Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: "Turība" grauj un turpina perfekti

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

LBL2:  "Turība" grauj un turpina perfekti
BA Turība
Foto: Turiba.lv

Latvijas Basketbola līgas (LBL) otrās divīzijas kopvērtējuma priekšgalā atgriezās "Turība" komanda, kas trešdien izbraukumā ar 101:52 sagrāva "OC Limbaži" komandu.

Uzvarētāju liktenis izšķīrās jau mača pirmajā ceturtdaļā, kurā “Turība” bija pārāka ar graujošu 32:14. Arī mača turpinājumā mājiniekiem neizdevās izrādīt vērā ņemamu pretestību līderiem, kuriem beigu beigās graujoša uzvara ar 101:52 un kopvērtējuma pirmā pozīcija ar bilanci 14-0.

Uzvarētāju rindās 20 punktus guva Dāvids Kārlis Muižnieks, 17 – Arnis Ate. Zaudētājiem ar 22 punktiem izcēlās Inguss Immers.

Savukārt turnīrā par 13.-21.vietu “Rīga/Rīdzene” savā zālē nespēja tikt galā ar “Madonu/BJSS”. Izšķirošo izrāvienu madonieši veica otrajā ceturtdaļā, kuru uzvarēja ar 26:14, dodoties puslaika pārtraukumā ar 44:30. Madoniešu pārsvars izpaudās arī mača otrajā puslaikā un beigās viņu likumsakarīga uzvara ar 90:61.

Vairāk nekā pusi punktu “Madonas/BJSS” labā guva divi spēlētāji – Martins Terels Barets iemeta 28 punktus, pievienojot desmit izcīnītās bumbas zem groziem, bet 23 punktus sakrāja Artūrs Škute, kura kontā deviņas atlēkušās bumbas.

Madoniešiem panākums ļauj turnīra par 13.-21.vietu kopvērtējumā ieņem trešo pozīciju.

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība