Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Juciks Ventspili nomaina pret Japānu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Juciks Ventspili nomaina pret Japānu
Juliuss Juciks
Foto: BK "Ventspils"

Par Latvijas čempionu kļuvušais lietuvietis Juliuss Juciks pametis "Ventspili", lai pievienotos Japānas komandai "Aomori Wats".

Aizvadītajā sezonā Latvijas Basketbola līgā triumfēja "Ventspils", kas izšķirošajā sērijā ar 4-2 apspēlēja Rīgas VEF. Kurzemnieki bija labākie arī regulārajā čempionātā.

Visās spēlēs laukumā devās lietuviešu centrs Jūliuss Juciks, kurš vidēji aizvadīja 18 minūtes un guva 10,7 punktus, kam pievienoja 3,3 atlēkušās bumbas. Izslēgšanas cīņās viņš, lai gan spēlēja mazāk, spēja uzlabot rezultativitāti – 11,1 punkts.

Tomēr nākamajā sezonā Juciks Latvijā vairs nespēlēs – viņš vienojies ar Japānas klubu "Aomori Wats", kas pārstāv valsts otro divīziju.

Pagājušo sezonu Japānas otrajā līgā pavadīja latvietis Ričmonds Vilde, kurš pašlaik ir bez līguma. Centrs spēlēja "Earth Friends Tokyo Z" sastāvā.

2015. gadā pēc vienas sezonas VEF rindās uz Japānu devās arī amerikāņu centrs Džošs Harelsons, kurš pievienojās Osakas "Evessa" – vienai no 18 komandām, kas startē spēcīgākajā divīzijā. Harelsons "Evessa" rindās spēlēs arī nākamajā sezonā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/chidiacoct/stat...

  +1 [+] [-]

, 2018-08-07 14:53, pirms 6 gadiem
kas ta pensijai gatavojas... kāpiens uz leju!