Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

U20 basketbolisti vēlreiz piekāpjas Lietuvai

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

U20 basketbolisti vēlreiz piekāpjas Lietuvai
Rihards Lomažs
Foto: fibaeurope.com

Pārbaudes spēlē Latvijas U20 izlase basketbolā ar 55:71 atzina dienvidu kaimiņu lietuviešu pārākumu. Ar 11 gūtajiem punktiem rezultatīvākais bija Rihards Lomažs.

Pirmajās desmit minūtēs Lietuvas izlase guva 20 punktus un ieguva nelielu pārsvaru, kuru otrajā ceturtdaļā izdevās palielināt un pārtraukumā doties ar septiņu punktu handikapu. Latvieši turējās līdzi, tomēr noslēdzošajam nogrieznim spēka pietrūka - sāncenšiem izdevās palielināt pārsvaru vairāk nekā divas reizes un izcīnīt panākumu ar 71:55.

Latvijas valstsvienības rindās rezultatīvākais bija Rihards Lomažs, kurš guva 11 punktus, trāpot četrus no deviņiem divpunktu metieniem. Deviņus punktus guva cits basketbolists, kurš laukumā devās starta pieciniekā - Rūdolfs Strādnieks. Viņa kontā arī piecas atlēkušās bumbas.

Vakar mūsējie atradās vadībā pēc pirmās trešdaļas, tomēr atzina lietuviešu pārākumu ar 63:69. Lomažs guva 14 punktus, bet par diviem mazāk pievienoja Verners Kohs. Latvijas U20 izlase iemeta četrus no 18 tālmetieniem, bet šodien pieci no 20.

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība