Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Iespējams, Beilijs šovakar vēl nespēlēs "Lauvu" rindās

Andrejs Siliņš

Iespējams, Beilijs šovakar vēl nespēlēs "Lauvu" rindās
"Liepājas Lauvu" treneris Artūrs Štālbergs
Foto: Mārtiņš Sīlis

50 pret 50 - šādi iespēju ieraudzīt "Liepājas Lauvu" sastāvā šovakar Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēlē pret "Turību" jauno amerikāņu viesspēlētāju Džavanu Beiliju apzīmēja komandas treneris Artūrs Štālbergs. Radušās problēmas ar brīvlaišanas vēstules saņemšanu.

Klubs joprojām nav saņēmis brīvlaišanas vēstuli. Iespējams, šajā pēcpusdienā situācija mainīsies uz labu, taču apgalvot to nevar, tāpēc pastāv reāla iespēja, ka Beilijs vēl nevarēs spēlēt šī vakara spēlē. Izrādās, pirms pievienošanās Liepājai Beilijs spēlējis nevis Venecuēlā, bet Japānā.

"Viņam vēl ir jāiekļaujas Eiropas basketbolā, daudzas lietas jāiemācās, bet fiziskie dotumi ir tieši tādi, kādus mēs meklējām," portālam Sportacentrs.com jauno spēlētāju raksturoja Štālbergs. "Viņam ir garas rokas, katru treniņu nobloķē pa vismaz pieciem metieniem, lec augstu, ir spēcīgs. Varbūt nav tik daudz centimetru, aptuveni 203-204 centimetri, bet ar viņa dotumiem vairāk nemaz mūsu spēlētajam stilam nevajag."

Šovakar laukumā nedosies uzbrucējs Arnolds Helmanis, kuram ir paaugstināta temperatūra, bet pārējie "lauvas" šovakar spēlē pret "Turību" būšot ierindā.

     [+] [-]

, 2012-01-04 14:22, pirms 12 gadiem
Ja brīvlaišanas vēstule jāsaņem no Japānas, tad kādam no Lauvu administratīvajiem darbiniekiem būs vajadzīga stipra pacietība kādu no Jakudzomoto pamodināt pēc pusnakts. Tā, kā Beilijs šodien Lauvām iet secen, ja vien tā vēstule nav jau saņemta.

     [+] [-]

, 2012-01-04 14:53, pirms 12 gadiem
Cerēsim, ka atnāks.. Bet tomēr visas brīvdienas bija, lai to izdarītu..