Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Jaunzems atzīts par LBL sezonas progresējušāko spēlētāju

Rolands Eliņš

Jaunzems atzīts par LBL sezonas progresējušāko spēlētāju
Linards Jaunzems
Foto: Māris Greidāns

Latvijas Basketbola savienība (LBS) paziņojusi, ka par „Olybet” LBL sezonas progresējušāko spēlētāju atzīts Linards Jaunzems no „Latvijas Universitātes”.

Linards Jaunzems šosezon palīdzēja Latvijas Universitātes komandai uzvarēt astoņās regulārās sezonas spēlēs no 29, ar ko pietika, lai iekļūtu izslēgšanas spēlēs. Tajās LU izstājās ceturtdaļfinālā pret Jūrmalu.

22 gadus vecais Jaunzems šosezon LBL vidēji mačā guva 15.8 punktus, kas bija otrs labākais rādītājs visā līgā, tāpat viņš bija starp labākajiem atlēkušo bumbu ziņā (vidēji spēlē 6.4), kā arī izcēlās ar otru labāko efektivitātes rādītāju.

Jaunzems uzņēmās komandas līdera pienākumus un krietni uzlaboja gan savu sniegumu, gan statistikas rādītājus, salīdzinot ar iepriekšējo sezonu. Jaunzems šosezon guva par 5.7 punktiem vairāk nekā iepriekšējā sezonā un pamatīgi uzlaboja arī teju visus pārējos galvenos statistikas rādītājus.

Sezonas progresējušākā spēlētāja balvu Jaunzems ieguvis pēc klubu treneru un komandu kapteiņu balsojuma rezultātiem.

Jāatgādina, ka Jaunzems par sezonas progresējušāko spēlētāju tika atzīts arī Sportacentrs.com vērtējumā. Bet pagājušajā LBL sezonā par progresējušāko spēlētāju tika atzīts Artjoms Butjankovs, kurš pēc tam ieguva līgumu Krievijas otrajā līgā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/basketbols/stat...

     [+] [-]

, 2018-06-02 21:58, pirms 6 gadiem
Shito kadru uz V-pili!

     [+] [-]

, 2018-06-02 22:01, pirms 6 gadiem
Viņš var izdarīt caurgājienu?

     [+] [-]

, 2018-06-03 08:37, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка