Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL: "Lauvas" vēlreiz eksaminēs "Jūrmalu"

Andrejs Siliņš

LBL: "Lauvas" vēlreiz eksaminēs "Jūrmalu"
"Liepājas Lauvas" uzbrucējs Kristaps Miglinieks
Foto: Mārtiņš Sīlis

Šodien viena spēle Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmajā divīzijā - pulksten 19:30 "Liepājas Lauvas" savā laukumā uzņems "Jūrmala/Fēnikss", ar ko pirmajā tikšanās reizē Dubultos iznāca sīva cīņa.

Pēc necilā sezonas starta "Lauvas" saņēmušies un pēdējā laikā jaunajai komandai sāk krāties ne tikai meistarība un pieredze, bet arī uzvaru skaits. LBL turnīrā izcīnītas uzvaras pēdējos divos mačos pēc kārtas - vispirms Dubultos ne vieglā cīniņā uzveikta Jūrmala, bet pēcāk sekoja junioru izlases sagraušana (105:55).

21. novembra vakarā "Liepājas Lauvas" sāka teicami - 33 punkti jau pirmajā ceturtdaļā (33:21). Tiesa, ātri iegūto deficītu jūrmalnieki pamazām samazināja un mača galotne bija visai sīva. Jānis Timma aizvadīja ļoti labu pirmo puslaiku un visā mačā guva 20 punktus. Labi spēlē mača beigās iegāja arī Miglinieks un Bricis. Tā kā liepājniekiem vairs nepalīdz Edmunds Dukulis, Jūrmala varētu radīt problēmas zem groziem, kā tas notika arī pirmajā spēlē - Kosuškins guva 20 punktus, bet Jonāts pievienoja 19. Tiesa, abus noteikti jāuzmana arī no distances.

"Jūrmala/Fēnikss" pēc uzvaras pār U18 (78:64) nespēja uzsākt uzvaru sēriju, jo mačā pret Latvijas Universitāti (LU) izskaņā piedzīvoja zaudējumu (91:94).

Abas komandas atrodas līdzās turnīra tabulā - abām ir pa trim uzvarām, taču jūrmalniekiem par diviem zaudējumiem vairāk, tāpēc arī vieta zem Liepājas. Situācija gan var mainīties par 180 grādiem - ja šovakar uzvaru izcīnīs "Jūrmala/Fēnikss", tā apsteigs Liepāju.

LBL2 šovakar četras spēles, un viena no tām arī "Lauvu" fārmklubam, kas divarpus stundas pirms pirmās komandas spēles kurzemnieku duelī uzņems "Ventspils Augstskolu".

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība

     [+] [-]

, 2011-12-07 15:32, pirms 12 gadiem
bez kosuškina, raiskuma un pinetes būs grūti

     [+] [-]

, 2011-12-07 15:42, pirms 12 gadiem
helo rakstīja: bez kosuškina, raiskuma un pinetes būs grūti
Kāpēc nespēlēs?

     [+] [-]

, 2011-12-07 15:48, pirms 12 gadiem
1 rakstīja: Kāpēc nespēlēs?
traumas