Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Magone par Kambalu: "Biju gatavojies uz ko jaudīgāku..."

Andrejs Siliņš

Magone par Kambalu: "Biju gatavojies uz ko jaudīgāku..."
Kaspars Kambala un Renārs Magone
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc zaudējuma "Barons kvartāls" komandai pirmajā Latvijas Basketbola līgas (LBL) jaunās sezonas spēlē "Latvijas Universitātes" jaunpienācējs Renārs Magone dalījās iespaidos par spēli un to, kā bija cīnīties ar pieredzējušo Kasparu Kambalu.

"Godīgi sakot, es biju gatavojies uz kaut ko efektīvāku un, tā teikt, jaudīgāku. Piekrītu, ka, visdrīzāk, viņš nav savā labākajā formā un vēl savā ziņā maldās pa laukumu, bet, kā redzējām, punkti var nākt arī ar pieredzi," spēlēšanu pret 14 gadus vecāko Kambalu raksturoja Magone. "Viņš ir spēcīgs un liels. Visi ievēroja, ka viņa auguma pārsvars uz visu mūsu komandu bija visai izšķirošs faktors teju katrā divcīņā. Es personīgi priecājos, ka bija iespēja uzspēlēt pret tādu spēlētāju kā Kambala. Ja nebūtu tās ātrās piezīmes, domāju, ka viņam mača izskaņā vēl būtu nopietni jāpacīnās ar mani (smaida)."

"Zaudējums patiešām sanāca rūgts, bet atmosfēra zālē bija lieliska! Visi bija atnākuši vērot mūsdienu basketbola vectēvu darbībā, un tas arī galvenokārt piepildīja visu Mārupes vidusskolas sporta zāli. Negaidīju, ka arī mums pašiem skatītāju atbalsts būs tik liels - LU fani kārtējo reizi bij savā līmenī," sacīja Magone. "Pretinieks ar neko jaunu nepārsteidza. No "baroniem" bijām gaidījuši ko vairāk. Taču nevarētu arī teikt, ka tā bija pašu nestabilitāte. Vienkārši piezīmes krājās... Diemžēl mums neaizgāja pirmie uzbrukumi [otrajā puslaikā], un uz laukuma sākās neliela panika, kas radīja rezultāta svārstības. Iespējams, arī "Barons" pēc puslaika pārtraukuma atgriezās laukumā motivētāki nekā spēles ievadā, kas ļāva pārņemt iniciatīvu vissvarīgākajā brīdī."

201 centimetru garais Magone, kurš starpsezonā uz LU pārnāca no "Liepājas/Triobet", vairāk nekā 17 nospēlētajās minūtēs guva 13 punktus, kļūstot par rezultatīvāko spēlētāju komandā. Tāpat Magonem piecas atlēkušās bumbas, divi bloķēti metieni, viena pārtverta bumba, divas izprovocētas piezīmes un piecas personiskās piezīmes. Kambala atbildēja ar 18 punktiem un piecām bumbām, kā arī diviem bloķētiem metieniem un deviņām izprovocētām piezīmēm.

Izmantotie resursi:
Basketbola komanda LATVIJAS UNIVERSITĀTE -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: sandis444444

 +15 [+] [-]

, 2014-10-02 13:23, pirms 9 gadiem
Paskatīsimies ko Magone spēs parādīt 35-36 gadu vecumā.

  +8 [+] [-]

, 2014-10-02 13:28, pirms 9 gadiem
Kas ir magone?

  +1 [+] [-]

, 2014-10-02 13:45, pirms 9 gadiem
Es dēļ Kambola pametu basketbolu...

  +7 [+] [-]

, 2014-10-02 13:47, pirms 9 gadiem
Ir sajūta, ka liela daļa Latvijas vēl dzīvo atmiņās no laikiem, kad K.Kambala Eiropā dominēja zem groziem.
Šobrīd viņam ne tuvu nav tā jauda, kas senāk, Barona līmenis viņam ir par zemu, bet nedomāju, ka viņš pat pēc formas atgūšanas kā pamatcentrs būtu gatavs spēlēt Eirolīgas līmeni.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: lidotajs

  +2 [+] [-]

, 2014-10-02 14:13, pirms 9 gadiem
Personīgi ceru, ka līdz 16. novembrim Kambis vēl būs Baronā, jo tas ir datums kad LU atkārtoti tiekas ar Baronu. Domāju, ka situācija varētu būt pamainījusies pēc mēneša.

  +4 [+] [-]

, 2014-10-02 14:14, pirms 9 gadiem
p.s. Kambala bez īpašas formas pašlaik spēja izprovocēt 9 piezīmes, samest 18 punktus ar ne sliktāko precizitāti(par sodiem nerunājot) un to visu izdarīt 20 minūtēs tomēr.

  +2 [+] [-]

, 2014-10-02 15:04, pirms 9 gadiem
Runcis malacis, saka kā ir, pie tam, nospēlējis arī labi! Ka tik veselība turās Pfu, Pfu, Pfu... Kambala noteikti ka vēl formu iegūs labāku, un vēl "uzbrukumā" paplosīsies, bet aizsardzībā viņš ir Barona vājais posms, ko pretinieki izmantos!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-02 15:16, pirms 9 gadiem
resnais putns rakstīja: ....un tomēr to visu izdarīt pret AMATIERIEM ! Vecīt es kojās dzīvoju vienā stāvā ar LU diviem spēlētājiem, kopā pelmeņus cepām vienā virtuvē...neviens no viņiem nav profesionālis. apmaksā skolu un kojas un kaut kādu stipendiju dod un tas arī viss...Džeki vispār teica, ka pēc Peinera un Dārgā aiziešanas tā komanda nu būs galīgi švaka, bet cīnīsies. Pagaidām te nevienu neaizstāvu, bet redzēsim kā Kambis izskatīsies pret jaudīgākām komandām un tad tādus lielākus secinājumus varēs izdarīt. Pašreiz, cik esmu runājis ar tiem kas bija spēlē, tad jā, kaut kas ir no vecā Kambalas, bet ļoti tālu un pretim jau nebija pat profesionāli basketbolisti...
Jāņem vērā, ka Latvijā viņam tomēr būs diezgan viegli spēlēt. Nav Latvijā izteiktu centru (izņemot abas top komandas), jāskatās pret Valmieru un varbūt Jūrmalu, kur garais gals solīdāks. Jēkabpils pēc Šeļakova izskrišanas arī pagaidām nav nekas īpašs.

     [+] [-]

, 2014-10-02 16:14, pirms 9 gadiem
sandis444444 rakstīja: Ja Kaspars spēlētu pret LU tādu basketbolu kādu viņš spēlē Turcijā tad noteikti ar vienu ātrās palidzibas ekipāžu būtu par maz, jo šaubos vai LU ir kāds kas ar Kambalu var sacensties fiziskā spēlē ar noteikumu ja Kambala spēlē uz 100%!
jā, jā Kambala uznāca laukumā paspēlēt uz kādiem 80%, jo te ir Latvija nevis Turcija.. Kā var pieaudzis cilvēks vispār tā domāt?

  +1 [+] [-]

, 2014-10-02 19:43, pirms 9 gadiem
Kambala labi atbildēja Magonem!

Buļs jautāja Kambalam par šiem Magones izteikumiem un Kaspars jautāja:

"Tas bija tas džeks kas pa zemi vārtījās"

     [+] [-]

, 2014-10-03 06:50, pirms 9 gadiem
Izskatās, ka puika Magone trakoti grib būt populārs
Diez kurā LU fakultātē viņš studē?