Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

EuroCamp: Šmitam dalīta pirmā vieta blokos, Gekam uzvara pār "Suns"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

EuroCamp: Šmitam dalīta pirmā vieta blokos, Gekam uzvara pār "Suns"
Rolands Šmits Vidzemes Olimpiskajā centrā
Foto: Dāvis Doršs

Sestdien, 6. jūnijā, Itālijas pilsētā Trevīzo sākās trīspadsmitā "Adidas EuroCamp" nometne basketbolā. Dāvja Geka pārstāvētā "Raptors" komanda uzvarēja "Suns" vienību, savukārt Jānis Bērziņš un Rolands Šmits "Mavericks" sastāvā netika galā ar "Spurs" spēlētājiem.

Jānis Bērziņš un Rolands Šmits kopā ar vēl deviņiem basketbolistiem tika iekļauti “Mavericks” vienībā, kuru trenēja Kalebs Kanaless un Eriks Hjūzs. Omers Jurtsevens un Nikola Radičevičs netika laukumā, tādējādi rotācijā palika deviņi spēlētāji.

Pirmajā spēlē “Mavericks” piedzīvoja zaudējumu “Teksasas derbijā”, atzīstot “Spurs” pārākumu ar rezultātu 45:60. Zaudētāju rindās neviens spēlētājs neguva vairāk par astoņiem punktiem, kamēr uzvarētāju sastāvā Djego Flakadori izcēlās ar 14 punktiem.

Jānis Bērziņš 19:02 minūtēs guva četrus punktus (2p 2/6, 3p 0/2) un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas (otrais rādītājs komandā). Jāatzīmē, ka uzbrucējs izcīnīja piecas bumbas uzbrukumā – vairāk par visiem.

Rolandam Šmitam bija mazākais spēles laiks – 16:02 minūtes, taču tas netraucēja spēlētājam būt vienam no aktīvākajiem. Uzbrucējs izmeta sešus metienus, guva trīs punktus (2p 1/2, 3p 0/4, 1p 1/2) un bloķēja divus metienus. Kā izrādījās vēlāk, ar diviem bloķētiem metieniem izcēlās vēl tikai trīs spēlētāji.

Četrarpus stundas vēlāk “Raptors” uzvarēja “Suns” ar rezultātu 50:45. Dāvis Geks uzvarētāju labā 16:17 minūtēs guva četrus punktus (2p 1/1, 3p 0/2, 1p 2/2), vienu reizi kļūdījās un pārķēra divas bumbas (labākais rādītājs komandā).

“Raptors” spēli vadīja Nērss Niks un kādreizējais Eirolīgas spēlētājs Tradžans Lengdons.

Izmantotie resursi:
adidas Eurocamp

  +2 [+] [-]

, 2015-06-06 21:17, pirms 9 gadiem
Treneris Mārtiņš Gulbis, vai klātienē Eurocap twiterī raksta, ka statistika kļūdaina Bērziņam 6 punkti un Šmitam 5, un mūsējie starp līderiem... tikai vairāk veiksmes un nekaunības