Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" inficēšanās gadījuma dēļ dodas pašizolācijā, Kurzemes derbijs pārcelts

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Ventspils" inficēšanās gadījuma dēļ dodas pašizolācijā, Kurzemes derbijs pārcelts
Foto: bkventspils.lv

Latvijas Basketbola savienība paziņojusi, ka svētdien paredzētais Kurzemes derbijs starp “Liepājas” un “Ventspils” komandām pārcelts uz vēlāku laiku. "Ventspils" atklāja, ka komandā pozitīvas Covid-19 analīzes bijušas vienam spēlētājam.

BK "Ventspils" ģenerālmenedžeris Ralfs Pleinics: “Iepriekšējo spēli aizvadījām gandrīz pirms mēneša, un, pirms atsākt dalību "Pafbet" Latvijas-Igaunijas līgā, nolēmām veikt Covid-19 pārbaudes treneriem un basketbolistiem. Piektdien no rīta, saņemot rezultātus, konstatējām, ka vienam no mūsu basketbolistiem, kurš kopā ar komandu netrenējās kopš pirmdienas, ir konstatēts šis vīruss."

"Komanda ir devusies pašizolācijā līdz 2021. gada 13. janvārim. Pirmdien veiksim atkārtotas analīzes, ja tās joprojām būs negatīvas, atsāksim individuālus treniņus. 13.janvārī paredzēts trešais tests, pēc kura ceram atsākt komandas treniņus un piedalīties nākamajā spēlē Valmierā. Esam pateicīgi Latvijas Basketbola Savienībai un Liepājas komandai par izpratni," Pleinics kluba mājaslapā turpināja. "Šobrīd pārējie komandas biedri un treneri jūtas labi, saslimšanas simptomi netiek novēroti. Sargājam sevi un savus tuvākos!"

“Ventspils” ar desmit uzvarām un diviem zaudējumiem ieņem otro vietu, atpaliekot tikai no Latvijas čempiones Rīgas VEF. Savukārt liepājnieku bilance ir 6-6, un sešu Latvijas komandu konkurencē tā ir ceturtajā pozīcijā. “Ventspils” un “Liepāja” šosezon spēkojušās divas reizes. Oktobra sākumā “Ventspils” basketbolisti bija pārāki ar 92:91, bet oktobra beigās tika izcīnīta uzvara ar 73:64.

Jāpiezīmē, ka nācās pārcelt arī 27. decembrī paredzētās Ziemassvētku spēles.

Izmantotie resursi:
Pafbet LAT-EST: sestdien Ogrē viesosies...
BK Ventspils

     [+] [-]

, 2021-01-09 14:59, pirms 3 gadiem
Venspils malači, preventīvas darbības sabiedrības interesēs. Nez pārējie klubi arī testē?