Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Kairis: "Šķēle mūs nogalināja"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Kairis: "Šķēle mūs nogalināja"
Donalds Kairis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc šodien noslēgušās Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfināla sērijas, kurā ''Barons/LMT'' ar 3:1 pieveica ''ASK Rīga'' komandu, abu vienīgu galvenie treneri atzīmēja Armanda Šķēles sniegumu.

''Barons/LMT'' galvenais treneris Mārtiņš Zībarts: ''Pēc zaudētām spēlēm vieglāk koncentrēties nākamajai spēlei nekā pēc uzvarētām, tāpēc šodien par motivācijas trūkumu nevarējām sūdzēties. Teicu puišiem, ka iepriekšējās trīs spēlēs bija daudzas lietas, kas mūsu spēlē bija labas, bet dažām bija jāpievērš uzmanība.''

Zībarts atzīmēja to, ka ''baroni'' šodienas mačā izteikti dominējuši zem groza un parādījuši raksturu. Lai arī treneris teica, ka nevēlas kādu atsevišķu spēlētāju izcelt, jo tā esot bijusi komandas uzvara, Zībarts tomēr pāris atzinīgus vārdus pateica par Armandu Šķēli, kurš esot bijis līderis uzbrukumā.

Runājot par fināla sērijas pretinieku BK ''Ventspils'', Zībarts teica, ka tagad komanda atpūtīsies un pēc tam nopietni gatavosies mačiem pret Kurzemes komandu, analizējot abu komandu iepriekšējās spēles. Zībarts uzsvēra ''Ventspils'' komandas leģionāru lielo nozīmi, akcentējot Bernarda Kinga spēli.

''ASK Rīga'' galvenais treneris Donalds Kairis: ''Apsveicu pretinieku ar uzvaru. ''Barons'' aizvadīja labi visu sēriju. Šīs dienas spēlei bijām labi sagatavojušies, bet nebijām koncentrējušies visas 40 minūtes. Pateicos savējiem par to, ka cīnījās līdz galam. Slikti nospēlējām zem groziem.''

Kairis cildinošus vārdus veltīja Šķēlem, sakot, ka Armands esot ''nogalinājis'' viņa komandu ne tikai pēdējā spēlē, bet visas sērijas garumā un pret tāda līmeņa spēlētāju ir ļoti grūti cīnīties.

1 2 39 komentāri
Slēpts komentārs: biedza&atiz

 +17 [+] [-]

, 2009-05-08 22:43, pirms 15 gadiem
Donald, gaidi, driiz tev arii piesuutiis veestuli, ka esi labpraatiigi atdevis seeriiju baronam, kaa arii nodariijis materiaalos zaudeejumus zogot dvielus no geerbtuveem. Ja neticiet, tad redzeesiet. Tikai pagaidiet.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +17 [+] [-]

, 2009-05-08 22:46, pirms 15 gadiem
Jācer ka nebūs nekādi personīgie šķēršļi lai Armands spēlētu izlasē.
Slēpts komentārs: Spararats

     [+] [-]

, 2009-05-08 22:47, pirms 15 gadiem
Nevis uzrakstīt, bet pateikt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +19 [+] [-]

, 2009-05-08 22:48, pirms 15 gadiem
Spararats rakstīja: Donald, gaidi, driiz tev arii piesuutiis veestuli, ka esi labpraatiigi atdevis seeriiju baronam, kaa arii nodariijis materiaalos zaudeejumus zogot dvielus no geerbtuveem. Ja neticiet, tad redzeesiet. Tikai pagaidiet.
Par pierādijumu tiks ņemtas spēles beigas, kad Mažuta vietā laukumā tika laists nēģeris un protams galvenais grēks - Runkauska iegāde.

  +5 [+] [-]

, 2009-05-08 22:50, pirms 15 gadiem
Pareizi ir ska ar šādu atieksmi pret spēlētājiem un treneriem nav pelnijuši godalgas. Lai kā man nepatiktu "melnā nāve", ceru, ka Valdis nogalinās skā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2009-05-08 22:53, pirms 15 gadiem
savādāk nemaz būt nevarēja!kur tad ir tas kurš solīja piekto spēli?

  +6 [+] [-]

, 2009-05-08 22:55, pirms 15 gadiem
Ļoti gribētos zināt, cik tādi spēlētāji kā Runkausks un Kolsons saņem(vai ASK gadījumā drīzāk nesaņem)? Viņi ir LSBL līmeņa vidusmēra spēlētāji un tādus var katrā mazpilsētas sporta zālē sastapt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: S.T.A.T.

  +2 [+] [-]

, 2009-05-08 23:01, pirms 15 gadiem
I am basketball rakstīja: Vai tad te nav skaidri redzams kad tas ir uzrakstīts?
ir skaidri redzams,KAD tas ir uzrakstīts-šodien!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-08 23:03, pirms 15 gadiem
tak zinaams ka tur kkaada mafija lietuvieshu piespieda njemt to Runkausku un likt vinjam speelet.... ja beigaas vajadzeeja mest 3 p metienus, tad to vienigi vareja izdariit Ļaksa..... bet redz, vinju tureeja malaa... to gan es nesapratu

  -2 [+] [-]

, 2009-05-08 23:06, pirms 15 gadiem
A Kairis vēl neko ASK nav nozadzis? Vēl piešūs, ka iedeva info Baronam, tad gan būs klapatas!

  +2 [+] [-]

, 2009-05-08 23:07, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: A Kairis vēl neko ASK nav nozadzis? Vēl piešūs, ka iedeva info Baronam, tad gan būs klapatas!
neaizrijies

  +1 [+] [-]

, 2009-05-08 23:12, pirms 15 gadiem
ha ha ha LOOSERiI ASK.Ko dirsaat ask fanelji sezonas viduu , ka Baroni kaut kaadi niikulji,kjip kauns taadus saukt par latvijas chempioniem,pashi LIELAAKIE LOOSERI pakaasa hahahhahaha .Liekat miinusus cik gribat....cik miinusi TIK procentuaali mans teksts ir pareizs,nabadzinji mazie

  -1 [+] [-]

, 2009-05-08 23:15, pirms 15 gadiem
Klitschko rakstīja: ha ha ha LOOSERiI ASK.Ko dirsaat ask fanelji sezonas viduu , ka Baroni kaut kaadi niikulji,kjip kauns taadus saukt par latvijas chempioniem,pashi LIELAAKIE LOOSERI pakaasa hahahhahaha .Liekat miinusus cik gribat....cik miinusi TIK procentuaali mans teksts ir pareizs,nabadzinji mazie
Kauns būtu, ja Barons neuzvarētu komandu, kas vairākus mēnešus nav "ēdusi".
Jācer, ka ventiņi iegūs titulu. Tad jau redzēs, cik daudz no šā sastāva saglabās nākamajam gadam. Būtu svētīgi, ja jaunie dabūtu Ulebā pieredzi kačāt. Vienīgi māc bažas, ka,ja BKV spēlēs Ulebā, atkal tiks sapirkti amīši uz pozīcijām, kur trīs latvieši jau ir.

  +4 [+] [-]

, 2009-05-08 23:16, pirms 15 gadiem
prieks ka šķēle pavisam drīz jau mūs priecēs izlases rindās

  +2 [+] [-]

, 2009-05-08 23:18, pirms 15 gadiem
aj aj atmazkas vien ..... nozheeeelojami!! buutu Baroni zaudeejushi celtus debesiis savus "varonjus" tikai taa!! redz man taisniiba,miinusi aug augumaa

     [+] [-]

, 2009-05-08 23:21, pirms 15 gadiem
suvass rakstīja: Kauns būtu, ja Barons neuzvarētu komandu, kas vairākus mēnešus nav "ēdusi".
Jācer, ka ventiņi iegūs titulu. Tad jau redzēs, cik daudz no šā sastāva saglabās nākamajam gadam. Būtu svētīgi, ja jaunie dabūtu Ulebā pieredzi kačāt. Vienīgi māc bažas, ka,ja BKV spēlēs Ulebā, atkal tiks sapirkti amīši uz pozīcijām, kur trīs latvieši jau ir.
Par dažiem spēlētājiem man gan žēl iekš ASK, viņiem tak jādzīvo ar un ja nemaksā naudu, tad jātinas, es būtu jau sen notinies, vēl, ja ir tāda kluba vadība, ārprāts!

     [+] [-]

, 2009-05-08 23:22, pirms 15 gadiem
Klitschko rakstīja: aj aj atmazkas vien ..... nozheeeelojami!! buutu Baroni zaudeejushi celtus debesiis savus "varonjus" tikai taa!! redz man taisniiba,miinusi aug augumaa
Noprotu, ka veltīts man. Pirmkārt, man LBL nav savas favorītkomandas. Otrkārt, ja tāda mīļākā būtu jāizvēlas, es šogad būtu (būšu finālā) par fkv, jo jauns un letiņiem bagāts sastāvs.
Simpatizēja ASK sastāvs sezonas sākumā, bet ar šo virknējumu, kur laukumā skraida un naudu noēd nekāda līmeņa lietuvietis un amerikānis, man nav pa ceļam.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-08 23:22, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Par dažiem spēlētājiem man gan žēl iekš ASK, viņiem tak jādzīvo ar un ja nemaksā naudu, tad jātinas, es būtu jau sen notinies, vēl, ja ir tāda kluba vadība, ārprāts!
Nez. Spēlēt un trenēties čaļiem ta gribās. Citur darbu jau tagad neatradīsi.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-08 23:34, pirms 15 gadiem
suvass rakstīja: Noprotu, ka veltīts man. Pirmkārt, man LBL nav savas favorītkomandas. Otrkārt, ja tāda mīļākā būtu jāizvēlas, es šogad būtu (būšu finālā) par fkv, jo jauns un letiņiem bagāts sastāvs.
Simpatizēja ASK sastāvs sezonas sākumā, bet ar šo virknējumu, kur laukumā skraida un naudu noēd nekāda līmeņa lietuvietis un amerikānis, man nav pa ceļam.
Par šo es tiešām vēlētos dzirdēt kluba vadības paskaidrojumu, vietējiem latviešiem algu nemaksā, bet iepērk trešās klases leģionārus un tiem maksā. Vislabāk ja paskaidrojumu sniegtu TB/LNNK (Tēvzemei un Brīvībai / Latvijas Nacionālā Neatkarības kustība) līderis , Rīgas Domes šefs , ASK kluba prezidents augsti godātas Birka kungs.

  +2 [+] [-]

, 2009-05-08 23:47, pirms 15 gadiem
I am basketball rakstīja: Vai tad te nav skaidri redzams kad tas ir uzrakstīts?
1. Ko zākā latviešus par angļu valodas nezināšanu, ja pats nejēdz latviešu valodu!?
2. Piedāvā labāku variantu, kā iztulkot: "Šķēle killed us!"

     [+] [-]

, 2009-05-08 23:47, pirms 15 gadiem
nogalinaja nevis skele bet tavs tupums.ja neiet melnajam ,helmanim,rudkauskam kluda kludas gala, bet grafs tiek neizmantots pilniba,kalve sez mala,nav nevienas jaunas iespeletas kombinacijas,tad brauc atpakal uz ameriku vai lietuvu zem teva sparna un netelo basketbola treneri.krievs butu pateicis -tvojo mesto u porasi.so seriju visstabilak nospeleja kalve un grafs.cepuri nost vinu prieksa.ka treneris tu esi -000 un vel ta 100 reizes.ask zaudeja tiri taktiski.komanda visu so laiku turejas tikai uz speletaju entuazma rekina.valters jau ieprieks priecajas par stavokli ask jo zinaja ka komanda neizies uz cinu par 3 vietu.nav izmaksata alga un ask vairak laukuma neizies.valters ka maitas putns nespejot vinet dabu labumu no kritusa un turpina gozeties slavas saulite. tada ir latvijas basketbola ikdiena.tapat ari snepam vietas meklesana zem saules.sakot ar ministriju un beidzot ar vietu kur vins ir.un ko vins pa so laiku ir izdarijis latvijas basketbola laba.vai latvijas krizes parvaresanas programmas sakums nebutu sadu snepu padzisana.tranu bez snepa,slesera,grinblata,klimenteva u.t.t.uz latvijas adas pietiek.un vel galvenas erces skele,zatlers,starpcitu persona kura pataisija manu mammu par 1 gr. invalidu ir tiesi zatlers. Ulmanis 20 gados izveda Latviju vienas no1 vietam eiropa. kur mus aizveda vina brala dels ,friberga un zatlers mes netikai redzam bet ari jutam.

  +2 [+] [-]

, 2009-05-08 23:52, pirms 15 gadiem
evlak rakstīja: nogalinaja nevis skele bet tavs tupums.ja neiet melnajam ,helmanim,rudkauskam kluda kludas gala, bet grafs tiek neizmantots pilniba,kalve sez mala,nav nevienas jaunas iespeletas kombinacijas,tad brauc atpakal uz ameriku vai lietuvu zem teva sparna un netelo basketbola treneri.krievs butu pateicis -tvojo mesto u porasi.so seriju visstabilak nospeleja kalve un grafs.cepuri nost vinu prieksa.ka treneris tu esi -000 un vel ta 100 reizes.ask zaudeja tiri taktiski.komanda visu so laiku turejas tikai uz speletaju entuazma rekina.valters jau ieprieks priecajas par stavokli ask jo zinaja ka komanda neizies uz cinu par 3 vietu.nav izmaksata alga un ask vairak laukuma neizies.valters ka maitas putns nespejot vinet dabu labumu no kritusa un turpina gozeties slavas saulite. tada ir latvijas basketbola ikdiena.tapat ari snepam vietas meklesana zem saules.sakot ar ministriju un beidzot ar vietu kur vins ir.un ko vins pa so laiku ir izdarijis latvijas basketbola laba.vai latvijas krizes parvaresanas programmas sakums nebutu sadu snepu padzisana.tranu bez snepa,slesera,grinblata,klimenteva u.t.t.uz latvijas adas pietiek.un vel galvenas erces skele,zatlers,starpcitu persona kura pataisija manu mammu par 1 gr. invalidu ir tiesi zatlers. Ulmanis 20 gados izveda Latviju vienas no1 vietam eiropa. kur mus aizveda vina brala dels ,friberga un zatlers mes netikai redzam bet ari jutam.
Nesalīdzini K. Ulmani ar mūslaiu prezidentiem: viņiem ir pavisam citi pienākumi. Otrās neatkarības prezidentiem nav varas pār basketbolu vai likumdošanu! K. Ulmanim tāda bija. Sākumā viņš bija ministrs, kam bija visas tiesības, vēlāk - prezidents, kam bija divtik visas tiesības un vara. Pārējiem tevis minētajiem prezidentiem šādu iespēju nebija, nav un nebūs.

