Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Blaus turpinās valdīt zem Pērnavas groziem

Emils Ozerinskis

Blaus turpinās valdīt zem Pērnavas groziem
Lauris Blaus. Foto: Sīms Semiskars

Igaunijas basketbola komanda "Parnu Sadam" pavēstījusi par latviešu centra spēlētāja Laura Blaua noturēšanu savā vienībā. Blaus aizvadītājā sezonā bija komandas bīstamākais ierocis groza tuvumā.

30 gadus vecais un 206 centimetrus garais centra spēlētājs Lauris Blaus panācis vienošanos ar Pērnavas komandu par sadarbības turpināšanu arī nākamajā sezonā. Nepabeigtajā "Pafebet" Latvijas - Igaunijas līgas sezonā Blaus laukumā devās visos 26 mačos, statistikā sakrājot 15,5 punktus un izcīnot 6,7 atlēkušās bumbas zem groziem. Pirms sezonas pārtrūkšanas pērnavieši atradās stabilā septītajā pozīcijā.

Tieši Pērnavas vienība šajā starpsezonā visātrāk no visām Latvijas - Igaunijas apvienotās līgas komandām sākusi vēstīt par sastāva komplektācijas aprisēm. Iepriekš tika vēstīts, ka pēc sezonas leģionāra gaitās Slovākijā Igaunijas pludmales pilsētā atgriezies spēka uzbrucējs Mikhels Kirvess. Komandā palikuši arī Marts Rosentāls, Kaspars Lootuss un atgriezies arī Mihkels Kertsalu.

"Ķeizermežā" karjeru sākušais Lauris Blaus spēlējis "Ventspilī", Rīgas VEF, "Liepājā", "Valmierā" un "Jūrmalā". Rīdzinieku un valmieriešu rindās basketbolists kļuvis par Latvijas čempionu. Tāpat Blaus leģionāra gaitās pārstāvējis Igaunijas komandu "Valga", lietuviešu "Pieno Žvaigždes", poļu "Energa Czarni" un Pērnavas vienību.

     [+] [-]

, 2020-07-06 22:27, pirms 4 gadiem
Kas ar Jaunzemu? Varbūt pievienosies Liepājai?

     [+] [-]

, 2020-07-06 23:49, pirms 4 gadiem
Super
Varēšu braukt pie Laura un Lotosa iekapāt!