Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2 mēneša MVP: Gūtmanis un LBS vēlēšanu kandidāts Cipruss

Rolands Eliņš

LBL2 mēneša MVP: Gūtmanis un LBS vēlēšanu kandidāts Cipruss
Kaspars Cipruss. Foto: Basket.lv

Par „Ramirent” LBL2 janvāra vērtīgākajiem spēlētājiem nosaukti Dāvis Gūtmanis no „Saldus” un Kaspars Cipruss no „Jēkabpils”.

Saldus uzbrucējs Dāvis Gūtmanis janvārī komandai palīdzēja uzvarēt visās četrās spēlēs, vidēji gūstot 19,3 punktus, atdodot septiņas rezultatīvas piespēles, savācot 6,7 atlēkušās bumbas un iegūstot efektivitātes koeficientu -25,3.

Tikmēr Kaspars Cipruss trīs „Jēkabpils” spēlēs palīdzēja komandai ar vidēji 20.7 punktiem, 18 atlēkušajām bumbām un 3.3 rezultatīvām piespēlēm. Viņam arī bija ļoti augsts efektivitātes koeficients – 36.7.

Abi spēlētāji mēneša labākā spēlētāja balvas ieguvuši otro reizi šosezon.

Ciprusam janvārī bija arī citas aktualitātes, piedaloties LBS prezidenta vēlēšanās, kurās viņš bija viens no trim kandidātiem, taču tieši pirms balsojuma savu kandidatūru atsauca un pēc tam tika iecelts LBS padomē.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/Basketbols...