  +5 [+] [-]

, 2009-05-08 23:56, pirms 15 gadiem
evlak rakstīja: nogalinaja nevis skele bet tavs tupums.ja neiet melnajam ,helmanim,rudkauskam kluda kludas gala, bet grafs tiek neizmantots pilniba,kalve sez mala,nav nevienas jaunas iespeletas kombinacijas,tad brauc atpakal uz ameriku vai lietuvu zem teva sparna un netelo basketbola treneri.krievs butu pateicis -tvojo mesto u porasi.so seriju visstabilak nospeleja kalve un grafs.cepuri nost vinu prieksa.ka treneris tu esi -000 un vel ta 100 reizes.ask zaudeja tiri taktiski.komanda visu so laiku turejas tikai uz speletaju entuazma rekina.valters jau ieprieks priecajas par stavokli ask jo zinaja ka komanda neizies uz cinu par 3 vietu.nav izmaksata alga un ask vairak laukuma neizies.valters ka maitas putns nespejot vinet dabu labumu no kritusa un turpina gozeties slavas saulite. tada ir latvijas basketbola ikdiena.tapat ari snepam vietas meklesana zem saules.sakot ar ministriju un beidzot ar vietu kur vins ir.un ko vins pa so laiku ir izdarijis latvijas basketbola laba.vai latvijas krizes parvaresanas programmas sakums nebutu sadu snepu padzisana.tranu bez snepa,slesera,grinblata,klimenteva u.t.t.uz latvijas adas pietiek.un vel galvenas erces skele,zatlers,starpcitu persona kura pataisija manu mammu par 1 gr. invalidu ir tiesi zatlers. Ulmanis 20 gados izveda Latviju vienas no1 vietam eiropa. kur mus aizveda vina brala dels ,friberga un zatlers mes netikai redzam bet ari jutam.

Cien. Evlak! Man tev daži ieteikumi:
1. Pacenties turpmāk rakstīt gramatiski pareizi un cieni savu valodu.
2. Par politiku citos portālos.
3. Varbūt ir jēga savu sāpi izstāstīt psihologam.

  -1 [+] [-]

, 2009-05-09 00:05, pirms 15 gadiem
super!vnk malaciii!!!!
jacer ka BK ventspili uzveiks un kluus par cenpioniem!

     [+] [-]

, 2009-05-09 00:16, pirms 15 gadiem
Līdz zināmam laikam biju ASK līdzjutēja (ne fane), taču šobrīd vairāk esmu par skatāmu, kvalitatīvu spēli. Skaidrs, finālā to nesagaidīt, jo te svarīgs katrs punkts, katra nianse. Tomēr priecājos, ka par zeltu cīnīsies spēkos līdzvērtīgas komandas... Vairāk gan būšu Vpils pusē...

     [+] [-]

, 2009-05-09 00:40, pirms 15 gadiem
polakova kungam.karla ulmana laika latvija bija pec pirma pasaules kara,ar evakuetam razotnem unsagrautuekonomiku.1991 gada mums viss bija,rupnicas ,ostas,kugi darbagaldi,lauksaimnieciba,u.t.t.nevajadzeja neko atjaunot.tagad mums neka nav bet mes visu pardodam.es dieneju juras spekos un mes jura aizturejam kugi ar krasaina metala kravu 1000 000ls vertiba.pavele atbrivot unlaut turpinat kustibu bez sankcijam tika dota no ministru prezideta personigi.dokumentu uz kravas nebija.aizturesanu veicam adamsona klatbutne.tapec es ari nebrinos ka vinu noeda.godigakus virsniekus par vinu un lesinski neesmu saticis.otram oponentam par psihologa pakalpojuma nepieciesamibu gribu pateikt .ja tu dels nodzivosi lidz manam vecumam un busi spejigs logiski domat unspriest,un iziesi tadu pasu dzives skolu ka es,tikai tad varesi spriest ko un pie ka man griesties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 39 komentāri