprecējies Latvijā..
, 2020-09-08 22:56, pirms 4 gadiem
wolmar rakstīja: Ja nu kādam interesē - šodien Valmiera Glass/ViA savā laukumā ar 78:88 piekāpās igauņiem no Pērnavas. Viesiem nespēlēja Jaunzems. Mājiniekiem rezultatīvākie: Elksnis 20+9RP+2PB, Jonāts 15+9AB+4RP+1BM, Vēveris 14+4AB, Ziediņš 8+7AB. Valmierieši bija labāki pirmajā puslaikā, bija pat 36:20, taču pēdējo pusotru ceturtdaļu labāk nospēlēja viesi, kuriem komandas motors bija soms Edon Maxhun 24+6AB+4RP un laukumā 32 minūtes.
Man Tev jautājum, kas nav saistīts ar basketbolu. Vai Tu seko un/vai apmeklē Valmieras florbola komandas spēles?
, 2020-09-09 10:35, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Man Tev jautājum, kas nav saistīts ar basketbolu. Vai Tu seko un/vai apmeklē Valmieras florbola komandas spēles?
Ar vienu aci sekoju līdzi valmieriešu gaitām, ja trāpās TV, bet klātienē kopš Māra Rozenbaha laikiem, visticamāk, neesmu bijis.
Gregs Vitingtons. Foto: Mikus Kļaviņš/VEF Rīga
29

Duelēšanos LBL pusfināla stadijā uzsāks čempione VEF un pārsteidzošā "Liepāja"

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas pusfināla kārta šovakar iesāksies ar spēli "Rimi" Olimpiskajā centrā, kur pulksten 19:00 sāksies sērija līdz tīrs uzvarām starp aktuālo valsts čempionvienību "VEF Rīga" un nedaudz pārsteidzoši pusfinālu sasniegušo "Liepāju". Spēles tiešraidi demonstrēs kanāls TV4.
Kristaps Ķilps. Foto: Jānis Martels
40

45 vadības maiņas un Ķilpa 38 punkti: "Ogre" pirmoreiz kopš 2017. gada bez pusfināla

Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfinālā otro sezonu pēc kārtas piedalīsies "Liepāja", kura ceturtdaļfināla sērijas piektajā kaujā izbraukumā pagrinājumā uzveica (85:81) "Ogri". Ogrēnieši, skaitot pabeigtās sezonas, pēdējoreiz pusfinālu nesasniedza 2017. gadā.
''Prometey'' komanda pēc titula iegūšanas. Foto: Paf League
17

Klavelam 26 punkti, ''Prometey'' kļūst par divkārtējo LAT-EST čempioni

Šodien Igaunijas galvaspilsētā Tallinā par divkārtējo apvienotās Latvijas - Igaunijas basketbola līgas čempioni kļuva Ukrainas komanda ''Prometey'', kas sīvā cīņā ar 91:83 pārspēja ''Kalev''/''Cramo''. Par spēles varoni kļuva Puertoriko basketbolists Džians Klavels, kuram sezonas rezultatīvākā spēle - 26 punkti.