Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Bergmanis paliek "Zemgalē"

Andrejs Siliņš

Bergmanis paliek "Zemgalē"
Ilmārs Bergmanis
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

Jelgavas basketbola klubs, turpinot gatavošanos jaunajai sezonai, noslēdzis līgumu ar vienu no pagājušās sezonas līderiem saspēles vadītāju Ilmāru Bergmani, vēsta jelgavnieki.lv

Līgumi uz vienu sezonu noslēgti ar jau astoņiem basketbolistiem - Edgaru Krūmiņu, Matīsu Rozīti, Jēkabu Rozīti, Andri Justoviču, Kalvi Krūmiņu, Armandu Seņkānu, Ģirtu Celmu, kā arī Ilmāru Bergmani. "Patlaban līgums nav noslēgts ar centra uzbrucēju Edgaru Tramdaku, kuram, iespējams, tiks veikta ceļgala operācija un basketbolistam nāksies izlaist visu sezonu," atklājis kluba Valdes priekšsēdētājs Jānis Bacāns.

Tāpat līdz šim nav izdevies vienoties ar centra spēlētāju Jāni Bambi par jauna līguma noslēgšanu. "Kluba vadība patlaban nav spējusi vienoties ar spēlētāju par izdevīgiem līguma nosacījumiem, kas būtu pieņemami abām slēdzēju pusēm," stāstīja Bacāns, norādot, ka Bambis var arī nepalikt komandā. "Patlaban Latvijas basketbolistu spēlētāju tirgū atrodas, aptuveni, 50 labi līmeņa basketbolisti, kas ir bez līgumiem. Izvēle ir liela un spēlētāju vērtība, paredzams, kritīsies ļoti ievērojami."

"Zemgales" valdes priekšsēdētājs arī atklāj kluba veiksmīgo sadarbību ar LLU. Jelgavas universitāte izrādījusi pretimnākšanu un "Zemgales" spēlētājiem, studentiem nebūs jāmaksā par studēšanas iespējām LLU. Klubs arī šos spēlētājus nodrošinās ar regulāru ēdināšanu un dzīves vietu.

Izmantotie resursi:
jelgavnieki.lv

  +3 [+] [-]

, 2009-09-04 11:59, pirms 15 gadiem
nu jaa pa tiem 50 speletajiem taisniba graudins,metra,kosuskins,kazaks,rauza,engelis,jansons,brenc,strelnieks,slesers,sirsnins,virsis,strelis,rudzitis,patmalnieks,poznaks,porzingis si ir tikai dala kas varetu mierigi spelet

  +1 [+] [-]

, 2009-09-04 12:03, pirms 15 gadiem
Grauds vakar sedeja dzinsos uz Valmieras benjisha un skatijaas kaa noskraapee speeli pret Jenisej

     [+] [-]

, 2009-09-04 12:10, pirms 15 gadiem
JimBim rakstīja: Grauds vakar sedeja dzinsos uz Valmieras benjisha un skatijaas kaa noskraapee speeli pret Jenisej
vai jau trauma graudam ....????

  +6 [+] [-]

, 2009-09-04 12:32, pirms 15 gadiem
Bambi paraksti! Paika ta na haļava!

  -1 [+] [-]

, 2009-09-04 12:35, pirms 15 gadiem
JimBim rakstīja: Grauds vakar sedeja dzinsos uz Valmieras benjisha un skatijaas kaa noskraapee speeli pret Jenisej
A kas Graudam noticis? Vai tad tomēr nav vienojies ar Valmieru?

     [+] [-]

, 2009-09-04 12:59, pirms 15 gadiem
jakpe rakstīja: vai jau trauma graudam ....????
Jaa, Graudam potiites trauma Bet taa tochiit kapaas bk valmiera

  -1 [+] [-]

, 2009-09-04 13:14, pirms 15 gadiem
AunuPiere_08 rakstīja: Jaa, Graudam potiites trauma Bet taa tochiit kapaas bk valmiera
mikrotrauma
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-09-04 22:22, pirms 15 gadiem
Vel bez elanss nosauktajiem: Čavars, Gulbis, Vairogs, Reķis, Timermanis, Bruniņš... man pat slinkums paxtīt nu atliek komandā pagaidīt un spēlētaji paši grūstīsies pie komandu ofisiem!

     [+] [-]

, 2009-09-06 12:44, pirms 15 gadiem
EmilS OzerS rakstīja: Vel bez elanss nosauktajiem: Čavars, Gulbis, Vairogs, Reķis, Timermanis, Bruniņš... man pat slinkums paxtīt nu atliek komandā pagaidīt un spēlētaji paši grūstīsies pie komandu ofisiem!
Domāju, ka liela daļa no šiem un vēl nenosauktajiem spēlēs visādos otrā un trešā līmeņa ārzemju klubos, vai arī cer, ka dabūs spēlēt tādos. Bet viena daļa dabūs nopietni vilties.