Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Kambala: "Biju domājis, ka jutīšos sliktāk"

Jānis Celmiņš

Kambala: "Biju domājis, ka jutīšos sliktāk"
Kaspars Kambala

„Lēnām ieeju sportiskajā formā. Biju domājis, ka jutīšos sliktāk, bet esmu pārliecināts, ka ar katru brīdi būs arvien labāk,” pēc savas atgriešanās Latvijas Basketbola līgā (LBL) šovakar atzina Kaspars Kambala, kurš „Barons Kvartāls” komandas rindās pret „Latvijas Universitāti” guva 18 punktus.

Jau vēstīts, ka pēc 19 gadu pārtraukuma LBL turnīrā atgriezās centra spēlētājs Kaspars Kambala, palīdzot "Barona kvartalam" savā laukumā pārspēt Latvijas Universitāti ar rezultātu 77:70.

„Spēles sākums bija nervozs un kļūdām pārbagāts, bet otrajā puslaikā pratām uzlabot savu sniegumu un uzvarēt. Biju domājis, ka jutīšos sliktāk, bet esmu pārliecināts, ka ar katru brīdi būs arvien labāk. Esam aizvadījuši maz treniņu pilnā sastāvā, tāpēc bumba katru reizi lido uz savu pusi. Domāju, ka priekš pirmā mača bija labi. Diezgan labi saspēlējos ar Artūru Brici (23 punkti),” pēc mača teica basketbolists, kurš bez 18 gūtajiem punktiem izcēlās arī ar piecām izcīnītām atlēkušajām bumbām, kā arī vienu rezultatīvu piespēli un trim kļūdām. Tāpat centra spēlētājs arī trīs reizes pārkāpa noteikumus.

Vaicāts, cik ilgu laiku viņš plāno pavadīt Rīgas komandas rindās, Kaspars atbildēja īsi: „To es nezinu… Var gadīties, ka došos prom pavisam drīz, bet var gadīties, ka palikšu līdz sezonas beigām.”

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-10-01 21:53, pirms 10 gadiem
resnais putns rakstīja: Da labi, līdz sezonas beigām - Kambala? - un bez samaksas? Tak kartupeļus bez eļļas pannā neizcepsi, govi bez siena nepabarosi, sardeli bez ūdens neuzvārīsi...Jeb kā teikt - Kambala, tā ir vienādības zīme ar dolāru. Vienmēr un visur, pat uz NBA savulaik čalis neaizbrauca par algas minimumu, jo Turcijā piedāvāja vairāk...A te pieļauj līdz sezonas beigām palikt baronā, kur it kā spēlējot bez maksas. Tad ir vēl viens variants, ZOnne maksā bez līguma...tā teikt - aploksnē. Nē nu ja paliktu, tad tas būtu vienkārši lieliski mums LBL draugiem!
mums lbl draugiem ir viena spēle kura translēta maigi sakot nožēlojami. un tā pat nebij šī,bet arī tā kura bija ,bija diezgan katastrofāli kvalitates zinja

  +2 [+] [-]

, 2014-10-01 22:08, pirms 10 gadiem
Laikam tomēr vasaras summārais pohmelis ir izgājis

  +1 [+] [-]

, 2014-10-01 22:42, pirms 10 gadiem
Pēc spēles abi ar Kristapu Valteru tīri labi atpūtās bārā. Bet nu mēreni, pa pāris aliņam un vakariņām un viss.