Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

VEF un "Valmiera/Ordo" LBL pusfinālu uzsāks 9. maijā

Krišs Upenieks

VEF un "Valmiera/Ordo" LBL pusfinālu uzsāks 9. maijā
Jānis Blūms
Foto: Vladislavs Proškins, f64

Latvijas Basketbola savienība (LBS) savā mājaslapā publicējusi arī otra Olybet Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfināla spēļu grafiku. Rīgas VEF un ''Valmiera/Ordo'' pirmo spēli Rīgā aizvadīs 9. maijā.

Olybet LBL regulārās sezonas turnīrā VEF ar 77.8 procentiem uzvarētu spēļu ierindojās otrajā vietā un uzreiz garantēja vietu pusfinālā, bet ''Valmiera/Ordo'' sasniedza 65.6 procentus un ceturtdaļfinālā tikai izšķirošajā piektajā spēlē nodrošināja uzvaru sērijā (3-2) pret ''Liepāju/Triobet''.

VEF tikmēr piedalījās VTB Vienotās līgas izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā, kur bija jācīnās pret Jāņa Timmas pārstāvēto klubu Sanktpēterburgas ''Zenit''. VEF zaudēja visas trīs spēles (0-3) un izstājās no turnīra, tādējādi bija iespēja saplānot arī LBL pusfināla kalendāru.

LBL publiskojusi VEF un ''Valmiera/Ordo'' spēļu kalendāru, kurš paredz, ka pirmā spēle 9. maijā pulksten 19:30 risināsies Elektrum Olimpiskajā centrā. 11. maijā pulksten 18:30 spēle Vidzemes Olimpiskajā centrā (VOC). 13. maijā spēle atkal Rīgā, bet pēc tam, ja nepieciešams, spēles 15. maijā (Valmierā) un 17. maijā (Rīgā).

''Ventspils'' un ''Barons kvartāls'' pirmajā pusfināla spēlē kurzemnieki svinēja graujošu uzvaru ar 108:66. Šodien 19:30 Zemgales Olimpiskajā centrā (ZOC) sērijas otrā spēle. Finālā iekļūs komandas, kas izcīnīs trīs uzvaras.

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība