Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: "Turība" atspēlējas un uzvar, "VeA" sagādā kārtējo zaudējumu "Rīdzenei"

Andrejs Siliņš

LBL2: "Turība" atspēlējas un uzvar, "VeA" sagādā kārtējo zaudējumu "Rīdzenei"
Ziedonis Jansons un "Turība"
Foto: basket.lv

Trešdien Latvijas Basketbola līgas (LBL) otrajā divīzijā pie uzvarām tika "Turības" un "Ventspils Augstskolas" komandas, kas viesos apspēlēja attiecīgi KP BA/DSN un "Rīgu/Rīdzeni".

Daugavas Sporta namā mājinieki sāka daudz labāk un panāca pat 14 punktu pārsvaru, taču "Turība" mācēja atspēlēties, veica izrāvienu 11:0 un izcīnīja panākumu ar rezultātu 83:76. "Turībai" tā bija sestā uzvara 11 spēlēs, un komanda ar 17 punktiem ieņem trešo vietu C grupā. KP BA/DSN piedzīvoja desmito zaudējumu 11 spēlēs un ir pēdējā pozīcijā savā grupā.

22 punkti un astoņas rezultatīvas piespēles uzvarētāju rindās Dāvidam Kārlim Muižniekam, 19 punktus un 11 atlēkušās bumbas pievienoja Aivars Stikuts. Zaudētājiem 27 punktus iemeta Roberts Bērziņš, kuram arī sešas piespēles un deviņas izprovocētas piezīmes.

Savukārt A grupā pie piektās uzvaras desmit mačos tika vicelīdere "Ventspils Augstskola", kas ar 102:73 izbraukumā sakāva "Rīgu/Rīdzeni", kam tas bija desmitais zaudējums desmit aizvadītajās spēlēs.

Uzvarētājiem baltkrievu uzbrucējs Dzjaniss Vikencjeu guva 25 punktus, izcīnīja 13 bumbas un atdeva četras piespēles. Zaudētājiem Gustavs Kārlis Kampuss iemeta 13 punktus un atdeva sešas piespēles.