Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Freimanis: "Turcijā bija ļoti labs variants. Nogaidīju nedaudz par ilgu"

Andrejs Siliņš

Freimanis: "Turcijā bija ļoti labs variants. Nogaidīju nedaudz par ilgu"
Mareks Mejeris un Rolands Freimanis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latviešu basketbolists Rolands Freimanis starpsezonā saņēmis vairākus piedāvājumus no ārzemju klubiem, taču tie neesot bijuši tādi, ko spēlētājs uzreiz vēlētos pieņemt, pēc pievienošanās Latvijas čempionei "VEF Rīga" aģentūrai LETA teica sportists.

"Sajūtas pirmajā spēlē bija labas, patīkami atkal spēlēt mājās. Galvenais, ka tagad esmu spēļu ritmā, par to esmu vispriecīgākais. Mēģinu uzņemt optimālo formu," sacīja Freimanis, kurš pateicās "VEF Rīga" par doto iespēju spēlēt pie viņiem. Freimanis visu vasaru bija bez līguma, bet Rīgas komandas rindās viņš trenējās iepriekšējās trīs nedēļas.

Pirms tam viņš bija darbojies individuāli. "Strādāt vienatnē tomēr nav tas pats, kas darboties ar komandu. "VEF Rīga" atļāva man pievienoties viņu treniņiem, par ko paldies jāsaka arī galvenajam trenerim Jānim Gailītim. Klubam rūp latviešu spēlētāji.[..] Vēl neesmu spēļu formā. Trešdien bija tikai pirmā spēle. Iepriekšējais mačs man bija vien maijā. Kopš tā laika ir pagājuši daudz mēnešu. Ar katru dienu paliek arvien labāk."

Freimanim šī ir atgriešanās "VEF Rīga" rindās, jo viņš komandu pārstāvēja jau 2008./2009.gada sezonā. Lai gan līgums ar VEF ir tā saucamais "atvērtais", Freimanis uzsvēra, ka viņš nedomā pie pirmā piedāvājuma atstāt VEF komandu: "Ja būs kāds variants, to apsvēršu, bet uzreiz prom neskriešu."

Latvijas basketbolists atklāja, ka vasarā bijuši vairāki piedāvājumi, kur turpināt karjeru: "Piedāvājumi gan nebija tādi, ko pats gribēju. Bija iespēja doties uz Spāniju un Itāliju, taču izvēlējos šajā karjeras posmā noriskēt un nogaidīt.[..] Turcijā par mani bija interese. Bija viens ļoti labs variants, bet beigās tas "atkrita". Varbūt nogaidīju nedaudz par ilgu. Jūnijā bija vairāki piedāvājumi. Nepaņēmu, gribēju kaut ko labāku. Tā nu sanāca. Tomēr nesūdzos arī par pašreizējo situāciju," izteicās Freimanis. "Arī iepriekšējais klubs domāja mani paturēt, bet beigās līdz galam negribēja ne viņi, ne es."

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2017-10-05 20:42, pirms 6 gadiem
nu ta ka tāda princese uz zirņa

     [+] [-]

, 2017-10-05 23:24, pirms 6 gadiem
Ļoti labs spēlētājs!