Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Vef rīga Latvijas komanda

Pētījums

Veicu pētījumu par VEF Rīga basketbola komandas jauno reklāmas kampaņu Latvijas komanda.

Lūdzu aizpildiet aptauju Aptauja Reklāmas kampaņas novērtējums -...

Paldies jau iepriekš par atsaucību

     [+] [-]

, 2012-05-07 14:03, pirms 12 gadiem
sviests, ne reklāma! Ja tā būtu publiskā akciju sabiedrība, kur akciju var iegādāties par 10 Ls ikviens LV iedzīvotājs, ja tur spēlētu 90% latviešu, pie tam , no Jēkabpils, Daugavpils, Valmieras, Jelgavas, Liepājas utt., ja tā nestu Latvijas vārdu Eiropā un liktu uz to uzsvaru, nevis krievu VTB līgu , pretēji Valsts deklarētajam integrācijas virzienam - ES; tad vēl varētu runāt, taču patreiz - politizēts privāts klubs, kas nokāš naudu Valsts uzņēmumiem, spēlē 50% iebraucēju.... kur te Latvijas komanda? Tad jau Liepājas BK vai Valmieras BK vairāk atbilst šim sloganam.

     [+] [-]

, 2012-05-07 21:22, pirms 12 gadiem
Calvin rakstīja: sviests, ne reklāma! Ja tā būtu publiskā akciju sabiedrība, kur akciju var iegādāties par 10 Ls ikviens LV iedzīvotājs, ja tur spēlētu 90% latviešu, pie tam , no Jēkabpils, Daugavpils, Valmieras, Jelgavas, Liepājas utt., ja tā nestu Latvijas vārdu Eiropā un liktu uz to uzsvaru, nevis krievu VTB līgu , pretēji Valsts deklarētajam integrācijas virzienam - ES; tad vēl varētu runāt, taču patreiz - politizēts privāts klubs, kas nokāš naudu Valsts uzņēmumiem, spēlē 50% iebraucēju.... kur te Latvijas komanda? Tad jau Liepājas BK vai Valmieras BK vairāk atbilst šim sloganam.
Pēc 4 menešiem jau Dinamo sāks kapāt, pagaidi tač...