Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Latvijas e-Basketbola līga: VEF sarauj gabalos "Valmieru", "Ogrei" svarīga uzvara

Latvijas e-Basketbola līga: VEF sarauj gabalos "Valmieru", "Ogrei" svarīga uzvara
"VEF Rīga" e-basketbolisti.

"Pafbet" Latvijas e-Basketbola līgas regulārā čempionāta priekšpēdējās kārtas noslēdzošajās spēlēs viena no favorītēm "VEF Rīga" bez problēmām ar 110:52 (24:4, 48:16, 77:35) sagrāva "Valmiera Glass"/ViA, savukārt platu soli pretim pusfinālam spēra "Ogre", kas izrāvieniem un kļūdām bagātā spēlē ar 55:49 (16:13, 28:20, 35:37) pieveica tiešo konkurenti "Liepāju".

Rīdzinieki jau līdz otrās ceturtdaļas sākumam spēja iekrāt 26:4 pārsvaru, turpmākajā cīņas gaitā to arvien papildinot. Daudz sīvāka un intriģējošāka bija vakara otrā spēle, kuru ar pieciem punktiem pēc kārtas iesāka liepājnieki. "Ogre" gan atbildēja ar 16:3 izrāvienu, uz kādu laiku pārņemot dažu punktu vadību. Pēc teicamas trešās ceturtdaļas "Liepāja" atradās vadībā ar 37:35, tomēr minimālo pārsvaru noturēt nespēja, piedzīvojot sāpīgu zaudējumu.

Noslēdzošajā kārtā, kas notiks 12. maijā, virtuālajā laukumā dosies visas sešas komandas, pulksten 18:30 līdervienību duelī "Ventspilij" tiekoties ar "VEF Rīgu", pulksten 19:05 "Ogrei" izšķirošā mačā cīnoties ar "Latvijas Universitāti" [ogrēniešiem iekļūšanai pusfinālā der arī zaudējums līdz pat 11 punktu deficītam - aut. piez.], bet pulksten 19:40 "Liepāja" eksaminēs pastarīti "Valmiera Glass"/ViA. Liepājniekiem vietu labāko četru komandu starpā nodrošinās jebkāda apjoma uzvara.

"Pafbet" Latvijas e-Basketbola līgā sešas komandas no 21. aprīļa līdz 12. maijam izspēlē viena apļa turnīru. Latvijas e-Basketbola līgas pamatturnīra četras labākās komandas kvalificēsies "Final 4" turnīram. Pirmās sezonas čempionus plānots noskaidrot izslēgšanas spēlēs 23. maijā. Skatītāji cīņām var sekot "Best4sport TV" kanālā, kā arī LBS un FIBA "YouTube" kanālos.

"Pafbet" Latvijas e-Basketbola līga

#KomandaU–Z
1Ventspils4–0
2VEF Rīga4–0
3Ogre2–2
4Liepāja1–3
5Latvijas Universitāte1–3
6Valmiera Glass/ViA0–4

Izmantotie resursi:
Pafbet Latvijas e-Basketbola līga | Latvijas...


, 2020-05-07 22:44, pirms 4 gadiem
tad kad dzīvē ir pienācis laiks komentēt basketbolu video spēlē, tad laikam ir galīgi dirsā
Rodrigo Būmeisters. Foto: Mikus Kļaviņš
1

LBL pusfināls sāksies 25. aprīlī Rīgā, dienu vēlāk otras sērijas pirmā spēle Ventspilī

Latvijas Basketbola savienība (LBS) publicējusi Latvijas čempionāta pusfināla spēļu kalendāru. Kā pirmās laukumā dosies aktuālā valsts čempionvienība "VEF Rīga", kas jau ceturtdien sacentīsies ar garā ceturtdaļfināla sērijā ogrēniešus pieveikušo "Liepāju". Savukārt sērija starp "Ventspili" un debitantiem "Rīgas Zeļļiem" sāksies piektdien.
Kristaps Ķilps. Foto: Jānis Martels
40

45 vadības maiņas un Ķilpa 38 punkti: "Ogre" pirmoreiz kopš 2017. gada bez pusfināla

Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfinālā otro sezonu pēc kārtas piedalīsies "Liepāja", kura ceturtdaļfināla sērijas piektajā kaujā izbraukumā pagrinājumā uzveica (85:81) "Ogri". Ogrēnieši, skaitot pabeigtās sezonas, pēdējoreiz pusfinālu nesasniedza 2017. gadā.
''Prometey'' komanda pēc titula iegūšanas. Foto: Paf League
17

Klavelam 26 punkti, ''Prometey'' kļūst par divkārtējo LAT-EST čempioni

Šodien Igaunijas galvaspilsētā Tallinā par divkārtējo apvienotās Latvijas - Igaunijas basketbola līgas čempioni kļuva Ukrainas komanda ''Prometey'', kas sīvā cīņā ar 91:83 pārspēja ''Kalev''/''Cramo''. Par spēles varoni kļuva Puertoriko basketbolists Džians Klavels, kuram sezonas rezultatīvākā spēle - 26 punkti.