Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Jēkabpils" papildinās ar Kristapu Miglinieku

"Jēkabpils" papildinās ar Kristapu Miglinieku
Kristaps Miglinieks
Foto: Mārtiņš Sīlis

BK "Jēkabpils" turpina sastāva komplektāciju, un šodien klubs informē, ka līgums ir noslēgts ar bijušo "Liepāja/Triobet" spēlētāju Kristapu Miglinieku. Vienošanās panākta pēc 1+1 sistēmas.

Kristaps Miglinieks Liepājas komandu pārstāvēja jau no 2010. gada. Aizvadītajā sezonā Miglinieks piedalījās 28 "Aldaris" Latvijas basketbola līgas (LBL) spēlēs, vidēji guva trīs punktus un izcīnīja 1,4 atlēkušās bumbas. Baltijas basketbola līgā (BBL) Miglinieks piedalījās astoņos mačos, vidēji gūstot 5,8 punktus un izcīnot 1,1 bumbu zem groziem.

BK "Jēkabpils" galvenais treneris Igors Miglinieks: "Mana savāktā informācija par viņa profesionālo attieksmi ir pozitīva - viņš ir fokusēts un mērķtiecīgs. Kristapa galvenā pozīcija būs metējs, kas ir svarīga pozīcija komandā, skaidrs, ka viņš darīs arī visu pārējo. Tas ir galvenais, ko komanda un es vēlēšos no viņa sagaidīt. Viņš ir parādījis, ka potenciāls un darba spējas viņā ir. Atkal ir vēl viens spēlētājs, kur varētu būt progress, un man arī būtu prieks, ja es viņam varēšu palīdzēt".

Kristaps Miglinieks par noslēgto līgumu: "Galvenais treneris piedāvāja spēlēt "Jēkabpils" komandā, un citas domas man nemaz nebija, jo šis klubs man ļoti simpatizē, treneris ir ļoti labs, kas ir viens no lielākajiem iemesliem, kāpēc es esmu "Jēkabpilī". Katru sezonu mans mērķis ir progresēt, šī man būs liela pieredze uzspēlēt ārpus Liepājas, tāpat pieredzi krāšu ar jauniem spēlētājiem, kas ir "Jēkabpils" klubā. Prieks, ka būšu vietā, kur basketbolu mīl. Arī iepriekš patika spēlēt pret "Jēkabpili" viesos, skudriņas skrēja... maza, bet skaļa zāle! Vēl lielāks prieks, ka tagad būšu daļa no tā."

BK "Jēkabpils" starpsezonā ir noslēgusi līgumu ar Sandi Silovu, bet pagarināti līgumi ar Rinaldu Sirsniņu, Pāvelu Veselovu, Oskaru Virsi, Jāni Pozņaku un Artūru Dušeli, savukārt galvenā trenera amatam apstiprināts Igors Miglinieks.

Izmantotie resursi:
BKJekabpils.lv
Baltic Basketball League

  +1 [+] [-]

, 2015-07-03 15:28, pirms 9 gadiem
Aiziet Migel

  +4 [+] [-]

, 2015-07-03 15:43, pirms 9 gadiem
Sokolovs Liepājā,Miglinieks Jēkabpilī. Gandrīz kā maiņas darījums.

     [+] [-]

, 2015-07-03 16:29, pirms 9 gadiem
krustdelu savaca pie sevis.karteja radu buusana

  +2 [+] [-]

, 2015-07-03 17:29, pirms 9 gadiem
Pagaidām visaktīvākās Valmiera un Jēkabpils, runājot par komplektēšanos sezonai. Pārējie iepauzē, vai arī cer saglabāt sastāvus?

  +2 [+] [-]

, 2015-07-03 17:34, pirms 9 gadiem
ficuks rakstīja: Pagaidām visaktīvākās Valmiera un Jēkabpils, runājot par komplektēšanos sezonai. Pārējie iepauzē, vai arī cer saglabāt sastāvus?
kur ta jekabpils aktivi>?????paturot tos kas bija jau?

  +1 [+] [-]

, 2015-07-03 17:41, pirms 9 gadiem
metējs,,,tad jau der..