Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Ķekavai/Optibet" iespēja pietuvoties LBL2 čempionu titulam, tiešraide Sportacentrs.com

"Ķekavai/Optibet" iespēja pietuvoties LBL2 čempionu titulam, tiešraide Sportacentrs.com
Agnim Čavaram pirmajā finālsērijas spēlē tikai nedaudz pietrūka līdz <i>triple-double</i>.
Foto: basket.lv

Latvijas Basketbola līgas (LBL) 2. divīzijas izslēgšanas spēļu finālsērijas otrajā spēlē šovakar, plkst. 19:30 Rīgas Stradiņa universitātes komanda Rīgas Hanzas vidusskolā uzņems "Ķekava/Optibet" basketbolistus. Maču tiešraidē varēs vērot Sportacentrs.com un Sportacentrs.com TV.

Finālsērijas pirmajā spēlē ceturtdien "Ķekava/Optibet" savā laukumā pārspēja RSU basketbolistus ar 97:81. Jau pēc desmit minūtēm Ķekavas komandai bija +16 (26:10), lielajā pārtraukumā komandas devās, rezultātam esot 56:28, bet otrajā puslaikā mājinieku vienubrīd pārsvars sasniedza pat 38 punktus.

Uzvarētāju rindās ar 28 punktiem izcēlās Nauris Miezis, 15 punktus pievienoja Mārtiņš Šteinbergs, bet 13 punkti, 11 atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles bija Agņa Čavara kontā. RSU rindās 20 punktus guva Rihards Ginters, bet 19 punktus sakrāja Kristaps Jurjāns.

Ja regulārā čempionāta uzvarētāju "Ķekavas/Optibet" vieta finālā ir loģiska, tad RSU šajā pavasarī jau paspējuši sarūpēt vairākus pārsteigumus. Vispirms studenti ceturtdaļfinālā izsita regulārā čempionāta otro labāko komandu, pagājušās sezonas čempionvienību "Jelgavu/LLU", bet pusfinālā pieveica arī trešās vietas īpašniekus Gulbenes "Bukus"/BJSS.

Šī vakara spēli, kas sāksies plkst. 19:30, tiesās Juris Kokainis, Gatis Saliņš un Einārs Tukišs. Finālsērijas trešā spēle notiks trešdien Ķekavā. Atgādinām, ka bronzas sērijā pagaidām vadībā ir "Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola", kas pirmajā mačā viesos ar 89:86 pārspēja Gulbenes "Bukus"/BJSS.

Izmantotie resursi:
basket.lv

  +2 [+] [-]

, 2018-05-07 14:44, pirms 6 gadiem
Autor, kas tas par virsrakstu? Sērijā ir 1:0 un spēlē līdz vienas komandas 3 uzvarām.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-07 15:04, pirms 6 gadiem
Nav tur variantu Mieža&Co pretiniekiem! Apsveicu Valmierā uzspēlējušo Agni Čavaru ar LBL2 zeltu!