Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Ventspilij" pievienojas pieredzējis ASV aizsargs, "Liepājai" nedienas ar leģionāriem

Rolands Eliņš

"Ventspilij" pievienojas pieredzējis ASV aizsargs, "Liepājai" nedienas ar leģionāriem
Ārons Džonsons Polijas komandas sastāvā
Foto: SportoweFakty

Basketbola klubs „Ventspils” paziņojis par sastāva papildināšanu ar 30 gadus veco ASV saspēles vadītāju Āronu Džonsonu, kamēr „Liepāja” pavēstījusi, ka komandā nepaliks Ksavjers Teilors un Desmonds Ringers – Ringeram ir smags savainojums, bet viņa potenciālais aizvietotājs Teilors neizturēja medicīniskās pārbaudes.

30 gadus vecais Ārons Džonsons iepriekšējās divas sezonas aizvadīja Polijas līgā, kur spēlēja “BM Slam Stal” komandā un bija tās līderis. Aizvadītajā sezonā komandas sastāvā nospēlēja 42 spēles katrā no tām vidēji gūstot 14 punktus, izcīnot 3 atlēkušās bumbas un atdodot septiņas rezultatīvas piespēles. Tāpat viņš pamanījās pārķert vidēji 2 piespēles spēlē un aizvest savu komandu līdz līgas finālam. Iepriekš spēlējis arī Itālijas klubos “Umana” un “Vanoli CR”, kā arī spēlējis Rumānijā un Somijā. Savus koledžas gadus pavadījis Alabamas Universitātē.

Džonsons ir 1.73m garš spēlētājs, kurš aizvadītajā sezonā piedalījās Polijas čempionāta finālsērijā, tajā tomēr piedzīvojot zaudējumu. Džonsons finālsērijā pret "Anwil" izcēlās ar nesportisku rīcību, kur pēc asas divcīņas ar pretinieku iesita viņam pa seju, par to vēlāk saņemot divu spēļu diskvalifikāciju un 14 tūkstošu zlotu (apmēram 3500 eiro) naudas sodu. Džonsons pēc tam publiski atvainojās un paskaidroja, ka pretinieki viņu izprovocējuši ar savām netīrām darbībām laukumā.

Šobrīd “Ventspils” aizvada pimssezonas pārbaudes spēļu posmu, kur tikušies ar Krievijas klubu “Parma” un Lietuvas komandu no Klaipēdas “Neptunas”. Abās spēlēs ventspilnieki piedzīvoja zaudējumus. Tiesa, komandai nav izdevies spēlēt savā labākajā sastāvā, jo Rihards Lomažs un Ronalds Zaķis ir izsaukti uz Latvijas izlasi, bet Jānis Antrops un Džonatans Ārledžs ir iedzīvojušies mikrotraumās. Savukārt Jānim Bērziņam vēl nedaudz jāpagaida, lai pēc traumas varētu atgriezties spēles laukumā, vēsta klubs.

Šodien „Ventspils” aizvada pārbaudes maču pret „Parma”, kas pieejams Sportacentrs.com TV tiešraidē, un Džonsons ir iekļauts spēles pieteikumā.

Liepājā notiekošajā pārbaudes turnīrā „Wind Basket 2018” maču šovakar aizvadīs arī „Liepāja”, cīnoties ar „Samara”, un arī šo spēli varēs vērot Sportacentrs.com TV kanālā. Pirms mača „Liepāja” paziņojusi, ka komandā nepaliks divi leģionāri - Ringers un Teilors.

Jūlija izskaņā piesaistītais Desmonds Ringers, ar kuru treneris Artūrs Štālbergs bija cerējis stiprināt centra un spēka uzbrucēja pozīcijas, nesen guva traumu, un „Liepāja” paziņojusi, ka iepriekš noslēgtais viena gada līgums ir lauzts. Ringera vietā tika piesaistīts 23 gadus vecais amerikānis Ksavjers Teilors, un tika cerēts, ka viņš varētu šovakar doties laukumā, taču „Liepāja” vēsta, ka Teilors nav izturējis medicīniskās pārbaudes un tādēļ komandā nepaliks.


