Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Arī Pozņaks pagarina līgumu ar "Jēkabpili"

Agris Suveizda

Arī Pozņaks pagarina līgumu ar "Jēkabpili"
Jānis Pozņaks
Foto: bkjekabpils.lv

Latvijas basketbola klubs "Jēkabpils" uz nākamo sezonu pagarinājis līgumu ar 30 gadus veco un 205 centimetrus garo ogrēnieti Jāni Pozņaku, vēsta kluba mājaslapa.

"Patīkami, ka kluba vadība vēlējās mani redzēt arī nākamajā sezonā. Domāju, ka viņi ir labi iepazinuši mani. Tāpat ir ar treneri E.Valeiko. Esmu pie viņa iepriekš trenējies, tāpēc varu teikt, ka viņš pazīst mani un manas spējas," līguma pagarināšanu komentēja Jānis Pozņaks.

Individuālos sasniegumus pirmajā sezonā BK “Jēkabpils” uzbrucējs vērtē pozitīvi un ir gatavs sīvai cīņai arī jaunajā sezonā: “Gribu arī nākamajā sezonā visos iespējamos veidos palīdzēt komandai, lai izcīnītu medaļas.” Basketbolists arī atzina, ka nevar sagaidīt sezonas sākumu: “Gaidu brīdi, kad varēšu spēlēt Jēkabpils līdzjutēju priekšā.”

BK “Jēkabpils” galvenais treneris Edmunds Valeiko atzina, ka Jānis ir pelnījis atrasties komandas sastāvā arī nākamajā sezonā: “Viņš pierādīja sevi ar darbu un vēlēšanos spēlēt. Varbūt kaut kādā mirklī viņam trūkst meistarības, bet to viņš kompensē ar savu darbu.” Kā labu īpašību E. Valeiko uzsvēra basketbolista koncentrēšanās spējas: “Viņš cīnās neatkarīgi no tā, kāds pretinieks ir pretī. Viņš pilda savus uzdevumus, cik labi to māk konkrētajā situācijā.”

Pagājušajā sezonā Jānis Pozņaks Latvijas Basketbola līgā aizvadīja 49 spēles, laukumā pavadot vidēji 20 minūtes. BK “Jēkabpils” labā uzbrucējs vidēji guva 7,2 punktus, izcīnīja 6,2 atlēkušās bumbas un veica 0,9 rezultatīvas piespēles. Baltijas Basketbola līgā ogrēnietis 14 spēļu summā vidēji laukumā aizvadīja 24 minūtes, kurās uzrādīja līdzīgu rezultātu: vidēji 7,2 punkti, 6,6 atlēkušās bumbas, 1,1 rezult. piespēle.

Pirms tam basketbolists profesionālās gaitas aizvadīja “VEF/LSPA” 2. divīzijas klubā, kļūstot par vicečempionu 2012./2013. gada sezonā. Tāpat Pozņaks ir pārstāvējis arī „Rīga ASK”, Gulbenes "Bumerangs/ASK", SK “Valmiera”, kā arī ārzemju klubus: “CB San Isidro”, “CB Cordoba” (Spānija) un “BBC Nitia” (Luksemburga).

BK “Jēkabpils” starpsezonā jau ir noslēdzis līgumu ar Andreju Šeļakovu, kā arī pagarinājis līgumus ar Rinaldu Sirsniņu, Pāvelu Veselovu un Oskaru Virsi.

Izmantotie resursi:
BKJekabpils.lv - Uzbrucējs Jānis Pozņaks...

     [+] [-]

, 2014-07-08 17:14, pirms 10 gadiem
ja vēl Hlebovickis paliek, tad garais gals Jokupilei būs ļoti labs.
atliek labu trešo numuru dabūt.
tāpat derētu uz maiņu kāds par Sirsniņu prātīgāks saspēles vadītājs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja