Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Egils Broks

Video: VEF nosargā uzvaru pret ''Valmieru''

Sestdien otro uzvaru jaunajā Latvijas Basketbola līgas (LBL) sezonā izcīnīja Rīgas VEF, kas izbraukumā Vidzemes Olimpiskajā centrā saspringtā galotnē spēja noturēties pret "Valmieras" otrajā puslaikā veikto izrāvienu un izcīnīt uzvaru - 72:69.

, 2014-10-05 10:20, pirms 10 gadiem
Izskatīsies VEF pavisam labi ka pienāks klāt Bērziņš un Šķēle ,
Mārtiņš Meiers. Foto: Andris Grīnbergs
19

"Rīgas Zeļļi" atkal dominē DSN zālē un nonāk uzvaras attālumā no pusfināla

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas izslēgšanas spēļu turnīrā viena panākuma atstatumā no pusfināla sasniegšanas nonākusi "Rīgas Zeļļu" vienība, kas ar 90:67 uzveica "Valmiera Glass/ViA" basketbolistus, sērijā panākot 2-1.
"VEF Rīga" talismans - panda. Foto: vefriga.com
7

Saspēle ārpus laukuma un galdiņa kļūda - skaidrojam dīvaino VEF epizodi

Svētdienas (14. aprīļa) vakarā Rimi Olimpiskajā centrā tika aizvadīta “Pafbet” Latvijas un Igaunijas apvienotās basketbola līgas pusfināla cīņa starp “VEF Rīga” un “Prometey” komandām. Tās pirmā puslaika beigās Latvijas čempione visai interesantā veidā centās izspēlēt gala autu. Portāls Sportacentrs.com skaidroja, vai “vefieši” šādi drīkstēja rīkoties, kurš kļūdījās, kā arī, kāpēc šī epizode raisīja tik lielu neizpratni un pauzi spēlē.
Pīdžejs Paipss. Foto: VEF Rīga
40

VEF izgāž otrā puslaika sākumu un pirmo reizi paliek bez apvienotās līgas fināla

Šovakar zaudējumu Latvijas un Igaunijas apvienotās basketbola līgas pusfinālā cieta "VEF Rīga", kas sabruka otrā puslaika sākumā un ar 66:87 piekāpās "Prometey", sērijā zaudējot ar 0-2. Tādējādi VEF pirmo reizi nespēlēs līgas finālā.