Izmantotie resursi:
BK Ventspils
https://sportowefakty.wp.pl/koszyko...

     [+] [-]

, 2018-09-08 16:36, pirms 6 gadiem
Liepajai vajag pastiprinājumu garaja galā tik kāds pateiks kur palika Karlis Bobrovs (209 cm)?

  +2 [+] [-]

, 2018-09-08 16:49, pirms 6 gadiem
Ventspilij labs papildinājums- tieši tas kas vajdzīgs, spēles veidotājs ar ļoti labu piespēli! Savulaik bijis NCAA 1 labākais piespeletajs, vērā ņemams fakts.

  +2 [+] [-]

, 2018-09-08 17:02, pirms 6 gadiem
Jāgaida Rebela bažīgais un skepses pilnais (kas, bez šaubām, ir objektīvākais no visiem viedokļiem) komentārs par papildinājumu. Droši vien, ka kā galvenais mīnuss tiks izcelts nesmukums Polijas finālos!

     [+] [-]

, 2018-09-08 17:10, pirms 6 gadiem
Ir pieejams video ar to gadījumu Polijā? Nevarēju youtubē atrast.

     [+] [-]

, 2018-09-08 17:15, pirms 6 gadiem
A var tā, lauzt jau noslēgtu līgumu?

     [+] [-]

, 2018-09-08 17:33, pirms 6 gadiem
Ukrītis augumā, bet gan jau būs labs.

  -3 [+] [-]

, 2018-09-08 17:52, pirms 6 gadiem
edza87 rakstīja: Jāgaida Rebela bažīgais un skepses pilnais (kas, bez šaubām, ir objektīvākais no visiem viedokļiem) komentārs par papildinājumu. Droši vien, ka kā galvenais mīnuss tiks izcelts nesmukums Polijas finālos!
no ko čīksti kā mazs bērns? īpaši mani gaidi? Tas kaut kā nožēlojami šķiet un par papildinājumu man nav ko daudz teikt. Vienīgais, ko var bilst ir tas, ka jāgaida duelis starp viņu un VEFa melni, bet pret Kalev viņam ērti būs, jo Soks pretī ir kādi 5 cm garāks un tur "neredzēs" viņa īso augumu, vismaz ja kāds melni pretī nebūs, kuri, lielākoties, viņiem ir virs 190 cm.

Taču šis papildinājums neglābs no tām problēmām ČL, kas būs centra pozīcijā

  -1 [+] [-]

, 2018-09-08 17:58, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: no ko čīksti kā mazs bērns? īpaši mani gaidi? Tas kaut kā nožēlojami šķiet un par papildinājumu man nav ko daudz teikt. Vienīgais, ko var bilst ir tas, ka jāgaida duelis starp viņu un VEFa melni, bet pret Kalev viņam ērti būs, jo Soks pretī ir kādi 5 cm garāks un tur "neredzēs" viņa īso augumu, vismaz ja kāds melni pretī nebūs, kuri, lielākoties, viņiem ir virs 190 cm.

Taču šis papildinājums neglābs no tām problēmām ČL, kas būs centra pozīcijā
Domā Gromovs naks pie viņiem vai 4 amerikani pirks?

  -1 [+] [-]

, 2018-09-08 18:09, pirms 6 gadiem
Mums vajag Uzbrucējus, kas gūs punktus, nevis Aizsargus, kas tikai aizsargāsies!

  -2 [+] [-]

, 2018-09-08 18:29, pirms 6 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Domā Gromovs naks pie viņiem vai 4 amerikani pirks?
Kurā vietā Gromovs būtu papildinājums uz ČL? Varbūt, varbūt par Zaķi dažas spēles labāks būtu, bet tad arī, ka tīri fizisks centrs pretī nebūtu

  -1 [+] [-]

, 2018-09-08 21:32, pirms 6 gadiem
173 lol

     [+] [-]

, 2018-09-08 22:35, pirms 6 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: 173 lol
vai ne bet varbūt lietas koks, kas viņ zin