Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Jēkabpils" pagarina līgumu ar Dušeli

"Jēkabpils" pagarina līgumu ar Dušeli
Artūrs Dušelis
Foto: bkjekabpils.lv

Latvijas Basketbola līgas (LBL) bronzas medaļniece "Jēkabpils" pagarināja līgumu ar uzbrucēju Artūru Dušeli, liecina informācija kluba mājaslapā.

25 gadus vecais uzbrucējs Artūrs Dušelis jēkabpiliešu sastāvam pievienojās pirms pagājušās sezonas. 38 LBL spēlēs Dušelis vidēji pavadīja 12,5 minūtes, iemeta piecus punktus un izcīnīja 2,4 atlēkušās bumbas. Baltijas Basketbola līgā (BBL) uzbrucēja kontā 12 spēles ar vidēji 12 aizvadītām minūtēm, 3,3 iemestiem punktiem un 2,8 bumbām zem groziem. BBL turnīrā "Jēkabpils" iekļuva izslēgšanas spēlēs, kur pirmajā kārtā atzina "Liepājas/Triobet" pārākumu, bet Latvijas čempionātā jēkabpilieši revanšējās liepājniekiem, triumfējot bronzas sērijā.

"Prieks, ka kluba vadība un treneri gribēja, lai palieku. Tika izteikts piedāvājums un es, ilgi nedomājot, piekritu! Jēkabpilī viss ir kārtībā ar kluba organizāciju, ir lieliski fani un pilsētā tiešām mīl basketbolu! Nākamajā sezonā mērķis ir progresēt individuāli, tā arī komandai kopumā," par jauno vienošanos izteicās Dušelis.

"Viņš ļoti labi saprot spēli. Es redzu viņa īpašības - basketbolu viņš jūt! Ja viņš ieliks lielāku darbu, lai sevi īstenotu, tad pienāks arī viņa laiks. Es ticu, ka nākamajā sezonā viņš varētu ļoti progresēt. Artūrs ierakstās ceturtā numura kontekstā ar tām īpašībām, ko mēs vēl centīsimies uzlabot. Jau brīžiem viņš parāda līgas laba līmeņa spēli. Domāju, ka viņš pats saprot, ka var daudz vairāk. Tāpēc strādāsim uz pozitīvo... progress neizpaliks!" komentēja "Jēkabpils" galvenais treneris Igors Miglinieks.

Šovasar "Jēkabpils" ir pagarinājusi līgumus arī ar Rinaldu Sirsniņu, Pāvelu Veselovu un Oskaru Virsi. "Eurobasket.com" ziņoja arī par aizsarga Sanda Silava pievienošanos, taču "Jēkabpils" šo informāciju neapstiprināja.

Izmantotie resursi:
BKJekabpils.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-07-01 22:28, pirms 9 gadiem
golsss rakstīja: Kas Daargo pannems? Dusselis man neko neizsaka.
Ganjau turpat Valmiera paliks. Bet Duselis malacis, pieradija ka ir lietas koks, ganjau nakamsezon bus vairak minusu laukuma!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-07-01 23:44, pirms 9 gadiem
Paldies Jeabpilij un faniem no citam pilsetam kas tikai paliek vairak un vairak! Prieka!