Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: defence5

Vef rīga Latvijas komanda

Pētījums

Veicu pētījumu par VEF Rīga basketbola komandas jauno reklāmas kampaņu Latvijas komanda.

Lūdzu aizpildiet aptauju Aptauja Reklāmas kampaņas novērtējums -...

Paldies jau iepriekš par atsaucību


, 2012-05-07 14:03, pirms 12 gadiem
sviests, ne reklāma! Ja tā būtu publiskā akciju sabiedrība, kur akciju var iegādāties par 10 Ls ikviens LV iedzīvotājs, ja tur spēlētu 90% latviešu, pie tam , no Jēkabpils, Daugavpils, Valmieras, Jelgavas, Liepājas utt., ja tā nestu Latvijas vārdu Eiropā un liktu uz to uzsvaru, nevis krievu VTB līgu , pretēji Valsts deklarētajam integrācijas virzienam - ES; tad vēl varētu runāt, taču patreiz - politizēts privāts klubs, kas nokāš naudu Valsts uzņēmumiem, spēlē 50% iebraucēju.... kur te Latvijas komanda? Tad jau Liepājas BK vai Valmieras BK vairāk atbilst šim sloganam.
, 2012-05-07 21:22, pirms 12 gadiem
Calvin rakstīja: sviests, ne reklāma! Ja tā būtu publiskā akciju sabiedrība, kur akciju var iegādāties par 10 Ls ikviens LV iedzīvotājs, ja tur spēlētu 90% latviešu, pie tam , no Jēkabpils, Daugavpils, Valmieras, Jelgavas, Liepājas utt., ja tā nestu Latvijas vārdu Eiropā un liktu uz to uzsvaru, nevis krievu VTB līgu , pretēji Valsts deklarētajam integrācijas virzienam - ES; tad vēl varētu runāt, taču patreiz - politizēts privāts klubs, kas nokāš naudu Valsts uzņēmumiem, spēlē 50% iebraucēju.... kur te Latvijas komanda? Tad jau Liepājas BK vai Valmieras BK vairāk atbilst šim sloganam.
Pēc 4 menešiem jau Dinamo sāks kapāt, pagaidi tač...
Kajs Hancberijs pret Aizeju Ozbornu. Foto: vgvia.lv
17

Valmieriešiem obligāti jāuzvar – "Zeļļu" pirmā iespēja tikt pusfinālā

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgā esam sagaidījuši sezonas pirmo izslēgšanas spēli, kurā kādai no komandām vairs nebūs atkāpšanās ceļa – lai turpinātu cīņu, "Valmiera Glass"/ViA savās mājās būs obligāti jāuzvar Rīgas "Zeļļi". Cīņas sākums paredzēts plkst. 19.00, tiešraide portālā Sportacentrs.com un no aptuveni plkst. 19.30 arī kanālā TV4.
Bens Šungu. Foto: Marita Brigitta Mones
27

"Ventspils" nespēj iegrožot Šungu, fināls bez Latvijas komandu piedalīšanās

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas basketbola līgā regulārās sezonas uzvarētāja "Kalev/Cramo" otrajā puslaikā kontrolēja notikumus laukumā, ar 84:73 laupot "Ventspils" cerības uz turnīra fināla sasniegšanu.
Roberts Blūms. Foto: Mikus Kļaviņš/VEF Rīga
26

Roberts Blūms pieteicies 2024. gada NBA draftam

''Octagon Europe'' basketbola aģentūra pavēstījusi, ka 18 gadus vecais Roberts Blūms ir pieteicies 2024. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftam, kurš gaidāms šī gada jūnija beigās.