Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Saspēles vadītājs Pļavnieks no Jūrmalas pārceļas uz Liepāju

Rolands Eliņš

Saspēles vadītājs Pļavnieks no Jūrmalas pārceļas uz Liepāju
Kristaps Pļavnieks. Foto: BK Jūrmala

Basketbola klubs „Liepāja” ziņo, ka ar domu pamatsastāva saspēles vadītāja pozīciju piesaistīts 24 gadus vecais Kristaps Pļavnieks, kurš iepriekšējās divās sezonās spēlēja „Jūrmala/Betsafe” sastāvā.

“Kristaps ir pietiekami pieredzējis spēlētājs Latvijas līmenī un labi sevi apliecinājis kā otrais saspēles vadītājs, kurš nāk uz maiņu,” sastāva papildinājumu komentē „Liepājas” galvenais treneris Kristaps Zeids. Tagad ir pienācis laiks spert nākamo soli un pierādīt, ka viņš var būt pamata saspēles vadītājs un viens no galvenajiem spēlētājiem komandā. To arī no viņa sagaidam un domāju, ka viņš pats ir ļoti motivēts to pierādīt.”

Zeids iepriekšējā sezonā bija Mārtiņa Gulbja asistents Jūrmalā, tur strādājot arī ar Pļavnieku: “Ar Kristapu strādāju jau iepriekšējā sezonā un ļoti labi zinu uz ko viņš ir spējīgs un mēs abi zinām, ka viņam vēl ir jāprogresē. Tā kā Kristaps vēl ir ļoti jauns, tad viņš ir gatavs uzņemties pamata saspēles vadītāja lomu, kā arī turpināt progresēt un augt kā spēlētājs. Esmu ļoti priecīgs, ka mums izdevās parakstīt līgumu ar Kristapu, un gaidu, kad viņš pievienosies komandai.”

Aizvadītajā sezonā “Jūrmalas” sastāvā Latvijas un Igaunija līgā Pļavnieks vidēji mačā nospēlēja 25 minūtes, iemeta 7.7 punktus un veica 3.5 rezultatīvas piespēles. Karjeras laikā "VEF skolas" audzēknis LBL līmenī spēlējis "VEF Rīga" rindās, Latvijas U18 izlasē, "Jelgavā", "Ogrē" un "Jūrmalā".

Tāpat „Liepāja” vēsta, ka komandai uz pārbaudes laiku pievienojas Gints Zommerfelds. Jauniešu sistēmu papildinājuši Ralfs Frāms un Toms Liepiņš.

Izmantotie resursi:
Liepājas Basketbols Saspēles vadītājs mūsu...

  +1 [+] [-]

, 2019-08-07 19:22, pirms 5 gadiem
Nu jau Liepājai sastāvs sāk izskatīties labāk nekā pagājušajā gadā tik Robertu Krastiņu atgūt vajadzētu.

     [+] [-]

, 2019-08-07 20:17, pirms 5 gadiem
Jo ar Robertu Krastiņu bija lielās uzvaras

     [+] [-]

, 2019-08-08 10:35, pirms 5 gadiem
Nav īpaši gudrs gajiens...

  +1 [+] [-]

, 2019-08-08 12:15, pirms 5 gadiem
wolmar rakstīja: Nav īpaši gudrs gajiens...
.. Man jau liekas, ka pēc Taviem regulārajiem "uzbraucieniem" pats neesi īpaši gudrs...

     [+] [-]

, 2019-08-08 14:21, pirms 5 gadiem
angrybird rakstīja: .. Man jau liekas, ka pēc Taviem regulārajiem "uzbraucieniem" pats neesi īpaši gudrs...
Es te nerunāju par algu. Salīdzini abu komandu trenerus! Ne tev spriest par manu gudrību basketbolā, un tikai manā ziņā, kuram "braukt virsū" un kuru vienkārši ignorēt kā tukšu vietu.