Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Rādiks pārspēj četrus Latvijas klubu spēlētājus un kļūst par decembra MVP

Rolands Eliņš

Rādiks pārspēj četrus Latvijas klubu spēlētājus un kļūst par decembra MVP
Foto: Priit Mürk/ERR

LETA. Tallinas "TalTech" uzbrucējs Tomass Rādiks atzīts par Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas decembra labāko spēlētāju, informē turnīra rīkotāji.

Rādiks decembrī trīs spēlēs vidēji guva 19,7 punktus, izcīnīja 6,7 atlēkušās bumbas un tika pie 22 efektivitātes koeficienta punktiem. Igauņu basketbolists grozā raidīja 54% no spēles.

Tikmēr Tallinas Tehnoloģiju universitātes komanda trīs spēlēs izcīnīja trīs uzvaras un ar deviņiem panākumiem 15 cīņās turnīra tabulā ieņem sesto vietu.

Pārējie četri kandidāti uz mēneša labākā spēlētāja balvu bija no Latvijas komandām.

Decembrī no pašmāju spēlētājiem lielisku sniegumu demonstrēja Kristaps Dārgais no "Ogres", kurš vidēji guva 17,3 punktus, izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, veica trīs rezultatīvas piespēles un iekrāja 24,6 efektivitātes koeficienta punktus, un Linards Jaunzems no "Latvijas Universitātes", kurš guva 17,7 punktus, izcīnīja 12,3 bumbas zem groziem, veica 5,3 rezultatīvas piespēles un tika pie 30,7 efektivitātes koeficienta punktiem

Savukārt no Latvijā spēlējošajiem leģionāriem Ārons Džonsons no "Ventspils" caurmērā iemeta 15,3 punktus, izcīnīja 4,5 bumbas zem groziem, veica septiņas rezultatīvas piespēles un iekrāja 23 efektivitātes koeficienta punktus, bet Torenss Rouvs no "Liepājas" iemeta 32 punktus, izcīnīja divas atlēkušās bumbas, realizēja 55,5% metienu no spēles un tika pie 36 efektivitātes koeficienta punktiem.

Novembrī par labāko basketbolistu tika atzīts "Ogres" centra spēlētājs Kaspars Bērziņš.

Izmantotie resursi:
LETA