Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: Valmierai neizdevies pirmais puslaiks, bet uzvara

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

LBL2: Valmierai neizdevies pirmais puslaiks, bet uzvara
Foto: basket.lv

Latvijas Basketbola līgas otrajā divīzijā šovakar tika aizvadīta viena spēle, un "Valmiera Glass/ViA-2" savā laukumā ar 75:68 pieveica "Rīga/A. Kraukļa VEF", kas cīnās bez uzvarām.

Mājinieki aizvadīja ne pārāk pārliecinošu pirmo puslaiku. Pēc desmit minūtēm Valmieras basketbolistiem bija trīs punktu pārsvars, bet otrajā ceturtdaļā viņi iemeta tikai deviņus punktus un nonāca iedzinējos ar 28:32.

Pēc puslaika pārtraukuma izdevās palielināt apgriezienus, jo trešajā ceturtdaļā vien laukuma saimnieki teju dubultoja punktu skaitu, iemetot 26 un pārņemot vadības grožus. Izrāviens palīdzēja izcīnīt uzvaru, ņemot virsroku ar 75:68.

"Valmiera Glass/ViA-2" kontā ir četras uzvaras astoņās spēlēs, kamēr rīdzinieki piedzīvojuši septiņus zaudējumus pēc kārtas, vēl ne reizi neizbaudot uzvaras garšu. Līgā ir vēl divas komandas ar identisku bilanci – "Ogre" un "Liepāja/LSSS".

Valmieras uzvaru ar 19 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām kaldināja Kristofers Šepte, kurš izpildīja desmit tālmetienus. Komandas kapteinis Elvis Brokāns 15 punktiem pievienoja deviņas rezultatīvas piespēles un sešas atlēkušās bumbas, kā arī astoņas kļūdas. Zaudētāju rindās double-double Mārtiņa Krūmiņa kontā – 18 punkti un 11 bumbas zem groziem.

     [+] [-]

, 2018-11-05 21:14, pirms 5 gadiem
Brokān, ar 8 kļūdām pret autsaideriem tev lielā komanda nespīd...