Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Uvis Helmanis atkal dosies laukumā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Uvis Helmanis atkal dosies laukumā
Uvis Helmanis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Bijušais Latvijas izlases basketbolists un komandas "Liepāja/Triobet" galvenais treneris Uvis Helmanis (42) piektdien, 5.septembrī, plāno iziet laukumā labdarības spēlē kopā ar biedrības "Dzīvesprieks" jauniešiem. To intervijā "Rietumu radio" atklāja Helmanis.

"Vēlamies iesaistīt ne tikai komandas spēlētājus, bet arī komandas vadību. Mēs visi metīsimies tādā jautrā basketbola dejā, un arī pats piedalīšos," sacīja Helmanis.

Viņš gan uzsvēra, ka ikdienā, trenējot komandu, viņam nav bijuši brīži, kad vēlas doties laukumā un parādīt jaunajiem spēlētājiem, kā jāspēlē. "Par to daudzi pieredzējuši treneri runā, ka bijušajiem spēlētājiem jānogalina sevī spēlētājs, lai kļūtu par treneri," sacīja Helmanis. "Jaunie spēlētāji, kuri nav sasnieguši augstāko līmeni, nav spējīgi izdarīt dažas lietas, un trenera uzdevums ir audzināt un parādīt ceļu, kas un kā ir jādara. Vēlēšanās pašam kaut ko parādīt nekādus augļus nenesīs."

Labdarības spēles idejas autori ir kluba vadība, taču "Liepāja/Triobet" basketbolisti ir gatavi atsaukties arī mācību iestāžu iniciatīvām rīkot kopīgas sporta nodarbības un īstenot citas aktivitātes ar bērniem un jauniešiem, sacīja Helmanis.

Biedrība "Dzīvesprieks" dibināta 1994.gadā, lai nodrošinātu sociālo aprūpi, sociālo rehabilitāciju un arodizglītību bāreņiem, bez vecāku gādības palikušajiem un jauniešiem no disfunkcionālām un riska ģimenēm. Biedrības mērķi ir veicināt grūtos apstākļos nokļuvušu bērnu un jauniešu attīstību, dzīves apstākļu uzlabošanu un iekļaušanos darba tirgū.

Labdarības spēle notiks piektdien, 5.septembrī, Liepājas olimpiskajā centrā plkst. 18.30, un ieeja skatītājiem būs pret ziedojumiem.

Izmantotie resursi:
www.rietumuradio.lv

  +5 [+] [-]

, 2014-09-04 10:59, pirms 10 gadiem
Starp citu, liepājnieki rīt paziņos sezonas sastāvu!

  +2 [+] [-]

, 2014-09-04 12:57, pirms 10 gadiem
Būs labais un virsraksts jau arī "skaļš"!

  +1 [+] [-]

, 2014-09-04 18:56, pirms 10 gadiem
Uzskatu, ka laukumā jāiet ar prieku nevis kā "nogalinātam spelētājam"... Nedaudz vīlies, izlasot Helmaņa vēlmes trūkumu. Kaut ko jau viņš māk, gan jau vēl parādīs.

     [+] [-]

, 2014-09-04 19:29, pirms 10 gadiem
UVELS!!